Cautare

291 de rezultate pentru "sompozion stiintific" (6.21 secunde)
In anul 1973, el a infiintat in acest sens Centrul de Studii OZN (Center for UFO Studies â€" CUFOS), unde a fost director stiintific pana la moartea sa, in 1986.
Eu nu sunt neaparat de acord cu fiecare constatare si concluzie, dar cred ca dovezile prezentate indica faptul ca acest subiect merita un studiu stiintific serios.
Numele stiintific al acestei zone este nucleul suprachiasmatic (NSC). NSC are forma unui con de brad, dar are dimensiunile unui bob de orez si contine aproximativ 20.000 de neuroni Atunci cand lumina intra in ochiul dumneavoastra, ea activeaza neuronii din retina ce convertesc fotonii in semnale electrice.
Marirea celei de-a treia imagini a venit sa confirme constatarea de mai sus, ridicand si alte probleme cu caracter stiintific, la fel de dificile.
Deci propozitiile de tipul S-a demonstrat stiintific ca X nu poate exista nu au niciun fundament logic. In concluzie, nu este corect sa maturam sub covor o observatie pentru care nu avem pe moment o explicatie, doar pentru ca asa ceva nu e posibil.
Si RAPORTUL STIINTIFIC PRIVIND OZN-URILE (Raportul Condon) elaborat la Universitatea Colorado analizase detaliat 117 cazuri, dintre care 30% nu au putut fi identificate.
Desi nu a facut demonstratii de clarviziune in public, numarul de teste efectuate in laborator a fost atat de mare incat s-a scris despre el ca a fost cel mai stiintific paranormal sau cobaiul cel mai testat al parapsihologiei.
Asa cum se stie, Hynek, unul dintre cercetatorii cei mai renumiti din ufologie, a lucrat, timp de 21 de ani, in calitate de consultant stiintific pentru proiecte guvernamentale din S.U.A., care investigau fenomenul OZN.
Bigelow a putut oferi o facilitate care sa se califice pentru o activitate secreta, el facand deja, pe cont propriu, de ani de zile, un studiu stiintific despre fenomenul OZN si subiecte conexe, cheltuind in acest scop milioane de dolari.
Fibrele, extrem de importante pentru sanatatea organismului Printre subiectele de nutritie abordate de Mihaela Bilic s-a numarat si necesitatea includerii in alimentatie a fibrelor alimentare, cele solubile din guma de guar, OptiFibre, dezvoltate de Nestle Health Science, avand beneficii dovedite stiintific pentru sanatatea aparatului digestiv:
Este intemeietor si conducator de gazete si reviste locale, dintre care amintim Sud, Dunarea de Jos, Dialog si Evenimentul de Calarasi, saptamanalul din urma fiind si cel al carui patron a fost. A publicat 28 de carti cu caracter stiintific sau de popularizare a trecutului istoric al meleagurilor calarasene.
Am constatat insa ca cei mai multi dintre abonatii postarilor virtuale prefera mai degraba simplele imagini, evitand textele documentate si argumentate stiintific, uneori prea stufoase si mai greu de inteles.
Leguminoasele Sunt o categorie aparte de carbohidrati complecsi, fiind stiintific dovedit ca protejeaza inima si arterele, scad colesterolul si iti prelungesc viata.
Am vizita prima data cetatea Vicina in anul 1986, impreuna cu un grup de arheologi, istorici, sociologi, arhitecti, scriitori si jurnalisti care participau la un simpozion stiintific in orasul Calarasi.
- Suntem deschisi si credem ca vizitele facute de o rasa extraterestra avansata nu sunt ceva stiintific improbabil. Silvano Colombano este expert in calculatoare si roboti la Centrul de Cercetare Ames al NASA, din Silicon Valley.
Are o istorie interesanta acest succes stiintific. - Povestea este foarte interesanta. Am lucrat zece ani la Wuerzburg, unde s-au descoperit razele X de catre Wilhelm Röntgen si aceasta universitate a dat lumii 13 premiati Nobel in fizica, chimie si medicina.
Liderul iranian a adaugat ca monopolul marilor puteri in domeniile stiintific si militar trebuie oprit. Cu putin timp in urma, Mahmoud Ahmadinejad l-a avertizat pe Barack Obama sa nu se mai amestece in treburile interne ale Iranului.
Ziua imnului national al Romaniei va fi marcata de catre autoritatile publice si celelalte institutii ale statului prin organizarea unor programe si manifestari cultural-educative cu caracter evocator si stiintific, in spiritul traditiilor poporului roman, precum si prin ceremonii militare specifice, organizate in cadrul unitatilor Ministerului Apararii Nationale si ale Ministerului de Interne.
Amalia Fugaru - cercetator stiintific principal la Institutul National de Cercetari Economice. De asemenea, este si consilier in cadrul BNR.
Initiativa adoptata de Comisia de munca mai prevede ca autoritatile si institutiile statului vor marca ziua de 24 ianuarie prin "manifestari cultural-educative cu caracter stiintific si evocator", care vor "evidentia rolul deosebit al Unirii Principatelor in dezvoltarea pe multiple planuri a Romaniei".
google-analytics.com