Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (2.89 secunde)
Intr-un final, Tramudana s-a calmat, reprezentantii sectiei de votare unde-si uitase telefonul dandu-i asigurari ca i-l pastreaza si ca nici nu cer rascumparare.
Am gasit-o pe Isabella Barbara Hurezan la telefonul redactiei publicatiei "Banii nostri”, unde este directoare economica. Am rugat-o sa ne transmita lista cu firmele care au sponsorizat manifestarea si sa ne explice cum s-au cheltuit banii.
Dupa ce a consultat o fotografie facuta cu telefonul de un coleg de la DD TV, Agathon a dat verdictul:
Odata cu anuntarea deciziei sale, seful statului a adaugat sarcastic ca asa ii ofera lui Nicolau "toate posibilitatile sa fie liber si sa nu-i sune cumva telefonul (cu eventuale interventii - n.r.)”.
la cuvant) si daca se permite inscrierea si prin SMS, avand in vedere ca domnul Ponta, fiind ocupat cu telefonul, a uitat sa ma treaca pe lista, lucru foarte grav, pentru ca i-am lipsit pe colegii din partea dreapta de placerea de a ma auzi.
"În concluzie, Romania a fost cea mai vulnerabila dintre toate tarile comuniste fata de mitul Occidentului, considerat un paradis material, fata de cultura mall-ului si fata de masurarea succesului in functie de telefonul mobil.
"În concluzie, Romania a fost cea mai vulnerabila dintre toate tarile comuniste fata de mitul Occidentului, considerat un paradis material, fata de cultura mall-ului si fata de masurarea succesului in functie de telefonul mobil.
I-am spus ca vine delegatia de ucrainieni si nu mai pot vorbi. Am inchis telefonul ", mai spune Contac, care sustine insa ca i-a placut totusi discutia.
UPDATE 12:30 - A luat cuvantul liderul PNL, Crin Antonescu UPDATE 12:37 - "Puterea Guvernului nu vine de la cetatean, ci de la telefonul lui Basescu", a spus Antonescu UPDATE 12:47 - Crin Antonescu:
Tariceanu, acesta nu a putut fi contactat, avand telefonul inchis. Ceea ce incearca acum cuplul Chiliman-Moisescu pare tras la indigo cu ce s-a intamplat in 2006, cand cuplul Valeriu Stoica-Theodor Stolojan a lansat initial tot o platforma liberala in interiorul PNL.
http://emyan.org/cms/index.php/actions/projects/49-project/119-call-for-entries-emyan Costurile ridicate pentru SMS-uri, in atentia UE Comisia anunta ca va lua masuri severe impotriva inselaciunilor cu tonuri de apel si impotriva tarifelor ridicate pentru trimiterea de SMS-uri si pentru accesarea internetului de pe telefonul mobil.
Basescu stia de telefonul catre Botos Tariceanu a reluat tema misteriosului telefon dat procurorului general Ilie Botos in perioada in care Dinu Patriciu era retinut de Parchet.
Intrebat ce parere are despre telefonul dat de premierul Calin Popescu-Tariceanu procurorului general Ilie Botos, Theodor Stolojan a spus ca nu este in masura sa comenteze acest lucru, mai ales ca presedintele Traian Basescu si-a exprimat public opinia in legatura cu acest caz.
Un alt moment placut s-a petrecut si dis-de-dimineata, cand constanteanul Basescu a fost probabil sculat din somn de telefonul primit de la socrii sai suceveni.
In plin scandal legat de telefonul dat de catre premierul Calin Popescu-Tariceanu procurorului general Ilie Botos si de inregistrarea in privinta acestei convorbiri, senatorii din Comisia de aparare au luat ieri in dezbatere propunerea legislativa a patru parlamentari PSD privind autorizarea interceptarii comunicatiilor in activitatile de realizare a securitatii nationale.
Si la ce ora? La doua secunde dupa inceputul zilei, la trei? Pe mine telefonul lor ma imprimavareaza. Ma intinereste."
Si altii… nu raspund la telefon Posibilitatea de a afla opinia si a celorlaltor alesi, mai precis a reprezentantului UDMR, Levente Csaba Szekely, si al ecologistilor, Petru Lificiu, ambii deputati de Galati, s-a izbit de refuzul acestora de a ne raspunde la telefonul mobil, singurul instrument de care dispunem pentru a intra in timp real in contact cu acestia.
in 2016, marile companii, cele mijlocii si mai apoi cele mici trebuie sa isi introduca acest sistem, pe masura ce toate aceste companii vor intra in cadrul acestei reguli vom aplica acest sistem de transmitere on-line tocmai pentru a putea sa facem verificarile mult mai simple si a da posibilitatea ca aceia care produc astazi evaziune sa poata fi depistati absolut banal - un inspector va trebui doar sa stea in fata respectivei unitati si sa vada daca o persoana iese cu cumparaturi sau cu serviciul oferit - a fost la restaurant sau in alta parte, sa vada daca lui ii apare, pe laptop sau pe telefonul pe care il va avea la dispozitie, daca ii apare introducerea in casa de marcat a datelor si daca exista un bon fiscal.
Asa-i cand iti lasa bona telefonul langa pahar si cand te culci cu gandul ca poate s-a apucat de scris pe curat blonda suprema.
Pentru informatii si inscrieri pot suna la telefonul 0744.804382 sau accesa site-ul www.tablecraiova.ro", a spus Mihai Iliescu, organizator.
google-analytics.com