Cautare

1365 de rezultate pentru "taxe" (3.81 secunde)
Guvernul vrea sa elimine 179 de taxe parafiscale mai ales din mediu, comunicatii, transporturi, activitati nucleare. ... Suparat pe veniturile mari, masinile scumpe si investitiile masive din agentiile guvernamentale, premierul Emil Boc se apuca sa secere multimea de taxe parafiscale.
Impozite, taxe, tarife si comisioane. ... GdS lanseaza o campanie în care puteti sa va spuneti parerea si sa dati exemple de taxe si tarife care v-au afectat viata. Va invitam sa povestiti experientele dumneavoastra în sectiunea de comentarii a acestui articol.O persoana merge sa îsi faca pasaport.
Zeci de impozite si taxe locale, altele decât cele pe care le platim în fiecare luna, împovareaza si mai mult contribuabilul.
Celebra gafa de la sfarsitul anului trecut a Directiei Taxe si Impozite a Primariei Craiova, prin care au fost stabilite doua taxe pentru acelasi obiect impozabil potrivit Codului Fiscal, schimbarea de sex, nu este si singura:
Proiectul eliminarii a 102 taxe nefiscale este o parte importanta a programului economic al PSD care va aduce mai multi romani in clasa de mijloc si le va imbunatati viata de zi cu zi. ... Am anuntat ca vom elimina 102 taxe nefiscale.
Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Taxe mici inseamna investitii straine mari? ... Companiile multinationale nu sunt disperate sa investeasca in tarile cu cele mai mici taxe si cea mai ieftina forta de munca.
Turistii care calatoresc cu avionul trebuie sa plateasca taxe de aeroport, insa acestea nu sunt incluse in pretul biletului. ... Fiecare aeroport percepe una sau mai multe taxe, in functie de necesitati:
Retailerii si producatorii se vor reintalni maine, 21 octombrie, pentru a pune in discutie un proiect de lege in care se vor regasi anumite prevederi din Codul de Bune Practici care tin de eliminarea obligativitatii unor taxe si interzicerea vanzarii sub costul de productie.
Directia de Taxe si Impozite adauga 1 RON si percepe in total 7 RON, procedura ilegala.
Noul Cod Fiscal introduce de la 1 ianuarie 2007 taxe de inmatriculare cuprinse intre 50 si 4.000 de euro. ... Potrivit proiectului de modificare a Codului Fiscal insa, aceste taxe vor fi aplicabile oricarei masini inmatriculate pentru prima data.
Morti obligati sa plateasca dari la stat, impozite calculate gresit, de-ti sta inima in loc, sau persoane somate sa achite taxe locale, desi ele si-au schimbat de mult domiciliul. ... Directia pentru Taxe si Impozite a Primariei Craiova si Directia Publica Comunitara de Evidenta a Persoanelor Dolj.
Potrivit propunerii Directiei de Impozite si Taxe Craiova, incepand din 2007, impozitele si taxele locale ar putea sa fie mai mari cu 20%. ... Valorile taxelor si impozitelor au fost intocmite de Directia Impozite si Taxe, din cadrul Primariei Craiova, pe baza HG nr.
Rata medie a profitului la firmele profitabile era de 10,4% in 2007, a precizat el.Pe de alta parte, Pogea a spus ca exista aproximativ 317.000 de societati ce inregistreaza profit, cu o rata a castigului de 10,4%."Sunt firme care de doi-trei ani au rata pierderii de 180%", a spus Pogea, afirmand ca povara administrativa asupra societatilor trebuie diminuata, avand in vedere, in prezent, 71 de taxe si tarife, din totalul de 558, ce ar putea fi reduse.Din numarul total de taxe si tarife din administratia publica, doar 117 se constituie ca venituri la bugetul de stat, in timp ce 89 reprezinta venituri ale institutiilor publice centrale autonome si 264 ca venituri proprii ale ministerelor.1,2 miliarde de lei, numai datoria CNHPotrivit datelor furnizate de Ministerul Finantelor Publice, printre marii contribuabili care au restante la bugetul de stat se numara CETA - Compania de Expeditii si Transport Auto, Compania Nationala a Metalelor Pretioase si Neferoase REMIN SA si Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA (peste 320 de milioane de lei datorii la bugetul de stat), fata de toate acestea incepandu-se procedura de executare silita, precum si Compania Nationala a Huilei (peste 1,2 miliarde de lei datorii la bugetul de stat), care se afla in administrare speciala conform Legii nr.
GdS a luat in calcul autovehiculele care nu doar au fost inmatriculate in Craiova, ci care au fost si inregistrate la Directia de Impozite si Taxe din cadrul primariei, deci acelea inregistrate pe numele persoanelor fizice si juridice, pentru care se platesc impozite catre municipalitate.
Planul de relaxare fiscala din proiectul de Cod Fiscal urmareste, in ceea ce priveste populatia, reducerea unor taxe si introducerea mai multor deduceri, pentru a alinia nivelul taxelor cu nivelul salariilor din Romania, a declarat ministrul Finantelor Publice, Darius Valcov, intr-un interviu acordat AGERPRES.
Desi au fost angajati si primesc salariu ca sa adune banii in bugetul Craiovei, toti cei 72 de functionari publici de la Directia Taxe si Impozite a primariei sunt inscrisi la un fond de stimulente de 4,5 miliarde de lei vechi in 2006, adica, in medie, 62,5 milioane de lei de fiecare.
Desi au fost angajati si primesc salariu ca sa adune banii in bugetul Craiovei, toti cei 72 de functionari publici de la Directia Taxe si Impozite a primariei sunt inscrisi la un fond de stimulente de 4,5 miliarde de lei vechi in 2006, adica, in medie, 62,5 milioane de lei de fiecare.
Somat pentru un teren inexistent Problemele lui Gheorghe Radulescu au inceput in urma cu doua luni, cand Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova l-a somat sa plateasca un impozit pentru un teren pe care nu l-a avut niciodata.
Ca o consecinta, Ministerul Mediului a anuntat la inceputul acestui an ca va propune Executivului introducerea unei taxe pentru inmatricularea masinilor de ocazie provenite din statele Uniunii Europene, estimata la 1.000-2.000 de euro.
google-analytics.com