Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (2.60 secunde)
Cui ii este frica de Sorin Oprescu? ... Sorin Rosca Stanescu) Nici nu a fost bine anuntat Parteneriatul pentru Bucuresti si iata ca doctorul Sorin Oprescu se alege cu un santaj. ... Ca si cand doctorul Sorin Oprescu ar putea sa determine o repozitionare politica a PSD si PNL.
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, joi, pentru "Gandul", ca poate colabora cu Marian Vanghelie in campania de anul viitor, el apreciind ca acuzatiile lui Miron Mitrea constituie "o parere personala", iar Mitrea nu are nicio legatura cu campania sa, fiind "pe paliere diferite", scrie Mediafax.
Ar fi ridicol ca PNL sa se certe cu PSD pentru Sorin Rosca Stanescu.
Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache, recompensati de Sorin oprescu cu stele pe Aleea Celebritatilor - FOTO Actorii Valeria Seciu, Ion Besoiu si Rodica Mandache au primit sambata, pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului din Bucuresti, stele din partea primarului general Sorin Oprescu pentru intreaga activitate in domeniul teatrului si filmului.
SORIN DANCIU PENTRU ARHIVA DE AUR (Continuare) AMINTIRI, AMINTIRI SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... PLECAREA DIN OLTENITA SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... SORIN DANCIU: ... OLTENITA DE ASTAZI SORIN DANCIU:
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Reprezentantul colectivului de sustinere a lui Sorin Oprescu creat in judetul Prahova, Romeo Hanganu, a afirmat, vineri, ca dupa alegerile prezidentiale "intentia este sa se infiinteze un nou partid de stanga", care ar urma sa se numeasca Alianta Nationala a Stangii Democrate.
Candidatul independent la presedintia Romaniei, Sorin Oprescu, a declarat la Arad ca militeaza pentru un guvern de tehnocrati si ca il prefera in fuctia de premier pe Daniel Daianu sau pe Florin Georgescu.
Sorin Ovidiu Vantu va da in judecata site-ul de stiri care a publicat un presupus dosar al sau de colaborator al Securitatii, dosar despre care omul de afaceri sustine ca este fabricat si ca face parte dintr-un sir de manipulari care au inceput din 7 decembrie 2009, potrivit unui comunicat de presa.
Sorin Freciu - presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea-Catavencu, Sorin Enche - director general Realitatea Media, Stelian Tanase - directorul postului Realitatea TV, incepand cu 1 noiembrie si Mihai Tatulici - realizator.
Sorin Danilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, divizia de online a trustului Intact, s-a sinucis, miercuri dimineata. ... Sorin Danilescu avea 36 de ani, era casatorit si avea o fetita de sapte ani. ... Sunt coplesit, mi-a mai ramas un baiat", a spus tatal lui Sorin Danilescu, conform Mediafax.
Directorul general al Realitatea Media este Sorin Enache, acesta avand si atributii editoriale, dupa cum a declarat Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea Media, marti, in sedinta Consiliului National al Audiovizualului (CNA).
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, incearca de doi ani sa intre in audienta la Primarul Capitalei, Sorin Oprescu. ... Nu putem ajunge in audienta la domnul Primar al Capitalei, Sorin Oprescu!
Cei 7 ani cu Sorin Oprescu primar le-au adus bucurestenilor o serie de mari proiecte de infrastructura, modernizarea centrului vechi, eliminarea maidanezilor dupa uciderea unui copil de patru ani, dar si cateva restante in privinta utilitatilor si transportului.
Sorin Oprescu stia ca este URMARIT Fostul ministru si ex-presedinte-director general al Televiziunii Romane, Alexandru Sassu, a declarat, la Romania TV, ca este bun prieten cu Sorin Oprescu si ca nu crede ca acesta a luat mita.
Premierul Tariceanu i-a informat, in cadrul sedintei Aliantei de luni seara, pe liderii PD de intentia de a-l demite pe secretarul de stat din MAI, Mircea Toader, din cauza criticilor politice pe care acesta le-a formulat la adresa premierului, au declarat surse convergente din PNL si PD.
Concursuri aranjate Secretarul executiv al PD-L, Mircea Toader, a afirmat ca unii dintre sefii serviciilor deconcentrate demisi prin Ordonanta de Urgenta recent adoptata de guvern vor fi reconfirmati in functie pe baza unor contracte de management, daca acestia si-au dovedit competenta in functia exercitata.
Monica Macovei ( care nu a exclus o astfel de posibilitate), Toader Paleologu sau Emil Boc. ... Toader Paleologu e o aparitie ciudata in politica si mai ales in PDL.
De asemenea, intr-o informare prezentata consilierilor, vicepresedintele CJ Mircea Toader preciza ca pentru urmarirea si verificarea lucrarilor de reabilitare a unor drumuri judetene, comunale, strazi, poduri, podete si sisteme de alimentare cu apa afectate de calamitatile naturale care au avut loc in luna iulie au fost depuse oferte, in termenul legal, de catre doua societati, Consis Proiect SRL si Consilier Construct SRL, comisia de validare atribuind contractul celei din urma.
„Aceasta solutie, de refacere a alegerilor pentru functia de vicepresedinte, a fost oferita chiar de unul dintre copresedintii Aliantei, de Mircea Nicu Toader, domnia sa fiind cel care a propus refacerea alegerilor.
google-analytics.com