Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (2.95 secunde)
Liderul grupului PD-L din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat astazi la o conferinta de presa ca el si colegii sai doresc ca Parlamentul sa-si inceteze activitatea parlamentara in timpul campaniei electorale si sa cedeze indemnizatia pe timp de o luna.
Din explicatiile date de deputatii PDL, se pare ca eroarea a fost in hartiile liderului de grup Mircea Toader, care are o lista intocmita de consilieri cu modul cum ar trebui votata fiecare lege in functie de raportul comisiei si directivele venite dinspre Executiv.
Seful deputatilor PDL, Mircea Toader, a cerut in plenul reunit al Parlamentului continuarea angajarii raspunderii pe legea educatiei.
Preda se joaca sustinand ca-l sustine pe Toader Paleologu, pentru a da culoare liberala falsei competitii. ... Simpatic Toader Paleologu. ... Conu Alecu i-ar trage lui Toader vreo doua bastoane la cur.
(...) Ori la noi, la Galati, nimeni nu conteaza, in afara de Mircea Toader", a declarat Boldea.
Liderul grupului parlamentar PDL de la Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat ca, in general, prioritatile legislative ale democrat-liberalilor pentru sesiunea care vine coincid cu cele ale Guvernului.
‘Mircea Toader are idei multe, dar nu foarte bune, fie ca se ocupa de sinistratii din Vrancea sau Buzau, fie ca introduce soparle legate de presupuse negocieri cu opozitia pentru incetarea grevei parlamentare.
Liderul de grup al PDL, Mircea Toader, a spus de la tribuna ca democrat-liberalilor le reveneau, conform legii trei locuri in Consiliul de Administratie de la TVR, dar nu au primit niciunul. "Este o incalcare flagranta a legii", a adaugat Toader.
Tudorel Toader a anuntat ca nu va sesiza Inspectia Judiciara, deoarece nu mai este necesar. ... Ministrul Tudorel Toader se afla intr-o vizita oficiala in Japonia, de unde a facut mai multe declaratii privind scandalul DNA. ... Raportul meu sigur ca propune o masura, a spus Toader, la Antena 3.
Fifor a preferat sa demisioneze decat sa fie remaniat, iar Firea a renuntat la rolul sau decorativ la conducerea organizatiei de Bucuresti - Toader a primit de la Tariceanu asigurarea ca nu va fi abandonat si s-a prezentat la sedinta CSM cu alt moral.
Este vorba despre 3.500 de oameni, dintr-un total de 35.000, care vor fi mutati in societati noi, a mentionat directorul general al Companiei Nationale Posta Romana (CNPR), Mihai Toader.
10% din angajatii Companiei Nationale Posta Romana, respectiv 3.500 de angajati, vor fi disponibilizati pina la sfirsitul anului, aceasta masura fiind parte integranta din programul de management al companiei, a aratat directorul general CNPR, Dan Mihai Toader ieri, intr-o conferinta de presa.
Precizarea a fost facuta de secretarul de stat din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor Mircea Toader si a venit dupa ce directorul Apaterm, George Cubasa, a declarat recent ca cele doua societati nu vor fuziona prea repede.
Mircea Toader, secretar de stat PD in Ministerul Administratiei si Internelor, l-a acuzat in dese rinduri pe Eugen Durbaca, presedintele Consiliului Judetean Galati, ca nu doreste ca Electrocentrale sa ajunga la municipalitatea locala.
Proiectul inceput la Braila, pe baza studiului de fezabilitate realizat de o companie franceza din domeniu, este demn de luat ca exemplu si de alte autoritati locale din tara, a apreciat ieri Mircea Toader, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
Ioana Toader, directorul filialei locale a Companiei, ne-a precizat ieri ca Organizatia Pescarilor Galati nu si-a respectat obligatiile ce-i reveneau in urma contractului incheiat cu institutia pe care o reprezinta.
Nici o lege din Romania nu prevede ca o persoana care nu-si instaleaza repartitoare de costuri pe caloriferele din apartamentul proprietate personala pana la 31 iulie 2007 poate fi amendata, a aratat secretarul de stat in Ministerul Administratiei si Internelor (MAI), Mircea Toader, acelasi care, potrivit presei nationale, ar fi anuntat cu cateva zile in urma ca proprietarii in cauza risca sanctiuni pecuniare de la 500 la 1.000 de lei.
Comisarul sef al Garzii Financiare Galati, Toader Tocu, ne-a declarat ca intentia Executivului este una buna, tinind cont de faptul ca dosarele penale cu caracter economic care tin de criminalitatea economica financiara vor fi instrumentate de comisarii Garzii Financiare.
Comisarul sef al Garzii Financiare Galati, Toader Tocu, ne-a declarat ca scopul actiunilor de control il reprezinta prevenirea si combaterea activitatilor economice ilegale din industria de morarit si panificatie care au consecinte negative asupra economiei nationale.
Vicepresedintele PD Mircea Toader crede ca Romaniei i se va aplica clauza de salvgardare si ca noul ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos, nu va reusi sa remedieze pana la 9 noiembrie deficientele de la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).
google-analytics.com