Cautare

62718 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2010 din spitalu boli infectioase" (5.72 secunde)
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Pacientii cu afectiuni autoimune sunt nevoiti sa aloce intre 6 si 22 de zile pe an din timpul lor liber doar pentru indeplinirea formalitatilor impuse de lege si pentru procurarea medicamentelor. ... a lansat recent, la Journey Pub din Capitala, campania "Concediul este pentru odihna, nu este pentru boala".
(Radu Balasoiu) Managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, doctorul Adrian Streinu-Cercel, a facut recent o propunere vitala Ministerului Sanatatii, care ar ajuta zeci de mii de pacienti din toata tara.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. Deoarece este unul din cei 10-11 nefrologi pediatri din Romania. Si tocmai pentru ca sunt atat de putini nefrologi pentru copii, dr.
Magda Marincovici) Gura este departe de a fi un mediu steril. Ea adaposteste aproximativ 700 de varietati de bacterii. Potrivit unui studiu olandez, aparut in revista Microbiome, doua persoane care se saruta timp de 10 secunde fac un schimb de 80 de milioane de bacterii.
Evitati automedicatia si leacurile babesti Dintre intepaturile de insecte, in perioadele caniculare si umede, cele mai periculoase sunt cele de albine sau viespi.
Rezultatele Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei Prezentam prima parte a discursul ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustinut cu ocazia prezentarii rezultatelor Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei (PNESS):
In 14 iulie 1789 a avut loc Caderea Bastiliei, inceputul Revolutiei franceze, care a condus la caderea monarhiei si instaurarea primei Republici Franceze. ... Alte evenimente la 14 Iulie • 1862 - S-a nascut, la Viena, Gustav Klimt, pictor austriac (6 feb.
Botosanenii, ca si ceilalti locuitori ai tarii, vor fi obligati ca, de la sfirsitul saptaminii viitoare, sa se obisnuiasca sa lucreze cu leul greu. Noile bancnote, care seamana destul de mult cu cele actuale, vor circula in paralel cu acestea pina la sfirsitul anului viitor.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) - ORA 22.38 Femeia salvata se afla in stare critica la spital, este in stare de inconstienta. ... In legatura cu cea de-a doua victima (copilotul), se fac in continuare manevre de resuscitare asupra ei, insa nu prezinta semne vitale.
La data de 18 noiembrie 2010, ora 17.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 20 Politie i-au depistat pe N. Petrica de 37 de ani, I. Catalin de 22 de ani, I. Alexandru de 51 de ani si F.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Apel pentru o interventie energica la nivelul politicilor nationale anti-fumat" , pe care o puteti citi in continuare.
Catena, cel mai mare lant de farmacii din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu Coalitia Organizatiilor Pacientilor cu Afectiuni Cronice din Romania (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achizitionarea de medicamente.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) DJUNA DAVITASVILI este un nume foarte cunoscut, cu puternice rezonante speciale pentru milioane de oameni.
a lansat recent, la Hotel Marshall de pe Calea Dorobantilor, Ghidul de servicii medicale si sociale adresate copiilor diagnosticati cu boli cronice”, un material informativ ce are rolul de a veni in sprijinul parintilor cu copii bolnavi prin informarea si indrumarea acestora cu privire la principalii furnizori de servicii socio-medicale atat din tara, cat si din strainatate.
Unele boli sunt genetice sau ancestrale: ... Nu esti raspunzator de aceste boli, ele sunt niste poveri. ... Alte boli provin din conflictele sau traumele avute in perioada prenatala si in copilarie. ... Iata de ce copilaria, familia, mediul sacru al casei trebuie privire cu mare grija. ... Boli cu surse nomice.
Afla cum poti vedea ce boli ai pe limba Scoateti limba in fata unei oglinzi si studiati-o cu atentie. Este o modalitate simpla si rapida de a va verifica starea de sanatate. Deoarece pe limba puteti descoperi date suficiente despre existenta unor boli.
In Romania sunt aproximativ 5.000 de pacienti diagnosticati cu bolile Crohn si rectocolita Este in crestere numarul tinerilor, inclusiv cel al copiilor, afectati de bolile inflamatorii intestinale (BII), care, totusi, pot fi tinute sub control prin terapii biologice, extrem de costisitoare, avertizeaza specialistii participanti la cel de-al VIII-lea Congres consacrat BII, organizat de The European Crohn‘s and Colitis Organisation (ECCO) si Federatia Europeana a Asociatiilor pentru Boala Crohn si Colite (European Federation of Crohn‘s and Colitis Associations), Viena, 13 -16 februarie.
La Zalau, in cadrul unui training cu jurnalistii, despre bolile rare, acestia au avut ocazia de a vizita Centrul de expertiza pentru bolile rare, NoRo. La eveniment au participat jurnalisti, medici, personalitati locale. Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vizitat si el acest centru de boli rare.
google-analytics.com