Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (2.94 secunde)
Daca ai optiunea asta, foloseste telefonul exclusiv pe modul 3G. ... Chiar daca telefonul este mai putin destept, metoda ramane disponibila pentru experti. ... Daca are acces fizic la telefonul tau, iti poate plasa un microfon independent. ... Solutia evidenta este sa nu lasi niciodata telefonul la indemana altcuiva.
Cum sa iti protejezi telefonul atunci cand pleci in vacanta O solutie de securitate eficienta este cruciala mentinerea bunei functionari a unui smartphone, insa la fel de importante sunt si masurile suplimentare, scrie hit.ro.
Pana nu demult, isi lasa telefonul oriunde prin casa, acum il tine mereu langa el, chiar pe silentios. Uneori, cand ii suna telefonul, se sperie sau se fereste, iar in timpul noptii il inchide.
Telefonul de noua generatie a aparut pentru prima data pe piata din Asia, modelele anterioare fiind valabile numai în Europa si Statele Unite. ... Telefonul mobil lansat vineri mai este dotat si cu un program de redare audiovideo.
Cand telefonul este "deschis", in partea de jos se regaseste o tastatura standard, cu zece butoane. Telefonul mai are si trei taste pentru functiile de baza, plasate sub display. ... Telefonul poate fi setat in asa fel incat camera acestuia face fotografia numai atunci cand persoana "prinsa" in obiectiv zambeste.
Tot ce trebuie sa faca cineva care vrea sa spioneze alta persoana este sa ii subtilizeze telefonul si sa tasteze un anumit cod. Programul nu ajuta doar la ascultarea convorbirilor efectuate de pe telefonul respectiv.
T-Mobile, companie ce face parte din cadrul Deutche Telekom si care este pe locul patru pe piata de profil din Statele Unite, a declarat ca telefonul myTouch 3G este o versiune mai subtire si avansata a dispozitivului G1, care a fost fabricat si de HTC Corp din Taiwan pe baza tehnologiei Android.
Aplicatii care-ti gasesc telefonul disparut Sa ti se fure smartphone-ul sau sa-l pierzi a ajuns sa fie mai grav decat daca iti dispar actele. Conturile de e-mail, accesul la retelele de socializare, fotografiile, toate sunt la dispozitia celui care iti gaseste sau iti fura telefonul.
Tu de cate ori iti incarci telefonul? ... Nu tine telefonul mai mult de o ora si jumatate la incarcat si nu il lasa peste noapte. Fa-ti o lista acum cu toate aplicatiile de pe telefonul tau. ... Cand ai telefonul incarcat la 100%, da-i un restart.
Cum puteti afla daca partenerul de viata va "spioneaza" prin telefon Aveti senzatia ca partenerul va urmareste prin telefonul mobil? ... Sa urmaresti telefonul partenerului cu ajutorul unui software de spionaj este ilegal.
Daca lasi telefonul la incarcare peste noapte, ii distrugi bateria. ... Nu-ti incarca telefonul decat daca e aproape descarcat complet. ... Nu e bine sa-ti incarci telefonul cu incarcatorul de la tableta. Sigur, e bine ca telefonul sa fie incarcat cu incarcatorul lui.
Iata dovada ca telefonul mobil stie totul despre noi. Cum putem fi urmariti, chiar si fara internet sau GPS activat Telefonul mobil stie totul despre noi.
Un adolescent, care a vrut sa-si recupereze telefonul uitat intr-un taxi, a fost omorat. ... Cook a incercat sa-si recupereze telefonul, iar cei 3 barbati aflati intr-o masina au incercat sa fuga de la fata locului. ... Telefonul care bate Galaxy S6 si iPhone 6.
Calitatea clipurilor filmate cu telefonul mobil a fost slaba. ... Telefonul celular face ca obiectele sa apara mai mici si mai departe decat au fost vazute cu ochiul liber. ... Pe telefonul tehnicianului se aude astfel, cu mare emotie, si cu pauze dupa fiecare fraza:
Calitatea clipurilor filmate cu telefonul mobil a fost slaba. ... Telefonul celular face ca obiectele sa apara mai mici si mai departe decat au fost vazute cu ochiul liber. ... Pe telefonul tehnicianului se aude astfel, cu mare emotie, si cu pauze dupa fiecare fraza:
Dna Monica Macovei, ministrul justitiar al justitiei, care stia cu certitudine de telefonul respectiv, ocupata acum sa justifice modul in care justitia romana le-a acordat parintilor ei un apartament intr-un imobil revendicat, afirma ca telefonul primului ministru a fost „nepotrivit“.
Iuliu Maniu, sector 6, i-a smuls, din mana, telefonul mobil unui minor de 17 ani. ... Baia de Aries, sector 6, in fata unui bloc, i-a cerut telefonul mobil unui minor de 17 ani si a plecat refuzand sa-l restituie;
Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Unii deconteaza mai multe zile de cazare decat are un an, altii incarca factura la telefonul mobil cu sute de milioane de lei vechi.
Duceti telefonul la ureche dupa ce vi s-a raspuns la apel. ... Nu tineti telefonul in buzunarul pantalonilor, in buzunarul camasii sau al gecii pe care o purtati. ... Nu dormiti cu telefonul langa cap, de exemplu pentru a-l folosi pe post de alarma.
google-analytics.com