Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (2.62 secunde)
' Sa folosim cu masura toate tehnologiile, si anume telefonul mobil, computerul, sa incercam sa citim in loc sa privim la TV".
Pe data de 23 noiembrie, seara, procurorii au gasit telefonul la Andrei M. ... Intre cei doi exista un conflict mai vechi, iar agresorul a vrut sa se razbune si sa-i fure telefonul mobil.
Am sunat-o eu si am vazut ca are telefonul inchis, ne-am mirat toti si am crezut ca i l-a furat cineva. ... "Nu stiu, poate daca nu ar fi primit telefonul asta...
Contactati, in 2007, prin telefonul de la casa lor, care nu este departe de Stephen, Minnesota, zona in care a fost gasita masina lui Johnson, cei doi Ruzicka isi amintesc clar incidentul. ... Torrey Briese a trebuit sa ceara apoi sa-i fie oprit, timp de sase luni, telefonul.
Telefonul este 116 111 si este afisat in scoli si licee. ... Telefonul Copilului a fost apelat de 105 194 de ori.
Ramas cu telefonul in mana, mut si inutil ca o radasca moarta (telefonul meu e arheologic, n-are touch, iar pe cele pe care le-am primit cadou, moderne, de la prieteni ingroziti ca ma aflu in intarziere cu epoca, le-am facut mai departe cadou), mi-am amintit amuzat un banc vechi.
In toata nebuneala aia, nu stiu cum de mi se pare ca-mi suna telefonul. ... Important e ca am reusit sa disting ca apelantul are numele din patru litere si simt cum intru in fibrilatii, caci cu patru litere in telefonul meu e trecut doar fii-miu.
Mi-a trecut prin cap sa pornesc Wi-Fi-ul de pe telefonul mobil. ... Telefonul meu a detectat un semnal Wi-Fi, identic cu cel emis de routerul meu, ba chiar s-a si conectat la accea retea de internet.
Moarte iese din telefonul mobil Un barbat din China a murit dupa ce telefonul sau mobil a explodat, sectionandu-i o artera principala in zona gatului.
Adica se uita la televizor, lucreaza pe calculator si isi verifica si telefonul din cand in cand. ... Folosim telefonul mobil la o distanta noua si mai apropiata pentru ochi, in medie 33 cm, fata de 40 cm care este distanta la care citim o carte.
Daca ai calcat-o pe coada, asteapta-te sa nu-ti raspunda la telefon sau sa-ti inchida telefonul in nas in mijlocul conversatiei. ... Orgoliul, care impinge femeia la lucruri iesite din comun, cum ar fi sa-ti arunce telefonul de perete cand o calci pe coada.
In dimineata aparitiei articolului, la ora opt si un sfert, a sunat telefonul. ... Abia am inchis telefonul si am fost sunat iarasi de la cabinetul lui Iliescu:
In dimineata aparitiei articolului, la ora opt si un sfert, a sunat telefonul. ... Abia am inchis telefonul si am fost sunat iarasi de la cabinetul lui Iliescu:
Timpul pe care il petrecem in media pe telefonul mobil a crescut de la 20 de minute pe zi in 2009 la peste 4 ore in 2021.
Si in speranta (a naibii, care insista sa nu crape de tot) ca cele cinci dosare chiar vor fi definitivate, intre timp, pentru a se da bine pe langa sef Macovei, Daniel Morar a preluat din zbor pozitia sefei vizavi de telefonul care nu mai da pace gurilor rele, telefonul dat de premierul Tariceanu procurorului general Botos.
As face-o pentru ca un nemernic, jurnalist de ocazie, si-a oprit masina de lux si a filmat, cu telefonul lui mobil de milioane bune, moartea colegilor mei Aurora si Calin, si a fiicei lor Mara, in varsta de cinci ani.
Cristiano Ronaldo a spart telefonul unui copil dupa ce l-a lovit. Copilul sufera de autism si dispraxie. Politia din Liverpool a pornit o ancheta impotriva lui Ronaldo.
te poti trezi cu telefonul sunand.
Dupa ce "si-a pierdut buletinul", Smiley a ramas si fara telefonul mobil. Artistul a povestit, pe contul sau de socializare, ca se afla intr-un restaurant din Berlin cand i-a fost furat telefonul mobil, de un barbat care venise sa cerseasca.
Potrivit rudelor, barbatul ar fi facut o criza de gelozie dupa ce ar fi primit mai multe mesaje pe telefonul mobil in care era anuntat ca sotia il insala.
google-analytics.com