Cautare

291 de rezultate pentru "sompozion stiintific" (3.11 secunde)
"A fost o intrevedere amicala" In exclusivitate pentru Inpolitics, liderul PSD a declarat ca principala concluzie a "amicalei intrevederi" este ca "politicienii lumii trebuie sa sustina, la nivel global, activitatea intelectuala, creatia, progresul tehnic si stiintific, invatamantul si cercetarea, ca aspecte fundamentale ce duc la formarea factorului uman".
Valentin Cosereanu ocupa functia de cercetator stiintific si este incadrat cu 3.195 de lei net. Un alt salariu ce a starnit revolta in randul consilierilor judeteni este cel de 3.856 de lei incasat de administratorul financiar de la Scoala Populara de Arte si Meserii din Dorohoi.
Tot astfel, pentru merite deosebite in domeniul medicinei, dar si pentru activitatea de cercetare in domeniul stiintific si in practica medicala universitara, o astfel de distinctie i-a fost acordata si profesorului universitar doctor Maria Mota.
Modul in care ii conduce este intentionat naucitor, bazat pe principiile dresajului stiintific - bate-i cand nu se asteapta, da-le de mancare cat sa nu moara, lauda-i cand simti ca o sa muste, distruge-le orice farama de vointa sau personalitate.
Modul in care ii conduce este intentionat naucitor, bazat pe principiile dresajului stiintific - bate-i cand nu se asteapta, da-le de mancare cat sa nu moara, lauda-i cand simti ca o sa muste, distruge-le orice farama de vointa sau personalitate.
Directorul stiintific de la IICCMER, Mihai Neamtu, are raspunsul: mananci • 13:17. Pedelistii au obosit. Dupa drumul lung din teritoriu si dupa petrecerile de aseara, au luat o pauza rapid la conventie.
Cristian Ducu Director Executiv Centrul de Cercetare in ETICA APLICATA Membru al Comitetului National Roman de BIOETICA al UNESCO Cartea a fost distribuita gratuit, in scop stiintific, catre toate inspectoratele de politie din Romania, catre toate sectoarele si sectiile de politie din Bucuresti, catre primarii, prefectii si presedintii consiliilor judetene, precum si, tuturor membrilor Comisiilor de Aparare din Senat si Camera Deputatilor.
problemele globale ale omenirii, spre exemplu, sau dinamica progresului stiintific, de care depinde prosperitatea natiunilor. Il citesc mereu cu placere si atentie.
Cum va arata Muzeul Comunismului din Romania Interviu cu Vladimir Tismaneanu, presedintele Consiliului stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului Acum o saptamana, PDL a anuntat ca se va infiinta Muzeul Comunismului langa Parcul Carol, in Hala Filaret.
Presedintele PDL, Emil Boc, a prezentat ieri o copie a unui articol ce poarta semnatura lui Ioan Mang, publicat in anul 2003 la Craiova, "material care reprezinta in integralitate o copie a au unui alt articol stiintific al unor autori japonezi".
Boc a prezentat, intr-o conferinta de presa, un articol al actualului ministru al Educatiei pe care acesta l-ar fi publicat in 2003 la Craiova si care, conform PDL, reprezinta "in integralitate o copie a unui alt articol stiintific al unor autori japonezi".
- Vladimir Tismaneanu - din functia de presedinte al Consiliului Stiintific al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc;
Conform legii, aceasta zi va fi marcata de catre autoritatile publice si de celelalte institutii ale statului prin organizarea unor programe si manifestari cultural-educative, cu caracter evocator sau stiintific, consacrate istoriei patriei, precum si prin ceremonii militare specifice, organizate in cadrul unitatilor Ministerului Apararii Nationale si ale Ministerului de Interne.
In comunicatul Palatului Elysee publicat dupa intrevederea avuta de presedintele Francois Hollande cu Victor Ponta se insista pe "dezvoltarea relatiei bilaterale in toate domeniile-lingvistic, economic, stiintific, de securitate si integrare".
Decizia din 5 decembrie 2013 a Curtii Constitutionale reprezinta confirmarea juridica a adevarului stiintific cu privire la denumirea limbii oficiale in Republica Moldova, probat inclusiv prin opinia exprimata in 1994 de Academia de Stiinte de la Chisinau.
In toamna lui 1994, mi s-a oferit sansa extraordinara de a intra in cercetarea stiintifica academica si, prin concurs, am ocupat postul de cercetator stiintific in cadrul Institutului de Cercetari Socio-Umane C.S.
Incepand din anul 2004, detine functia de prim-viceguvernator si vicepresedinte al Consiliului de administratie al BNR. De asemenea, este profesor universitar doctor la ASE Bucuresti, conducator stiintific de doctorat.
Interesul pentru zacamantul din cariera Basarabi a fost determinat de memoriul justificativ din data de 7 mai 1964 al Consiliului Tehnico-Stiintific din cadrul Ministerului Minelor si Energiei Electrice, in care se specifica faptul ca rezervele pot asigura o productie de creta pe o perioada foarte mare de timp.
In ceea ce priveste productia agricola din aceat an, Bude Alexandru, director stiintific in cadru Institutului de Cercetare Fundulea, ne-a spus ca, "desi in acest moment nu se pot face aprecieri ca productia va fi una mai scazuta comparativ cu anul trecut, exista riscul ca acest lucru sa se adevereasca daca temperaturile ridicate vor fi precedate de un ger uscat".
Noi am facut teste la culturile de toamna din care rezulta ca doar soiurile foarte sensibile au fost afectate de temperaturi scazute, de minus 15 grade", ne-a declarat directorul stiintific din cadrul Institutului Fundulea, Alexandru Bude.
google-analytics.com