Cautare

291 de rezultate pentru "sompozion stiintific" (3.02 secunde)
Toate aceste informatii erau prezentate fara niciun studiu stiintific in acest sens. In toate cazurile prezentate au fost luate masuri de intrare in legalitate.
„Un sistem de management al calitatii nu asigura neaparat câstigarea unei competitii, dar lipsa lui poate contribui la pierderea unei competitii“, a declarat Mihail Mangra, vicepresedinte stiintific al MRC, la inaugurarea oficiala a noului sediu al asociatiei.
Alexandru Bude, directorul stiintific al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea, ne-a declarat ca, pentru a avea efect, ploile nu trebuie sa fie insotite de vanturi puternice sau grindina.
"Daca exista inteligenta necesara, suportul stiintific, dar si bani, iar rolul nostru este tocmai pentru a sprijini investitorii, sa nu mai vedem in ei infractori, sectorul de legume-fructe se poate extinde.
Comertul cu lubenite este preferat de localnici si pentru ca aduce profituri imediate, dupa cum explica Vasile Toma, secretarul stiintific al Statiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Cultura Plantelor pe Nisipuri (SCDCPN) Dabuleni.
Se intampla in aceasta tara care dispune de toate conditiile naturale si umane pentru o agricultura dezvoltata, in tara in care administrarea politicilor agricole este incredintata unui inginer agronom, doctor, cercetator stiintific, profesor universitar, in tara in care comisar european pe agricultura este un roman si acesta fost specialist si ministru al falimentului agricol romanesc.
O societate in care activitatea productiva este o modalitate eficienta de imbogatire, fiecare individ contribuie in mod natural la binele comun, asigurand astfel progresul economic si stiintific.
Astfel, Stem SURE prezinta toate caracteristicile spre a fi considerat leader-ul de necontestat din punct de vedere stiintific si comercial al pietei de celule stem din Romania, asigurand inca o data pacientii prezenti si viitori asupra calitatii si performantei serviciilor medicale oferite.
In prezent, Dana Mihai este director stiintific al Institutului National pentru Patrimoniu - institutie a carei menire este, printre altele, declasarea monumentelor descarcate arheologic.
• Paul Damian este directorul stiintific al Muzeului National de Istorie a Romaniei din Bucuresti, principalul promotor al eliberarii primului certificat de descarcare de sarcina arheologica, anulat de instantele judecatoresti;
De altfel, la sfarsitul lunii februarie, ministrul Mihnea Costoiu declara ca au inceput angajarile pentru ELI-NP, director stiintific fiind numit francezul Sydney Gales, seful pe cercetare de la Centre National de la Recherche Scientifique din Paris.
Politica fiind o activitate practica, fiecare prestatie la TV nu trebuie sa se confunde cu frecventa pe sticla si foamea de popularitate a comunicatorilor din partid, ci trebuie sa lanseze un mesaj politic lucrat stiintific.
Vazindu-l virf impins aseara, l-a trimis pe Coelho sa descurajeze stiintific alchimia brazilianului. Fundasul n-a inteles nimic, CFR a inceput in atac.
În acest tip de parteneriat inovativ, IBM ofera infrastructura si suportul de dezvoltare a aplicatiilor de calcul stiintific, calcul de înalta performanta, calcul grid.Aceste parteneriate vor fi sustinute în viitor prin promovarea de catre IBM a participarii de grupuri de profesori si studenti în competitii si programe stiintifice la nivel national, dar si în întreaga lume.
Google il aniverseaza pe Gregor Mendel printr-un logo special Portalul de cautare Google aniverseaza astazi, 20 iulie 2011, 189 de ani de la nasterea "tatalui geneticii moderne", Gregor Mendel. Cine a fost Johann Gregor Mendel Mendel a fost calugar augustinian si cercetator stiintific, cunoscut ca fondator al geneticii.
Acesta a fost calugar augustinian si cercetator stiintific, cunoscut ca fondator al geneticii. Oare cei de la Timesnewroman.ro chiar au vorbit cu primarul Constantei, sau cu spiritul lui Mendel.
FUTURE CITY, jocul educational online adresat tinerilor, care isi doreste sa imbine principiile sustenabile cu inovatiile din domeniul stiintific, este disponibil acum si in Romania.
Dar n-au trecut decat 60 de ani - anul acesta se implinesc - de cand a fost descifrat acest mister stiintific - structura moleculei de ADN -, multa vreme un fel de "sfant Graal" al cercetarilor de biochimie.
Datele transmise de cele noua instrumente aflate la bordul fiecareia dintre cele doua sonde au facut ca aceasta misiune de explorare a Sistemului Solar sa devina cea mai fructuoasa, din punct de vedere stiintific, din intreaga istorie spatiala.
In timpul acestei expeditii, Emil Racovita, impreuna cu ceilalti oameni de stiinta, a adunat un bogat material stiintific botanic si zoologic, care a constituit ulterior obiectul unui numar de 60 volume publicate, reprezentand o contributie stiintifica mai mare decat a tuturor expeditiilor antarctice anterioare luate la un loc.
google-analytics.com