Cautare

291 de rezultate pentru "sompozion stiintific" (2.55 secunde)
Se stie ca Bush a fost consilierul stiintific al presedintelui Roosevelt. Se mai stie ca Bush a coordonat, din punct de vedere stiintific, toate dezvoltarile militare majore americane in timpul celui de al Doilea Razboi Mondial:
ca rujeola poate fi periculoasa, chiar mortala, si ca vaccinul ROR (rujeola, oreion, rubeola) este sigur si eficient, lucru demonstrat stiintific.
Cel mai important eveniment stiintific al anului 2015 din medicina de familie. ... Programul stiintific va cuprinde urmatoarele sectiuni: Conferinte, Mese rotunde, Simpozioane, Comunicari orale si Poster.
Deficitul cognitiv â€" principala tinta terapeutica la pacientii cu ciroza fara encefalopatie hepatica si incefalopatie hepatica in remisie, precum si alte teme importante mentionate in cadrul programului stiintific. ... Catalina TUDOSE, precum si alte persoane importante mentionate in cadrul programului stiintific.
STUDIU STIINTIFIC Oare HYPOXI creste arderea grasimilor in zonele cu probleme prin aplicarea alternativa a presiunii negative si pozitive? ... La inceputul studiului stiintific, 20 de femei si 16 barbati au fost impartiti in doua grupe.
Colonelul Ariel Sanchez a spus despre acest congres ca doreste ca el sa fie cat mai deschis posibil, acesta invitand chiar o multime de persoane interesate de acest fenomen, ei dorind sa abordeze stiintific problema OZN-urilor.
Alexandru Vladimir Ciurea, sef-sectie neurochirurgie, o renumita personalitate medico-stiintifica de renume mondial si director stiintific la Sanador, Dna.
Remarc abordarea complexa si nivelul stiintific inalt al participarii internationale - motiv pentru care va rog sa-mi permiteti sa multumesc tuturor celor prezenti.
Corina Iosif, cercetator stiintific, Institutul de Etnografie al Academiei Romane, Cluj - Napoca; Florin Lazarescu, scriitor, Prof. dr. Ion Bogdan Lefter, critic literar, analist cultural si politic, scriitor, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti;
Prin punerea in aplicare a caestei intentii nesocotiti propunerile venite de la cetateni prin Forumul Constitutional, Consiliului Stiintific format din specialisti in Drept constitutional, a Comisiei de la Venetia care a dezbatut impreuna cu Comisia parlamentara proiectul de revizuire si a emis si un aviz.
Am cercetat cu atentie piata, am facut acest lucru in mod stiintific, si am aflat cu exactitate ce asteapta lumea de la o guvernare responsabila.
Acest proiect urmareste sa ofere asistenta practica si informatii cercetatorilor straini care vin in Romania, precum si institutiilor gazda din Romania si, in acelasi timp, a desfasurat activitati de promovare la nivel european si international a mediului stiintific romanesc.
Parintele Constitutiei chiar a venit la tribuna cu cinci manuale de drept, pentru a-si argumenta „stiintific“ expunerea. In final, s-a trecut la dezbaterea primului amendament respins din raport, nu insa inainte de a se lua o pauza procedurala pentru consultari in grupurile parlamentare.
Nu pot sa inteleg cum un profesor de socialism stiintific, si aici ma refer la Gheorghe Fulga, consilier a lui Ion Iliescu, numit de Ion Iliescu, este mentinut in fruntea SIE“, a declarat ieri, la conferinta judeteana de alegeri a PNL Dolj, liderul liberal.
jurnalismul stiintific, unde oamenii vor citi, vor da mai departe si vor verifica informatiile", a spus Assange. "De-a lungul timpului, am primit peste un million de documente din 13 tari", a adaugat el, scrie Romania libera.
Nu surprinde, deci, ca acest fapt este cunoscut si documentat in domeniu medical si stiintific deja inainte ca tehnologia wi-fi sa dea buzna in casele noastre, ajungand zi de zi la indemana copiilor.
Nu surprinde, deci, ca acest fapt este cunoscut si documentat in domeniu medical si stiintific deja inainte ca tehnologia wi-fi sa dea buzna in casele noastre, ajungand zi de zi la indemana copiilor.
Cred ca se poate proceda la fel ca si in cazul Holocaustului, se poate face o comisie care sa constate crimele comunismului si care sa aiba o concluzie argumentata stiintific.
ßandru a explicat ca proiectul aduce nou crearea unei institutii "pentru Arhivele Nationale din Romania, in care sa fie incluse toate institutiile comuniste" si care sa fie condusa de un Consiliu stiintific controlat de Parlament.
Autor al mai multor filme despre Brancusi, documentare si anchete. Regizor al Televiziunii publice din 1997. Membru al Consiliului Stiintific al Centrului Brancusi Tirgu Jiu. Sursa: observatorcultural.ro
google-analytics.com