Cautare

291 de rezultate pentru "sompozion stiintific" (3.63 secunde)
Exemplarele scoase pana acum sunt distribuite in mod gratuit, pentru a fi utilizate in interes stiintific. ... Cristina Garlea - Cercetator Stiintific gradul I - Academia Romana.
Lucrarile simpozionului sunt structurate in cadrul mai multor comitete - Comitetul Stiintific International (presedinte F.T. Tanasescu), Comitetul Stiintific National (presedinte C.
Afirmatia ii apartine directorului stiintific al Institutului de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea, Alexandru Bude, care ne-a mai declarat ca 2007, care se anunta a fi unul secetos, nu va fi un an bun din punct de vedere agricol.
Zonele agricole din sud-estul Romaniei se afla intr-un proces de aridizare continua, ne-a declarat directorul stiintific al Institutului de Cercetare-Dezvoltare Agricola Fundulea, Alexandru Bude.
LAPAR mai solicita ministerului organizarea unei conferinte in care sa fie dezbatute din punct de vedere stiintific si economic activitatea de cultivare a organismelor modificate genetic, iar deciziile luate de institutia publica sa fie anulate pana la "pronuntarea acestei reuniuni".
Lucrarea intocmita si prezentata de catre directorul executiv al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta, Enache Busu, in cadrul simpozionului stiintific "Prioritati ale statisticii romanesti la un an dupa aderarea la Uniunea Europeana", s-a plasat pe locul trei.
Dupa absolvirea facultatii, a lucrat ca cercetator stiintific la Institutul de Economie Mondiala din Bucuresti pentru urmatorii 19 ani A luat contact cu tarile cu economie de piata, participand la cursuri in Statele Unite.
El este initiatorul a numeroase actiuni si sufletul unor structuri organizate asa cum este ,, CONSILIUL NATIONAL AL MUNTELUI ", sub girul stiintific al Academiei Romane, organism care incearca sa coaguleze factorul stiintific, societatea civila, cu cel de decizie politica.
Din juriu au facut parte oameni de stiinta renumiti, inclusiv laureati ai premiului Nobel, vizionari din domeniul tehnologiilor de varf si alte nume importante din universul stiintific. Acest concurs stiintific, anuntat in ianuarie, este primul proiect de acest tip lansat de grupul Google.
Google omagiaza azi, printr-un doodle, unul dintre paleoantropologii care sutin aceasta teorie nedovedita inca stiintific. MARY LEAKEY s-a nascut pe 6 februarie 1913 in Londra si si-a petrecut copilaria in SUA, Franta, Italia si Egipt, unde tatal ei lucra ca pictor.
S-a dovedit stiintific: ... Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati - masurat stiintific - care a facut creierul sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul.
Sonetele iubirii eterne, Editura Univers Stiintific, Bucuresti, 2007; Versuri regasite, Editura Univers Stiintific, Bucuresti, 2010 si numeroase alte titluri. Printre volumele de memorialistica se numara Pietre la templul adevarului, Editura Fiat Lux, Bucuresti, 1995 si Intamplari si oameni, Editura Aramis, Bucuresti, 2001.
Traian Nica Tuckman are titul stiintific de doctor in arta, primit pentru amploarea operelor sale - peste 3.000 de lucrari - si numarul mare de tablouri, peste 320, donate comunei Stefan cel Mare, locul sau natal.
Coordonator stiintific al studiului: ... Acest studiu a fost realizat de Centrul pentru Politici si Servicii de Sanatate (CPSS) cu sprijinul stiintific al Societatii Romane de Pneumologie (SRP) .
"Scopul principal al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor este de a atinge o anumita uniformizare a nivelului stiintific, dar si a posibilitatilor sistemelor de sanatate din diverse tari ale lumii.
Stiintific se numeste melatonina si lupta impotriva tumorilor si cancerului. In serios Un alt studiu realizat de cercetatorii de la Universitatea din Haifa, Israel, releva faptul ca in tarile in care iluminatul public este prezent intr-un procent mare, cazurile de cancer sunt mai multe.
S-a dovedit stiintific: ... Daca un corp este distrus intr-un univers, nucleul energetic de 20 de wati - masurat stiintific - care a facut creierul sa functioneze ca un computer nu se stinge odata cu trupul.
In prezent este cercetator stiintific principal gr. ... • membru al Consiliului Stiintific al Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA);
Magda Marincovici) Autoritatile belgiene si Institutul Stiintific pentru Sanatate Publica avertizeaza ca o pilula de ecstazy, care a provocat chiar decese, este folosita in Belgia si ar putea sa migreze si in alte tari.
xxx - Doctore, spune pacientul, daca este ceva in neregula cu mine, nu ma speria de moarte dand bolii un nume stiintific. ... Acum da-mi numele stiintific al bolii, ca sa pot sa ma duc linistit acasa si sa-i spun sotiei.
google-analytics.com