Cautare

62718 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2010 din spitalu boli infectioase" (6.49 secunde)
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania (ANBRaRo), in parteneriat cu European Organisation for Rare Diseases (EURORDIS), cu sprijinul a numerosi suporteri organizeaza si in anul acesta Campania de Ziua Internationala a Bolilor Rare pe tot parcursul lunii februarie. Campania a fost lansata recent la Hotel Ambassador din Bucuresti.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Alianta Confederatiilor Patronale din Romania (ACPR), in colaborare cu Federatia Intreprinderilor din Belgia (FEB), a organizat ieri, la Cercul Militar National din Bucuresti, cu ocazia vizitei de stat a Majestatii Sale, Regele Albert al II-lea al Belgiei, Forumul de Afaceri Romano-Belgian.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
In perioada 23 - 24 noiembrie 2017, la Hotel Ramada Majestic Bucuresti, a avut lo Scoala de Boli pentru Jurnalisti, Editia a VI-a.
Dr Alecse Valerian Ditoiu, Spitalul Fundeni In majoritatea cazurilor durerea abdominala este scurta, trecatoare si anodina (nu este grava), iar pacientul nu ajunge la medic.
In anul 1948 s-a desfasurat, sub egida ONU, prima reuniune internationala la nivel global consacrata sanatatii, momentul de constituire a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS). Cu acest prilej, s-a decis ca ziua de 7 aprilie sa fie sarbatorita, in fiecare an, drept Ziua Mondiala a Sanatatii.
ORA DE VARA: Cand se schimba ora in Romania in anul 2017 Specialistii spun ca avem nevoie de o saptamana pentru ca organismul nostru sa se adapteaze la trecerea la ORA DE VARA.
INGRIJIRE INTEGRATA PENTRU PACIENTII CU BOLI RARE, workshop romano-norvegian la Zalau / magazinsalajean.ro/ Autoare: FLAVIA PINTEA Centrul Pilot pentru Boli Rare NoRo Zalau a organizat, la finele saptamanii trecute, un workshop romano-norvegian pe tema ingrijirii integrate pentru persoane cu dizabilitati complexe produse de boli rare, folosind modelul norvegian.
Steluta Indrei Bolile respiratorii acute cauzeaza cea mai mare rata a mortalitatii la copii. Usoare sau mai grave, imbolnavirile specifice sezonului rece fac parte negresit din viata copiilor nostri. Important este sa stim cum sa actionam, pentru a-i feri pe micuti de complicatii redutabile.
Este esential ca oamenii sa inteleaga ca testarea pentru hepatitele B si C poate face diferenta dintre viata si moarte Institutul National de Boli Infectioase Prof.
Spalatul pe maini frecvent, cu multa apa si sapun inca nu a devenit un obicei (Autor:
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
evitati aspirina, antibioticele si automedicatia Evolutia gripei si a infectiilor respiratorii din iarna 2013-2014 a fost de intensitate scazuta, dar cu o concentrare mai mare spre sfarsitul acestui sezon rece, avertizeaza medicii specialilisti. Astfel, la ora actuala, in special sectiile de boli infectioase pentru copii sunt foarte aglomerate.
Ne intoarcem la ora de iarna Duminica, 30 octombrie (in noaptea de sambata spre duminica, 29 spre 30 octombrie), trecem la ora de iarna! Ora 4.00 va deveni ora 3.00.
Mai mult de 50% din populatia globului este expusa bolilor transmise de tantari, capuse, muste Peste jumatate din populatia globului este expusa malariei, febrei galbene, leishmaniozei, bolii Lyme, transmise de tantari, muste, capuse etc. ... Aceste boli sunt numite "boli cu transmitere vectoriala".
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Accesul la medicamente orfane este tema principala a editiei din acest an a scolii de boli rare pentru jurnalisti, ce va fi organizata la Centrul pilot de referinta pentru bolile rare NoRo Zalau, la initiativa Doricai Dan, presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania si a Alexandrei Manaila, jurnalist medical.
google-analytics.com