Cautare

1013 de rezultate pentru "technical seeds industry srl" (7.31 secunde)
De asemenea, au fost gasite nereguli si la placa de presiune, cilindri de frana si aditivi Ambro import Ungaria, care erau fara etichete in limba romana si certificate de garantie incomplete, filtre de ulei si aer Baldwin fara etichete cu elemente de identificare si caracterizare ale importatorului, contact de chei import distribuit de SC Giramex SRL fara informatii in limba romana;
Eurospeed Trans SRL, Citera Ceramica SRL si Gathering Iron Corporation au derulat afaceri de circa 12 milioane lei (peste 3 milioane euro), fara a plati nici un leu la bugetul de stat.
Potrivit listei beneficiarilor publicate pe site-ul MIMMC, cele patru firme sunt SC Mandicor Intercom SRL si Etiquette SRL care au solicitat, fiecare, fonduri nationale in valoare de 50.000 de lei (n.r.
SC "Digital Tehnoplus" SRL, care va scoate din buzunar 7000 de lei, pentru lipsa evaluarii riscului la locul de munca, SC "Mat Mob Iorgovan" SRL, care va achita 5.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Totodata, Camina Trust SRL - o societate din trustul Intact care detine postul GSP TV, lansat anul trecut, a inregistrat un profit de 69.406 lei, la o cifra de afaceri de 795.863 de lei.
Societatea Telesport Intermedia SRL din Bucuresti, care opera licenta Telesport, a solicitat CNA un termen de intrerupere a emisiei de 90 de zile, care a expirat in aprilie 2011, fapt pentru care licenta televiziunii a fost retrasa.
Cel mai important caz de evaziune fiscala, dupa cum a spus chiar seful Fiscului, Sebastian Bodu, a fost la firma Anghelescu Industry, companie la care este asociat Florin Anghelescu, sotul consilierului prezidential Stana Anghelescu.
Amalia Opritescu, Vasile Condurache si Cosmin Vilcu au fost trimisi in fata instantei de judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, dupa ce in perioada 2005-2006 au comis mai multe infractiuni folosindu-se de calitatea de administrator la societatea Mex Construct Industry, pe care o detinea Amalia Opritescu.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) va sanctiona azi cele 16 companii de brokeraj care nu au respectat prospectul in cazul ofertei publice Alumil Rom Industry, dupa ce va Bursa de Valori Bucuresti (BVB) ii va oferi o pozitie in legatura cu legalitatea operatiunii.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis sa amendeze sapte societati de servicii de investitii financiare si a dat avertisment altor sapte brokeri pentru neregulile constatate in derularea ofertei publice derulate de Alumil Rom Industry.
Deschiderea acesteia a fost facuta de Diana Metiu, General Manager of DMI and PR Manager of Stirbey Domain, dupa care a tinut un speech Emil POP, President of Romanian - Austria Chamber of Commerce & Industry.
Mediafax Talks about Auto Industry: ... Investitiile financiare ale grupului Renault, de la intrarea pe piata romaneasca, in urma cu 12 ani, se ridica la doua miliarde de euro, a declarat, miercuri, la conferinta Mediafax Talks about Auto Industry, Thomas Dubruel, directorul comercial al Dacia.
Pe aceeasi lista se mai afla SC ITUC INDUSTRY SA Motru, firma de transporturi care datoreaza la bugetul de stat sapte miliarde de lei vechi, si SC AMCIV CONSULTING SRL Rovinari, cu 13 miliarde de lei.
Printre cei interesati se numara un investitor francez care intentioneaza sa construiasca o unitate de biodisel pe baza de rapita si floarea soarelui, de asemenea au depus cereri firmele Europipe Industry, Unic Tur Pass SRL, Regalo Min SRL, Expert Rossad SRL, Imperial Star, Ibersa SA (aceasta exprimandu-si intentia de a infiinta o fabrica de vopseluri).
La acest moment, de precizat ca se afla in curs de dezafectare si beach-barurile, din zona anterior mentionata, care apartin SC Neoplatonica SRL, SC Argi SRL, SC Laurette SRL, SC Amy Center SRL, SC Kudos Style SRL si SC Crescendo SRL.
Firstcom LLC, cu sediul in SUA, Detaco LTD, cu sediul in Canada, SC Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti SA, SC Premium Management Team SRL si SC Europrest Invest SRL.
Conform declaratiei completate anul trecut in mai, presedintele Ion Prioteasa detine parti sociale la SC MONDIAL COM SRL, SC OLAS PROD SRL si are 4.464 de cupoane la SC JIUL SA.
Potrivit acestora, in perioada iulie - octombrie 1999, BIR a cesionat in favoarea societatilor comerciale BDJ Aninoasa, JIUL VULCAN SRL, FRIGORIFER SA, ABATOR MOFLENI SA, AVAB SA, MOZAC SRL, AND KRIS SRL, VLADINEX SRL, PRACTICIANUL SRL, PALADINEX SRL si REBEGA CONSULTING - toate aflate sub controlul lui Dinel Staicu - creante in valoare de circa 87 de miliarde de lei vechi, 537 de marci germane si 920.000 de dolari.
Considerata una dintre cele mai mari unitati din tara,Tabacaria Bucovat a fost cumparata in anul 1999 de SC Fortan SRL, firma consilierului local din Bucovat care, o data cu fabrica, a preluat si statia de epurare a apelor reziduale.
google-analytics.com