Cautare

1434 de rezultate pentru "somaj spania" (3.43 secunde)
Potrivit acestuia, cei mai multi sunt tentati sa lucreze la negru si între timp sa-si rezolve problemele.„Solicita Italia si Spania“Potrivit consilierului EURES din Dolj, cei mai multi craioveni care vor informatii de la AJOFM Dolj solicita locuri de munca în Spania si Italia.
Potrivit directorului executiv al AJOFM, Victoria Movileanu, cei care doresc sa munceasca in Spania trebuie sa depuna dosarele pana la data de 27 noiembrie, interviurile urmand sa fie sustinute in perioada 28-30 noiembrie, la sediul institutiei.
Ungaria, Portugalia, Grecia, Danemarca si Spania sunt tarile in care romanii pot munci fara a detine permis de lucru, in conditii egale cu cetatenii acestor state.
Vesti bune pentru femeile din Dolj care vor sa mearga la munca in Spania. ... Doljencele mai au la dispozitie doua zile pentru a se inscrie in cursa pentru ocuparea unui loc de munca in Spania.
Italia a avut cele mai multe masini inmatriculate cu 407.580 unitati, urmata de Germania cu 376.035 unitati, Franta cu 352.013 unitati, Marea Britanie cu 214.165 unitati si Spania cu 161.411 unitati.
"Rata somajului in randul tinerilor se apropie de 30% in Grecia, iar in Spania depaseste 44%. ... Referindu-se la Spania, Stiglitz considera ca iesirea statului din criza este conditionata de revenirea economica a Europei.
"Respectand regulile jocului, Spania trebuie acum sa isi reduca cheltuielile, ceea ce va duce, aproape sigur, la cresterea in si mai mare masura a somajului. ... Spania poate intra in aceeasi spirala mortala care a afectat Argentina cu un deceniu in urma.
Lager (Spania). ... Lager este o companie specializata pe micrologistica si lucreaza pentru fabrica Ford din Spania, in localitatea Almussafes, unde are deschise operatiuni chiar pe strada Henry Ford, in zona industriala a fabricii Ford din Spania.
Spania - Italia (Grupa C, Gdansk, ora 19:00) - TVR 1 10 iunie: ... Spania - Irlanda (Grupa C, Gdansk, ora 21:45) - TVR 1 15 iunie: ... Croatia - Spania (Grupa C, Gdansk, ora 21:45) - Dolce Sport 18 iunie:
Grupa A • Portugalia—Georgia 7-0 • Italia—Anglia 0-19 • Portugalia—Italia 17-19 • Anglia—Țara Galilor 40-7 • Italia—Georgia 14-5 • Țara Galilor—Portugalia 7-10 Grupa B • Scotia—Ucraina 43-7 • Franta—Spania 7-19 • Rusia—Germania 24-21 • Spania—Ucraina 33-5 • Scotia—Germania 7-22 • Rusia—Franta 17-27 • Germania—Ucraina 28-0 • Rusia—Spania 24-14 • Franta—Scotia 19-12
Campioana mondiala Spania va intalni in grupe pe Olanda, Chile si Australia. ... Spania - Olanda, Uruguay - Anglia - Italia! ... Spania, Olanda, Chile, Australia - GRUPA C:
Spania — Olanda, la Salvador, in Grupa B • Sambătă ... Spania — Chile, la Rio de Janeiro, in Grupa B • Joi 19 iunie: ... Australia — Spania, la Curitiba, in Grupa B 19,00:
Copenhaga (Danemarca), Bucuresti (Romania), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Bilbao (Spania), Budapesta (Ungaria), Bruxelles (Belgia) si Glasgow (Scotia) ; ... Copenhaga (Danemarca), Bucuresti (Romania), Amsterdam (Olanda), Dublin (Irlanda), Bilbao (Spania), Budapesta (Ungaria), Bruxelles (Belgia) si Glasgow (Scotia) vor gazdui cate un meci din optimi si trei din grupe.
Pentru PAUL GEORGESCU urmeaza o noua mare provocare pe 15 octombrie 2017, cand are loc finala OCEANMAN (Benidorm, Spania), competitie de anvergura, foarte disputata si de un nivel ridicat unde romanul s-a calificat dupa ce a obtinut locul II la categorie si locul VII in clasamentul general in cadrul etapei ce s-a desfasurat in Italia pe Lago D'Orta.
Bucurestenii sunt incantati de rochiile tricotate si de inelele din alama argintata aduse din Spania, pe care le pot achizitiona de la standul magazinului The Hippie Hippie Shake de la Sala Dalles.
Bucurestenii sunt incantati de rochiile tricotate si de inelele din alama argintata aduse din Spania, pe care le pot achizitiona pana marti inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
Dupa succesul international al hiturilor "Get Lost" si "Spanish", urmatoarea piesa a lui Paul Damixie, "Rum & Coke", s-a auzit recent de la ora 20:00 (in Spania) pe Maxima FM, radioul dance numarul 1 din Spania, in cadrul momentului "Premiera VIP a saptamanii".
Jorge Gonzalez, cantaretul care a cucerit Spania in cadrul concursului La Voz”, lanseaza impreuna cu Mirella Cesa single-ul si videoclipul Esta Noche”.
In topul preferintelor se afla Germania, Marea Britanie, Franta, Italia și Spania, iar Ungaria, Ucraina, Rusia si Bulgaria se afla spre sfarsitul clasamentului simpatiilor.
Ion Tiriac se confrunta cu mari probleme in Spania.
google-analytics.com