Cautare

1837 de rezultate pentru "subiecte suplinire economie" (3.14 secunde)
"Avem, luni si marti, la Sinaia, o intalnire a Biroului Politic Central cu toti parlamentarii PNL, pentru a stabili strategia legislativa pentru urmatoarea sesiune parlamentara si evident vom discuta si subiecte fierbinti, subiecte calde, cum e si acesta", a spus Nicolaescu.
Ordinea de zi oficiala a CSAT de azi, data publicitatii de Administratia Prezidentiala, include cel putin doua subiecte de tensiune intre presedinte si premier - legile sigurantei nationale si strategia legata de trupele desfasurate in afara tarii. ... Alte subiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei CSAT:
Potrivit lui Ciocanea, "zona politica mai putin pregatita" ar putea prelua aceste subiecte si va evita astfel caderea in derizoriu.
Liderul PD-L Emil Boc a declarat luni ca Mona Musca si Dumitru Dragomir sunt subiecte inchise pentru democrat-liberali, numele celor doi nefiind macar pronuntate de membrii conducerii partidului, reuniti in sedinta saptamanala.
"Nu ma duceti in subiecte minore pentru mine. ... Presedintele a anuntat ca miercuri va sustine o conferinta de presa legata de mai multe subiecte de interes, in special in legatura cu faptul ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu l-a dat in judecata pentru afirmatii publice impotriva acestuia.
El a subliniat in cadrul primei sale conferinte de presa de la numirea lui in noua functie ca trebuie intarita cooperarea cu Moscova pe subiecte "de interes comun", cum ar fi lupta impotriva terorismului.
Din punctul meu de vedere, este o problema a abilitatii unor oameni politici "de anvergura", care vor incerca si de data aceasta sa ofere subiecte alternative. ... Interesante de urmarit vor fi stirile noi care vor fi lansate pentru a distrage atentia de la aceste subiecte.
Discutiile de ieri s-au axat pe urmatoarele subiecte: ... Totodata, au fost dezbatute subiecte legate de violenta pe stadioane, numarul mare de atacuri asupra caselor de schimb valutar, dar si necesitatea reinstituirii pazei podurilor, care sunt obiective strategice, asa cum a aratat si senatorul Nicolae Moga.
In cadrul intalnirilor vor fi abordate subiecte ce vizeaza cooperarea sectoriala, prezentul si viitorul colaborarii la Marea Neagra, precum si subiecte de actualitate de pe agenda internationala.
Ion sunt politicieni care consuma timpul cu astfel de subiecte. ... Ion, de obicei sunt foarte multi politicieni care mai degraba consuma timpul cu astfel de subiecte", a mai precizat el.
Pentru ca in delirul lui de putere, in perioada 2001-2004 a introdus in discutie doua subiecte: ... Acum o ia pe coaja pe ambele subiecte.
Textul prevede desfiintarea Senatului, rebotezarea Camerei Deputatilor in Camera Reprezentantilor si introducerea unor termene limita in care Parlamentul sa se pronunte pe anumite subiecte. ... Si ii fixeaza termene fixe pentru a se pronunta pe diferite subiecte.
Reactie dura din partea lui Mantog La randul sau, liderul PDL Gorj, Ionel Mantog, director economic al Complexului Energetic de la Turceni, il acuza pe Victor Ponta ca transforma subiecte de natura economica in subiecte politice.
Nu putem vorbi de subiecte tabu daca vine vorba de democratie. Pe langa temele complet necesare societatii romanesti mi-am asumat si cateva subiecte despre care s-a vorbit mai putin:
Intitulata "Ce jocuri faceti, domnule Mircea Geoana?", 26 de reprezentanti ai PSD ii atrag atentia fostului lor sef de partid ca, in contextul in care agenda publica este dominata de subiecte de o gravitate foarte mare, el ar fi "transmis niste mesaje absolut surprinzatoare cu privire la campania electorala, referindu-se, intr-un mesaj audio, la vizita in ajunul turului II al prezidentialelor la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
Este totusi de apreciat ca cineva are curajul sa ridice aceste subiecte. In alte tari discutia este mult mai putin pasionala.
' Organizarea GLOBAL FORUM la Bucuresti este ocazia perfecta de a repune in dezbaterea reprezentantilor industriei telecom o serie de subiecte mai actuale decat oricand: ... Noutatea in dezbaterea acestor subiecte o reprezinta tocmai perspectiva globala oferita de participantii din toate tarile lumii ' a declarat presedintele ANCOM, Catalin Marinescu.
Vrem sa fim capabili sa accesam site-ul pentru a ne uita rapid la titluri sau pentru a cauta subiecte de interes. ... Fiecare dintre aceste sectiuni include o lista bogata de subiecte.
In septembrie 2009, CNN International a adaugat doua emisiuni noi in programul european de prime-time, care aliniaza jurnalisti precum Christiane Amanpour, Richard Quest, Becky Anderson, Fionnuala Sweeney, Michael Holmes si Hala Gorani, intr-un serie de emisiuni ce acopera un spectru divers de subiecte si tematici, de la lumea afacerilor si subiecte de actualitate, stiri de ultima ora si reportaje din spatele scenei, toate in formate originale.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Dar nu despre aceste subiecte as vrea sa vorbesc, ci despre vehiculele care le lanseaza in dezbatere nationala.
google-analytics.com