Cautare

504 de rezultate pentru "telefonul" (2.85 secunde)
Acum tanarul asteapta sa i se inapoieze telefonul mobil reparat sau sa-i fie schimbat cu unul nou, mai ales ca aparatul se afla in perioada de garantie. ... "La trei zile dupa ce am cumparat telefonul, acesta a inceput sa se restarteze singur.
Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil. Se pare ca el si-a introdus telefonul in buzunarul de la piept imediat ce l-a scos de la incarcat.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
X1 Soul este primul smartphone Allview dotat cu functia Air Gesture, care permite interactiunea ultilizatorilor cu telefonul fara sa-l atinga. ... Telefonul este prevazut cu 2 camere foto/video; ... El a explicat ca telefonul are o aplicatie care permite inlaturarea din fotografii a elementelor nedorite.
Cu siguranta te-ai intrebat macar o data daca telefonul tau este ascultat. Iata cateva din semnele care ti-ar putea indica faptul ca telefonul mobil ar putea fi interceptat:
Protejeaza telefonul mobil Un telefon mobil avariat poate emite mai multe radiatii, deoarece semnalul se pierde mult mai repede, iar functionarea sa este precara.
Telefonul mobil a devenit nu doar un accesoriu, ci mai ales un obiect indispensabil de care multi dintre noi nu ne mai putem lipsi. Un prim semn al dependentei de telefonul mobil este nevoia de a-l verifica in mod constant.
dcnews.ro /Te-ai intrebat vreodata daca telefonul tau este ascultat? Exista cateva indicii care pot arata daca telefonul tau este ascultat. - Principalul indiciu care ar putea arata ca ai telefonul ascultat este timpul in care se consuma bateria.
Cat de usor poti sa spionezi pe cineva prin intermediul telefonului mobil Telefonul mobil este una dintre cele mai importante inventii si este aproape imposibil sa-ti inchipui viata fara el.
Fiul omului de afaceri Florin Pogonaru si Fundatia Erste, principalul actionar al Erste Bank, sunt parteneri intr-o companie care va lansa, in lunile viitoare, servicii bancare complexe pe telefonul mobil in Romania, a spus Andrei Pogonaru, actionar si membru al boardului noii firme, potrivit NewsIn.
Telefonul Yahoo! ... Telefonul va fi lansat de SoftBank, al treilea mare operator de telefonie mobilă ... In plus, telefonul are functie e-wallet ceea ce inseamnă ... Acest lucru nu este ceva neobisnuit in Tara Soarelui Răsare, japonezii folosind telefonul pentru a plati cumparaturile de mai multi ani.
7 metode prin care telefonul tau este ascultat (Autor: ... Daca ai optiunea asta, foloseste telefonul exclusiv pe modul 3G. ... Chiar daca telefonul este mai putin destept, metoda ramane disponibila pentru experti. ... Daca are acces fizic la telefonul tau, iti poate plasa un microfon independent.
'Ce mama, pai daca nu esti tu, noi o sa murim de foame' mi-a spus fat ", spune Genoveva, iar telefonul ii suna din nou. ... " Cind sa raspunda, mamei ii suna telefonul... ... Multi suna pe telefonul soferului, care ia apoi microfonul in mina si striga "este cineva Sanda?
Semne care iti arata ca telefonul tau este ascultat:
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. ... Unul dintre sfaturile acestora este de a seta telefonul pe functia „silent“.
Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor. ... Unul dintre sfaturile acestora este de a seta telefonul pe functia „silent“.
Tot ceea ce trebuie sa faci este sa asezi telefonul in slot-ul alocat din spatele balamalei pentru ecran, acesta devenind pe data creierul si muschii intregului laptop.
Ca si masinile acestui producator, telefonul nu putea lasa stacheta mai jos. ... Telefonul va poate activa sistemul de deschidere a usilor masinii, iar odata intrat in masina telefonul iti poate incarca poze din sistemul camerelor care sunt in interiorul masinii, pe conturile tale de retele sociale .
In studiu au fost inclusi 500 de studenti care au folosit telefonul in fiecare zi. Autorii acestui studiu au urmarit frecventa cu care peste 500 de studenti foloseau telefonul in fiecare zi, evaluand modul in care acest lucru le afecta perspectiva acestora asupra vietii.
google-analytics.com