Cautare

1837 de rezultate pentru "subiecte suplinire economie" (2.72 secunde)
Eu imi doresc ca in fiecare an sa fie subiecte de acest gen pentru ca tinerii nostri sa invete sa-si organizeze mai bine viata, pentru ca, la urma urmei, astfel de subiecte ii invata mai mult decit arhicunoscutul subiect privind caracterizarea lui Moromete.
Klaus Iohannis a discutat cu Volodimir Zelenski. Legea minoritatilor din Ucraina, intre subiecte.
Dar primele subiecte au aparut inca din timpul desfasurarii probei: particularitati ale unui text narativ studiat, apartinand lui Liviu Rebreanu sau Camil Petrescu si caracterizarea unui personaj apartinand unui text narativ studiat, apartinand lui Liviu Rebreanu sau Camil Petrescu.
• O sa ajungem o tara care discuta nu despre economie, ci despre judecatori. Am intrat intr-un fel de mlastina pe subiecte care intereseaza foarte putin in afara.
Avem o economie de succes si un sector energetic in plina expansiune. ... Acesta este un moment in care romanii trebuie sa fie subiecte mai degraba decat obiecte ale istoriei.
Pe masura ce tranzitia catre un regim democratic si o economie de piata se dovedea aducatoare de mari suferinte si sacrificii, Revolutia Romana din Decembrie 1989 a devenit, sub impulsul unor teorii precum cea a loviturii de stat, vinovata de esecul unei societati si a unui sistem politic.
(Despre minciunile lansate in rafala de premier in Parlament, poate vom vorbi altadata.) Responsabilitatea politica a presedintelui actual al Romaniei presupunea ca, luni, sa discute cu toate partidele politice despre starea de astazi a tarii - starea din economie, din societate, din invatamant, din sanatate etc.;
Ultimele mesaje postate, care puteau fi accesate duminica 11 iulie 2010, au subiecte fulminante si le puteti citi in continuare.
Da-o dracu‘ de economie, Venezuela chiar are o problema: ... Cu asta s-a pus punct unor subiecte neplacute, gen "ce face guvernul?".
Vineri, cele doua subiecte vor fi dezbatute de Liga alesilor locali ai PSD si de Comitetul Executiv National. ... In prima luna de guvernare, social-democratii isi propun sa majoreze salariul minim pe economie la 750-800 de lei, sa reduca CAS si sa inghete pretul energiei pentru un an.
'In interviul d-lui Traian Basescu, difuzat joi seara de televiziunea publica, devenita oficina cotrocenista in toata regula, sunt destule subiecte contondente, care confirma cat de jos a putut sa coboare statutul institutional si public al unui presedinte de tara.
EXPUNERE LA SESIUNEA ANUALA AEREC Domnule presedinte al AEREC, Doamnelor si domnilor, Imi face o deosebita placere revederea cu dumneavoastra, cu amabilele noastre gazde, care, ca de obicei, ne supun atentiei si dezbaterii subiecte importante, cu impact asupra societatilor noastre.
Exista decizii anterioare ale Curtii Constitutionale care dau dreptul fara echivoc presedintelui Romaniei de a-si preciza punctele de vedere cu privire la subiecte de dezbatere publica de interes major in Romania.
Senatorul liberal a subliniat ca premierul nu poate evita anumite subiecte, asa cum a fost cel legat de numirea procurorului, dar crede ca daca jumatate din timpul pe care politicienii, in general, il acorda diverselor "fleacuri politice" l-ar aloca analizei si propunerii unor solutii economice, ar fi mult mai bine."Acelasi lucru pot sa i-l recomand si premierului.
Consider ca aceasta tema este una dintre cele mai importante subiecte aflate pe agenda guvernarii si cred ca trebuie gestionata din doua perspective:
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice.
Obiectivul nostru este sa ne ghidam cititorii intr-o economie din ce in ce mai imprevizibila, intr-o lume ce invata in fiecare zi lectiile crizei", spune Radu Preda in prezentarea noii reviste. Finantistii va aborda subiecte de actualitate din domeniul financiar-bancar, management, imobiliar, contabilitate, resurse, servicii, IT, piata luxului.
Presedintele Basescu tot zice ca o sa caute coruptii in carul cu fan, deja subiecte fierbinti ne-au ajuns la urechi, ca sa numai asteptam in van, sa asteptam minuni care n-au de gand sa se mai produca… si-n rest nimic.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?". ... Da, parca de economie era vorba.
Acest sistem de descurajare nu era folositor pentru economie si nici pentru cei care vor sa cistige mai mult. ... Eu cred ca acesta este modul corect de a trata lucrurile intr-o economie de piata.
google-analytics.com