Cautare

62675 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2010 din spitalu boli infectioase" (5.80 secunde)
ORA DE VARA 2013: Cand si de ce isi fixeaza romanii ceasurile ORA DE VARA 2013: Romania a trecut in noaptea de sambata spre duminica la ora oficiala de vara, ceasurile fiind date inainte cu o ora, astfel ca ora 3.00 a devenit ora 4.00.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Ce perceptie au romanii despre televiziunea publica Mai putin de jumatate dintre romani apreciaza ca TVR se indreapta "intr-o directie buna" dupa "schimbarile petrecute in aceasta institutie in ultimul timp", dar si mai putini cred ca TVR se duce intr-o directie gresita sau nu se pot pronunta inca in acest sens, potrivit unui sondaj realizat de CURS pentru Televiziunea publica.
Jandarmii si politistii din Judetl Bihor beneficiaza in perioada15 - 28 februarie de testari gratuite pentru depistarea infectiei cu virusul hepatitei C, in cadrul celei mai vaste campanii nationale de testare gratuita, initiata recent de Alianta Pacientilor Cronici din Romania, impreuna cu Institutul National de Boli Infectioase "Prof.
Programul si televizarile Campionatului European Vineri, 8 iunie va incepe cea de-a 14-a editie a turneului final al Campionatul European de fotbal, care se va desfasura in 2012 in Polonia si Ucraina.
Programul complet al meciurilor de la Euro 2012 TVR 1 a sublicentiat catre Dolce Sport o parte din drepturile de televizare a Campionatului European de fotbal din 2012, din Polonia si Ucraina.
Romania trece la ora de iarna in noaptea de sambata spre duminica Romania revine duminica, 27 octombrie, la Timpul Legal Roman, ora Europei Orientale. Ceasurile se vor da cu o ora inapoi, ora 4:00 urmand sa devina ora 3:00.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
In noaptea de sambata spre duminica am trecut la ora oficiala de iarna Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, la ora oficiala de iarna, ora 4:00 devenind ora 3:00, iar ziua de 26 octombrie, care are 25 de ore, este cea mai lunga din an.
Adrian Streinu-Cercel este membru in Adunarea Generala a Academiei de Stiinte Medicale si Director al Institutului National de Boli Infectioase "Prof. ... Matei Bals" din Bucuresti. ... - Prin Academia Europeana de Boli Infectioase colaboram in momentul de fata cu toate tarile din centrul si estul Europei pe aceasta problema.
Doar ucide", Alianta Pacientilor Cronici din Romania lanseaza cea mai vasta campanie de depistare a infectiei cu virusul hepatitei C, desfasurata la nivel national.
Magda Marincovici) A IX-a editie a Zilelor Stiintifice ale Institutului National de Boli Infectioase "Prof. ... Matei Bals" (INBI) ce se deruleaza intre 23 si 25 octombrie, are o agenda pe masura acestui eveniment devenit traditie:
Miruna Ioani) In ultimele zile, le-am vazut pe toate. Mesajul viral de pe whatsapp, care zicea despre coronavirus si gatul umed, precis il stiti (cica e un comunicat de la Ministerul Sanatatii, sa ne pastram gatul umed tot timpul, ca asta ne va salva.
ORA DE IARNA 2014:
Radu Tudor a postat pe blogul sau, intitulat Jurnalist /Analist politic si militar, un text: Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern.
www.scientia.ro publica un articol intitulat "De ce unii oameni ucid alti oameni fara regrete?" De fapt, este un fel de forum la care unii oameni trimit gandurile lor legate de dorinta oamenilor de a ucide.
Artrita idiopatica juvenila, boala care afecteaza articulatiile, dar este prevestita de o banala inrosire a ochiului (Autoare:
Cum se diferentiaza noul coronavirus de celelalte coronavirusuri? ... Coronavirusurile alcatuiesc o familie de virusuri care provoaca boli atat oamenilor, cat si animalelor.
Este o masura sustinuta de opozitie, adoptata deja de |Parlament, care va intra in vigoare in 2016. La ora actuala, vaccinarea, care a determinat eradicarea anumitor boli infectioase de pe continentul european, este considerata cea mai eficienta si rentabila masuri de protejare a sanatatii publice.
Vaccinurile permit evitarea intre 2 si 3 milioane de decese anual Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) avertizeaza ca este necesara imbunatatirea accesului la vaccinurile de baza, numai astfel putandu-se veni in ajutorul a peste 22 de milioane de copii, ce traiesc in tarile sarace, expusi unor boli severe deoarece nu sunt vaccinati.
google-analytics.com