Cautare

5649 de rezultate pentru "stirile protv braila17 februarie 2010" (5.48 secunde)
Astfel, Tariceanu a avut 27 de aparitii la stirile difuzate de postul Antena 3, in perioada analizata, 24 de prezente in stirile Realitatea TV, 15 prezente in stirile de la Antena 1, 14 - la Pro TV si 11 - la "Jurnalul TVR".
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Alexandra Cruceru ) Vremea va intra intr-un proces de incalzire in urmatoarele doua saptamani, cu valori diurne pozitive ce vor ajunge, dupa 1 februarie, pana la 13 grade Celsius in Banat si Crisana, iar precipitatiile vor fi slabe cantitativ si cu probabilitate mai mare de aparitie atat in primele zile din februarie, cat si in cursul saptamanii viitoare, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 30 ianuarie - 12 februarie 2017, publicata luni.
Vreme de primavara cu pana la 16 grade Celsius, in urmatoarele doua saptamani Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) estimeaza, pentru intervalul 10 - 23 februarie, un regim termic in general peste normele perioadei, cu temperaturi medii diurne intre 6 si 16 grade Celsius, dar si cu precipitatii in intreaga tara, mai ales sub forma de ploaie.
Potrivit meteorologilor, in intervalul 8-21 Februarie 2016, vremea va fi, in general, ploioasa, cu temperaturi medii ce vor atinge valori de 13-14 grade la nivelul intregii tari.
Cum va fi vremea pana pe 25 februarie. PROGNOZA METEO pentru fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a valorilor termice si a precipitatiilor ce se vor produce in intervalul 19 - 25 februarie, in fiecare regiune a tarii.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Cum va fi VREMEA pana pe 9 februarie, in fiecare regiune a tarii Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 27 ianuarie - 9 februarie, pentru toate regiunile din tara:
Ce se intampla la PROTV si DIGI? ... CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
De exemplu, deputatul PSD de Sibiu Ioan Cindrea o are angajata in calitate de consilier la biroul parlamentar pe sotia sa, Amalia Cindrea, pentru care deputatul a alocat in luna februarie, la sectiunea salarii de personal, suma de 5.763 de lei.
Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! SHOW-ul incepe la 20:30 la ProTV! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, in direct la ProTV! SHOW-ul incepe de la 20:30 la ProTV!
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Stirile care au adus cel mai mult trafic in luna iunie pe site-ul stirileprotv.ro au fost, in ordine crescatoare: ... ProTV este o televiziune privata (comerciala) din Romania, infiintata (relansata) in 1995 si care face parte din compania Media PRO.
BANAT In perioada 26 februarie -1 martie 2018, regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai mici decat cele climatologic specifice perioadei, sub limita de ger in cursul noptilor si al diminetilor de 26, 27, 28 februarie si 1 martie, cand minimele vor cobori spre -14 grade, iar media maximelor se va situa in jurul a -5 grade.
ANM a publicat pronoza meteo pentru luna februarie. ... Pronoza ANM pentru februarie Ultima luna calendaristica de iarna, februarie, pastreaza multe din caracteristicile lunii ianuarie.
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV. ... STIRILE PROTV
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Anuntul a fost facut de ministrul delegat pentru Proiecte de infrastructura de interes national si investitii straine, Dan Sova, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani " care va fi difuzata duminica de ProTV si de voyo.ro, incepand cu ora 10:00.
google-analytics.com