Cautare

2471 de rezultate pentru "sorin toader" (3.24 secunde)
In acest sens secretarul de stat Mircea Toader a declarat ieri ca protestele pensionarilor nemultumiti de nivelul lor de trai sint regizate de Partidul Social Democrat. ... In 2007 va fi inregistrata o crestere de 17,6%", a declarat Mircea Toader.
Daca in 2004, potrivit datelor Institutului de Politici Publice (IPP), Partidul Conservator (fost Partidul Umanist - n.r.) a obtinut la alegeri 124 de primari, acum, conform datelor furnizate sambata de secretarul de stat in MAI, pedistul Mircea Toader (fotol), mai are doar 81.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a declansat din oficiu verificarea secretarului de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Mircea Nicu Toader pentru a se constata daca demnitarul a colaborat cu fosta Securitate sau a fost agent al politiei politice comuniste.
In acest sens, fostul secretar de stat Mircea Toader a precizat ca "fiecare isi apara functia si postul". ... Toader a mai spus si ca legislatia europeana este foarte stricta cind vine vorba de functia publica.
Consilierul judetean democrat-liberal Mircea Nicu Toader asteapta cu nerabdare urmatoarea sedinta a Consiliului Judetului, nu pentru ca ar avea cine stie ce propunere care sa remedieze anumite probleme din judet, ci pentru a cere sa se respecte Legea 215.
Conform declaratiei prim-vicepresedintelui Partidului Democrat-Liberal, Mircea Toader, in aceasta ordonanta modificata sunt doua chestiuni care influenteaza substantial alegerile din noiembrie.
Mircea Nicu Toader:
Democtrat-liberalul Mircea Toader, liderul grupului PDL din Camera deputatilor, isi asuma greseala care a dus la faptul ca reprezentantii PDL sa voteze micsorarea TVA-ului la 5% pentru alimentele de baza, respectiv neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei.
Mircea Toader:
Cu ce se ocupa “superinspectorii” Atributiiile de serviciu pe care le au cei noua controlori, al caror sef este Dan Toader, sint mai putin cunoscute comparativ cu cele ale restului de angajati ai DGFPJ Galati, serviciul fiind infiintat doar in urma cu 7 luni.
Aceasta datorita scaderii costurilor unor servicii utilizate de Posta, sustine Dan Toader, presedintele Postei Romane, citat de NewsIn.
Mircea Toader, secretar de stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, a anuntat ca va face public contractul de privatizare al Combinatului. Dupa ce proaspatul secretar executiv al Partidului Democrat a fost refuzat de AVAS, acum cererile lui Mircea Toader se vor adresa direct conducerii Mittal Steel Galati.
Incepand cu luna iunie 2011, grupul de firme Vulpoi & Toader Management (VTM) functioneaza intr-un nou sediu, in Felix Office Building. ... [email protected] Marcel Vulpoi, managing partner al Vulpoi & Toader Management (VTM), a declarat:
Multumesc, Tudorel Toader! ... Mi-e greu sa cred ca doamna Birchall va putea sa impinga rapid si decisiv inainte proiectele de reformare a justitiei in care s-a impotmolit Tudorel Toader. ... Ofranda perfecta pentru ritualul vinovatului de serviciu a fost sa fie, dupa gustul acestora, Tudorel Toader.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Senatorul Sorin Oprescu a anuntat, duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, la intalnirea cu sustinatorii, ca luni dimineata isi va inainta demisia din PSD.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Ce constantean nu a auzit macar o data de avocatul Sorin Calafus? Ca acelasi Sorin Calafus are o fundatie culturala... ... activitatea pe care avocatul Sorin Calafus si-a dorit-o de succes in domeniul turistic.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Cozmin Gusa ofera detalii subterane din cazul Sorin Oprescu (Autor:
google-analytics.com