Cautare

241 de rezultate pentru "stirile" (3.56 secunde)
Astfel, Tariceanu a avut 27 de aparitii la stirile difuzate de postul Antena 3, in perioada analizata, 24 de prezente in stirile Realitatea TV, 15 prezente in stirile de la Antena 1, 14 - la Pro TV si 11 - la "Jurnalul TVR".
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant. ... Grav este faptul ca manifestam o morbida apetenta pentru stirile in care ni se prezinta ticalosii care de care mai sinistre.
• Andreea Esca a prezentat Stirile de la ora 19:00 imbracata in deja celebrul sacou rosu, program care a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audienta inregistrat la ora 19:47 peste 3 milioane de telespectatori din intreaga Romanie, inregistrind in acel minut 15,7 puncte de rating.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. ... Va prezenta stirile din prime time de weekend deocamdata si va intra pe sticla probabil de la jumatatea lunii martie.
Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1. ... Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 pana in 2003 a prezentat stirile la Pro TV.
De parca stirile de la ora cinci nu erau destul de inspaimantatoare, de parca "realitatea romaneasca", cum ii place ministrului Flutur sa se exprime, nu ar fi destul de plina de emotii, ne mai lipsea si muzicalitatea ca sa facem stirile mai patetice.
Nu ma invatati pe mine cum se fac stirile la TVR. Eu imi pierdeam o ora pe zi sa fac stirile la TVR'.
Presedintia a avut o pondere la stirile posturilor de radio de doar 11,5%.
Astazi, in schimb, stirile OZN sunt mentionate numai la evenimente speciale - asa cum s-a intamplat de pilda, recent, cand Pentagonul a confirmat ca a avut un program de milioane de dolari pentru cercetarea OZN.
Numai in luna august, presedintele Basescu a aparut de 144 de ori la stirile TV, ceea ce inseamna aproximativ o ora si jumatate de prezenta pe ecrane, si de 50 de ori la stirile radio, cumuland peste 32 de minute.
La ora 11:00 din a doua zi a noului an aleile de acces la intrarea principala a Palatului Parlamentului erau pline de oameni care doreau sa vada si pe viu salile pe care le vazusera la televizor in stirile despre deputati si senatori.
O lege care va obliga posturile de televiziune si ziarele sa prezinte in proportii egale stirile de factura pozitiva cu stirile negative.
Interesante de urmarit vor fi stirile noi care vor fi lansate pentru a distrage atentia de la aceste subiecte.
Stirile despre greve, de azi dimineata, au trebuit inlocuite, rapid, pe mici ecrane, cu stirile despre revolutie, inclusiv prin promovarea acestui Teodor Maries, care nu are nicio calitate sa vorbeasca in numele revolutionarilor, el fiind mai mult un soi de administrator al asociatiei "21 decemnbrie".
Stirile care au urmat nu au avut darul de a linisti investitorii, astfel ca pretul s-a depreciat în continuare.
A fost reporter la Gazeta de Vest, Timisoara, host la Radio Sonvest Oradea, prezentator la Pro TV Oradea, prezentator la "Stirile Pro TV" si realizator si prezentator al emisiunilor "Parte de carte" si "Te vezi la Stirile Pro TV".
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
google-analytics.com