Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (4.45 secunde)
"Mai avem pina la democratie" Liderul local al PD, Mircea Toader, ne-a declarat ca tara noastra inca se afla departe de ceea ce inseamna stat democratic.
Democratul Mircea Toader ia, astfel, in discutie ajutoarele de incalzire si sustine ca 1,4 milioane de pensionari nu vor mai primi subventiile respective, iar alte 2,3 milioane de pensionari vor primi ca ajutor sume mai mici decat cele stabilite initial.
La apelul facut de democratul Mircea Nicu Toader si de primarul democrat de la Targu Mures, Dorin Florea, au raspuns pana acum mai bine de jumatate dintre edilii PD chemati, iar sumele minime care se estimeaza sa se stranga se ridica la circa 2,5-3 milioane de lei.
Dupa ce ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a dat asigurarea ca pensionarii carora li se vor indexa pensiile nu vor avea de suferit in ceea ce priveste ajutoarele din partea statului, printre care si subventia pentru incalzire, democratul Mircea Nicu Toader este sigur ca lucrurile nu stau tocmai asa.
Intreaga conducere a Partidului Democrat, filiala Galati, in frunte cu presedintele Mircea Toader, s-a deplasat ieri in judet, la o intalnire cu locuitorii din comunele Schela si Hanu-Conachi.
In timp ce presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca, se arata increzator in rezultatele procesului dintre consilierii judeteni care doresc blocarea imprumutului institutiei pe care o conduce, facand chiar demersuri cu bancile pentru a contracta creditul, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, este de parere ca Eugen Durbaca fabuleaza si nu are nicio sansa in acest proces.
Secretarul executiv al Partidului Democrat-Liberal, Mircea Toader, a declarat azi la Galati ca PD-L propune ca primul tur al alegerilor locale sa se desfasoare pe 25 mai.
Toader cocheteaza cu ideea Cand a auzit ce planuri au liberalii, presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, a spus ca nu are nimic impotriva ideii liberalilor, mai ales ca organizatiile PD-L din teritoriu au primit o libertate asemanatoare de la centru pentru a face colaborari care sa le sporeasca sansele la alegerile locale.
Mai mult, presedintele Organizatiei Judetene a PD-L, Mircea Nicu Toader, era "inarmat" ieri cu un cazier apartinand lui Andrei Lisinschi, sustinand sus si tare ca taranistii nu au dreptate.
Ca dovada ca membrii Partidului Conservator au recurs la metode nelegale de vot, Mircea Toader a adus ieri, in fata presei, o tanara care a declarat ca a fost platita de PC sa voteze in numele unor persoane plecate de mult timp din tara.
Democrat-liberalii neaga In acelasi timp presedintele Organizatiei Judetene a Patidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, nu-si inchipuie cum social-democratii pot aduce asemenea acuze si cere ca toti cei care au facut asa ceva sa plateasca, avand siguranta ca nu oamenii lor ar fi implicati in aceasta miscare de lipire a afiselor.
Mircea Toader si Victor Paul Dobre, parlamentari... in mintea unora Spre surprinderea noastra, doi fosti parlamentari de Galati, democrat-liberalul Mircea Nicu Toader si liberalul Victor Paul Dobre, sunt prezenti in mintile unora ca deputati, chiar daca nu mai activeaza de mult ca parlamentari.
Imediat dupa alegerile din iunie, Mircea Toader a fost indepartat de la conducerea partidului, pentru rezultate slabe. ... Cu acest lucru nu este insa de acord fostul presedinte al PD-L Galati, Mircea Toader, care spune ca totul s-a facut fara stiinta celor din conducerea centrala a PD-L.
Cu toate acestea, Mircea Toader, membru al Biroului Permanent National (BPN), a precizat, pentru "Replica" de Constanta, ca:
Primvicepresedintele PD-L Galati, Mircea Toader, este convins de faptul ca Partidul Social Democrat incearca sa-l dea jos, prin presiuni mediatice, pe directorul Societatii Electrica Galati, Iulian Arama.
Astfel, ieri, prim-vicepresedintele PD-L, Mircea Nicu Toader, a tinut sa spuna cateva lucruri privind experienta politica pe care o are fiind candidat pentru un post de deputat si, cu aceasta ocazie, si-a adus si trei colegi care candideaza alaturi de el in colegii din zona Tecuciului.
In frunte cu prim-vicepresedintele Mircea Toader, acestia s-au prezentat ieri la Biroul Electoral Judetean Galati cu listele de candidati, unde au fost verificate de judecatoarea Liliana Mandroiu. ... Oferta noastra este mult mai buna decat a contracandidatilor", ne-a declarat prim-vicepresedintele PDL Galati, Mircea Nicu Toader.
Ambasadorul Romaniei la Copenhaga, Toader Paleologu, a anuntat joi ca i-a cerut presedintelui Traian Basescu sa il retraga din functia de ambasador, precizand ca s-a inscris, miercuri, in PD-L si ca va candida din partea acestui partid, in Sectorul 2, la alegerile generale.
Mircea Toader, liderul grupului PD-L din Camera Deputatilor, a anuntat ieri ca partidul sau a depus un nou proiect de lege prin care sa fie eliminate pensiile speciale pentru parlamentari prevazute in Statutul deputatilor si senatorilor.
Secretarul General al sindicatului, Toader Paraschiv, a precizat ca felul in care DGA-ul a facut descinderile in casele politistilor nu va ramane nepedepsit. ... Iar din filmari, vom putea observa clar ca descinderile nu au respectat procedurile", a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, Toader Paraschiv secretar general FSNPPC.
google-analytics.com