Cautare

2166 de rezultate pentru "sorin groza" (4.34 secunde)
În plus, tin sa le amintesc ca PSD are o conventie cu PNL în legatura cu prefectul judetului Dolj, asa ca vrabia malai viseaza“, a spus Buzatu.Racolarile în „gluma“, contrapartida la GiurgiteanuFostul subprefect de Dolj Ion Groza, actual presedinte al PNL Craiova, care a declarat recent ca aspira la postul de prefect, nu a negat cele afirmate de Buzatu, mentionând însa ca totul a fost o gluma facuta de liberalii cu un simt dezvoltat al umorului.
În plus, tin sa le amintesc ca PSD are o conventie cu PNL în legatura cu prefectul judetului Dolj, asa ca vrabia malai viseaza“, a spus Buzatu.Racolarile în „gluma“, contrapartida la GiurgiteanuFostul subprefect de Dolj Ion Groza, actual presedinte al PNL Craiova, care a declarat recent ca aspira la postul de prefect, nu a negat cele afirmate de Buzatu, mentionând însa ca totul a fost o gluma facuta de liberalii cu un simt dezvoltat al umorului.
Ciprian Groza "Promit gatenilor ca o sa am disponibilitate pentru problemele lor" Atributii Social-democratul Ciprian Groza a castigat mandatul de consilier judetean in iunie 2008. ... Experienta Ciprian Groza este medic uman si asistent universitar.
Pentru ca evenimentul sa fie si mai special, tot in cadrul aceluiasi eveniment s-a lansat si colectia de haine a Loredanei Groza pentru renumitul brand Nissa.
Afisezi ceva ireal, i-au zis fanii Diva Loredana Groza continua sa socheze pe Facebook si pe Instagram, acolo unde se vinde cu cel putin 20 de ani mai tanara.
Senatorul Sorin Oprescu a anuntat, duminica dupa-amiaza, in Parcul Carol, la intalnirea cu sustinatorii, ca luni dimineata isi va inainta demisia din PSD.
La alegerile pentru Primaria Capitalei, primele doua pozitii au fost obtinute de candidatul PDL Vasile Blaga si de candidatul independent Sorin Oprescu, conform rezultatelor unor exit-poll-uri difuzate de Realitatea TV si Antena 3.
Ce constantean nu a auzit macar o data de avocatul Sorin Calafus? Ca acelasi Sorin Calafus are o fundatie culturala... ... activitatea pe care avocatul Sorin Calafus si-a dorit-o de succes in domeniul turistic.
Decizia urmeaza sa fie formalizata Sorin Ovidiu Vantu, patronul trustului Realitatea, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca dupa ce a citit comunicatul remis duminica de Asesoft a hotarat ca Sebastian Ghita sa nu mai fie managerul Realitatea Media, precizand ca aceasta decizie urmeaza sa fie formalizata.
Cozmin Gusa ofera detalii subterane din cazul Sorin Oprescu (Autor:
Anca Alexandrescu, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, a declarat ca il sprijina in campania pentru prezidentiale pe Sorin Oprescu "pentru ca este dezamagita de unii lideri ai PSD" si crede ca Mircea Geoana nu-l poate invinge pe Traian Basescu.
Oprescu a venit insotit de Corneliu Vadim Tudor Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit, sambata seara, la Arena Nationala insotit de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, edilul declarand ca este o mandrie ca a putut oferi bucurestenilor acest stadion, care este al lor si pe banii lor.
TRECUTUL IL OBLIGA SA SCAPE TARA DE SECURISTI - Sorin Grindeanu, propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier:
Printre cei care si-au exprimat dorinta de a participa la alegerile parlamentare din toamna din postura de candidati se numara Stefan Seremi, Gavrila Ghilea, Mircea Bradu, Nicusor Lepadatu, Gelu Budau, Gheorghe Sarb, Sorin Hodisan, Ionela Bruchental, Ioan Curpas, Viorica Iovan, Mircea Matei, Mihai Groza si Cristian Ile.
Cornel Panait - presedinte, Sorin Didu si Stefan Marin - vicepresedinti, si membri: Bujor Iovanel, Marin Catrina, Stefan Croitoru, Marcu Georgoceanu, Constantin Diroescu, Ion Groza, Alexandru Nedelcu, Constantin Gheorghita, Ion Dinu, Gheorghe Popa si Oprea Bonescu.
- Loredana Groza ne-a onorat cu prezenta la deschiderea oficiala a boutique-ului nostru, apoi Laura Cosoi, Adela Popescu, Dana Rogoz, actritele Ana Olaru si Ilinca Manolache, dar si Alina Chivulescu sau Laurette au devenit cliente fidele!
In acest context, a fost hotarata excluderea din partid a lui Sorin Strutinski, prim-vicepresedinte al PNL Constanta.
"SEMNATI APELUL LUI SORIN ILIESIU PRIVIND DEMISIA LUI BASESCU!" "Domnului Traian Basescu - Presedintele Romaniei Demisia! ... Ii rog pe acestia, pe semnatarii apelului meu pentru condamnarea comunismului, sa va solicite demisia de onoare." Sorin Iliesiu Nota mea (Roxana Iordache):
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Ziarul Azi a fost lansat pe 11 aprilie 1990 sub conducerea colegiului director format din Vasile Ailinei, Iosif Boda, Augustin Buzura, Petru Datculescu, Claudia Iordache, Catalin Iorgulescu si Sorin Vornicu.
Sorin Oprescu, de pe podul Basarab: ... In 14-15 luni ar putea fi gata cea mai dificila portiune" Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a anuntat vineri ca Podul Basarab se va deschide sambata pentru pietoni, iar duminica, de la ora 6:00, se va deschide si traficul rutier.
google-analytics.com