Cautare

623 de rezultate pentru "telefonul telespectatorului la protv" (3.05 secunde)
Roxana Iordache publica pe blog articolul "STAREA VREMII, LA PRO TV.
Ponta:"Lipsesc finantari pentru ultimele 45 de zile" Invitat in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, premierul Victor Ponta a declarat ca prioritatea "numarul unu" a Guvernului pe care il conduce este sa gaseasca resurse financiare pentru finalizarea anului 2012.
CRIN ANTONESCU, interviu la "Dupa 20 de ani".
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Citiva pasi mai incolo doi copii isi conduc mama la autocar. ... "Haideti mai, ca doar nu plec la capatul lumii. ... "care coboriti inainte de Roma puneti gentile spre margine, sa nu le scoatem iar toate pe la Bologn ".
Semne care iti arata ca telefonul tau este ascultat:
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Cu toate ca este indispensabil, utilizarea telefonului mobil la serviciu poate fi deranjanta pentru cei din jur. Aceasta trebuie facuta dupa anumite reguli care vizeaza respectul, responsabilitatea si compromisul.Telefonul mobil este un accesoriu nelipsit din buzunarul, geanta sau de birourile colegilor.
Insa odata conectat la "laptop-ul" adiacent — o carcasa usoara, foarte subtire, din aluminiu negru care nu are nici procesor, nici memorie sau capacitate de stocare proprie - acesta se transforma in PC.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... Ca si masinile acestui producator, telefonul nu putea lasa stacheta mai jos.
Nu e bine sa vorbesti mult la telefon. ... In studiu au fost inclusi 500 de studenti care au folosit telefonul in fiecare zi.
Nu ne referim aici insa la simpla oprire a aparatului, care nu este de niciun folos. ... Daca ai optiunea asta, foloseste telefonul exclusiv pe modul 3G.
Cum sa iti protejezi telefonul atunci cand pleci in vacanta O solutie de securitate eficienta este cruciala mentinerea bunei functionari a unui smartphone, insa la fel de importante sunt si masurile suplimentare, scrie hit.ro.
Daca te hotarasti sa ajuti la continuare emisiunii, cum o vezi? ... La cei care nu au vrut, nu am insistat. ... Sa stii ca nu ne-am dus doar la prieteni. ... Ironia a fost inlocuita la noi cu bascalia, cu mistoul.
'Ca o nevasta inselata sistematic toata viata, care urmareste zi de zi cu speranta si dragoste fiecare cuta, fiecare umbra, fiecare pata de pe fata sotului, in asteptarea bolii necrutatoare care sa-l aduca, in sfarsit, neputincios, la mana ei.
Comparativ, la nivel global, timpul mediu petrecut anul trecut in fata televizorului a fost de 3 ore si 12 minute, potrivit unui studiu realizat de compania Mediametrie.
Pana nu demult, isi lasa telefonul oriunde prin casa, acum il tine mereu langa el, chiar pe silentios. Uneori, cand ii suna telefonul, se sperie sau se fereste, iar in timpul noptii il inchide.
Telefonul de noua generatie a aparut pentru prima data pe piata din Asia, modelele anterioare fiind valabile numai în Europa si Statele Unite. ... Telefonul mobil lansat vineri mai este dotat si cu un program de redare audiovideo.
google-analytics.com