Cautare

62718 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2010 din spitalu boli infectioase" (4.68 secunde)
ORA DE VARA 2013 In noaptea de sambata spre duminica, 31 martie 2013, Romania trece la ora oficiala de vara. Ora 3 va deveni ora 4. Ora oficiala de vara este valabila pana in data de 27 octombrie 2013, ora 4.00.
Miercuri, 12 octombrie, adica in ziua 3, in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, desfasurata zilele acestea la Europa Royale Bucharest, va fi urmatorul program: 10.00 - 11.00 Hemofilia de la A la Z Speakeri:
Cresterea numarurului de pacienti cu boli rare.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Azi, de la acesata tribuna a Senatului, doresc va va aduc la cunostinta situatia cu care se confrunta pacientii cu boli rare.
Vaccinurile permit evitarea intre 2 si 3 milioane de decese anual Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avertizeaza ca este necesara imbunatatirea accesului la vaccinurile de baza, numai astfel putandu-se veni in ajutorul a peste 22 de milioane de copii, ce traiesc in tarile sarace, expusi unor boli severe deoarece nu sunt vaccinati.
Stirile Pro TV informeaza: ... Cod galben si PORTOCALIU de viscol si ninsoare in toata tara Vremea s-a inasprit peste noapte si s-au pornit ploile reci si chiar ninsorile.
Trecerea la ora de iarna 2018 se face in noaptea de duminica spre luni, dintre 28 octombrie si 29 octombrie 2018, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00. Asta inseamna ca duminica 28 octombrie 2018 vom dormi mai mult cu o ora.
Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA si Asociatia SOS Drepturile Pacientilor demareaza o noua campanie de testare gratuita pentru depistarea Hepatitei C: ... Proiectul se realizeaza in parteneriat cu Institutul National de Boli lnfectioase Prof.
Dascalul de colinde” va readuce magia sarbatorilor in inimile romanilor, sustinand o serie de concerte de Craciun in peste 20 de localitati din Romania.
Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.
Cum interpretam analizele pentru colesterol si trigliceride Pentru a sti cum sa interpretam analizele de colesterol si trigliceride este important sa intelegem in primul rand ce sunt colesterolul si trigliceridele. Controlul nivelului de colesterol este vital pentru sanatatea inimii.
Defectele congenitale de cord sunt afectiuni cardiace care apar de la nastere. Denumirea de congenital se refera la faptul ca problemele cardiace apar inainte de nastere sau la nastere. Majoritatea defectelor congenitale de cord afecteaza circulatia sangelui la nivelul inimii sau vaselor care hranesc inima.
La Salaj, zilele acestea are loc trainingul pentru jurnalisti intitulat "Scoala de boli rare, editia a III-a", legat de bolile rare. Astazi, jurnalistii viziteaza Centrul NoRo din Zalau. "Raspunsul ministrului Banicioiu la vremea respectiva a fost ca nu aveau niciun tratament la vremea respectiva.
atunci cand sunt palpabili, de obicei persoana respectiva are o infectie, boala de sange sau metastaza unui cancer; ... Limfa merge de la tesuturi catre inima prin vasele limfatice, pe traseul carora se gasesc din loc in loc ganglioni, care au rol de filtre.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Vaccinarile au salvat vieți cu nemiluita, dar acum vine cate un destept si spune "Nu e bun" Profesorul dr Adrian Streinu-Cercel, directorul Institututului National de Boli Infectioase "Matei Bals", a acordat un interviu pentru A.M.Press, in care raspunde atat unor intrebari legate de cariera sa, cat si unor chestiuni ce tin de sanatatea publica:
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
2 TULCEA, l-a interpelat pe VALERIU TABARA, MINISTRUL AGRICULTURII SI DEZVOLTARII RURALE. ... Asigurarea fondurilor necesare pentru eradicarea anemiei infectioase ecvine. 'Va supun atentiei dumneavoastra o problema ce pune in pericol existenta cailor salbatici din Delta Dunarii.
Din cauza modificarilor climatice, va creste frecventa bolilor infectioase, a depresiilor, alergiilor, crizelor de astma (Autoare: Magda Marincovici) Este posibila o explozie a bolilor infectioase si vectoriale (boli transmise de vectori cum sunt tantarii, puricii, mustele etc.) din cauza incalzirii climatice.
google-analytics.com