Cautare

62718 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2010 din spitalu boli infectioase" (7.30 secunde)
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: Anul Reflatiei" realizat de Saxo Bank, banca specializata in investitii si tranzactionari online.
Tanar de 25 de ani suspect de coronavirus, internat la Timisoara. ... Un tanar roman care este asistent medical in Germania si care a ingrijit pacienti infestați cu coronavirus acolo s-a prezentat cu simptome ale noului virus la spital in Romania.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Sectia COVID unde a izbucnit incendiul la Spitalul de Boli infectioase din Ploiesti era noua. o asistenta care a incercat sa ajute ar fi suferit arsuri pe 40% din corp.
Mariustuca.ro / Un copil care a facut rujeola are sistemul imun slabit timp de 3 ani (Autoare:
Magda Marincovici) 34.000 de persoane vor beneficia, in urmatorii doi ani, de testare, diagnosticare si tratament gratuit In tara noastra, in ultimii doi ani, 30% dintre persoanele nou diagnosticate cu HIV s-au infectat prin consum de droguri injectabile.
Fiscul si Vama sustin ca mediul de afaceri da semnale de redresare a activitatii economice Economia doljeana da semne timide de revenire. Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. Stefan cel Mare la intersectie cu str. Lizeanu, sector 2, pe M. Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Depunerea on line a proiectelor de obtinere de finantari europene pe POS CCE bate recorduri dubioase: in cateva secunde s-au depus zeci de pro-iecte, lucru aproape imposibil din punct de vedere tehnic.
Virusuri de la animale care ucid oameni Intre 1940 si 2004, au aparut 154 de noi boli virale Sursa: ... Intre 1940 si 2004, au fost descoperite 154 de noi boli virale, majoritatea transmise prin contactul dintre om si animal, avertizeaza Le Figaro intr-un amplu articol publicat in editie online.
Riscurile nevazute ale maidanezilor de pe strazi. Cum pot lua copiii boli parazitare Maidanezii nu doar musca, ci va pot imbolnavi grav, ne anunta specialistii.
Parkinson la 30 de ani. ... predispozitia genetica, expunerea la pesticide si insecticide, traumatismele cerebrale Factorii de mediu si predispozitia genetica explica aparitia unor boli neurodegenerative, obisnuite la varsta a treia, la persoane sub 40 de ani, chiar la 30 de ani.
7 boli care se mostenesc de la parinti Cand ne referim la anumite trasaturi ale noastre, ca inaltimea, culoarea parului sau a ochilor, mostenirea genetica pare sa aiba un rol extrem de important.
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut o declaratie politica intitulata "Ziua Mondiala a Sanatatii", pe care o puteti citi in continuare. In fiecare an, in data de 7 aprilie, se celebreaza Ziua Mondiala a Sanatatii, zi ce marcheaza intemeierea Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) in anul 1948.
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale. Ceasurile se dau inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, potrivit Agerpres.ro.
google-analytics.com