Cautare

1434 de rezultate pentru "somaj spania" (3.17 secunde)
Documentele MULDER includ rapoartele din 1952 despre farfuriile zburatoare din Germania de Est, Spania si Africa de Nord, precum si un studiu asupra aparitiilor din acelasi an.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ieri ca una dintre variantele discutate in cadrul intalnirii cu PD a fost crearea in Romania a unui partid de centru-dreapta, dupa un model existent in Spania.
El a mentionat, razand, ca i-ar conveni ca romanii din Italia si Spania sa poata vota. ... Presedintele a adaugat ca spera ca numarul consulatelor si birourilor consulare din Italia si Spania sa fie mult mai mare pana la alegeri.
Numarul sectiilor de vot pentru romanii din Spania si Italia va fi triplat comparativ cu birourile electorale deschise la ultimele alegeri, iar romanii din Spania care intentioneaza sa revina in tara vor beneficia de servicii guvernamentale de informare si consiliere.
Liderul PSD, Mircea Geoana, l-a acuzat, luni, pe presedintele Traian Basescu, de faptul ca nu reuseste, nici macar la final de ciclu politic, sa depaseasca "patimile politice", iimplicandu-se in campania electorala in favoarea PD-L, asa cum a facut in recenta vizita in Spania.
Ministrul spaniol al apararii, Carme Chacon, a anuntat joi retragerea pana la vara a celor circa 630 de militari spanioli prezenti in Kosovo, a carui independenta nu este recunoscuta de Spania, potrivit presei.
Cele mai vizate institutii sau sectoare, din punctul de vedere al coruptiei, au fost, in Europa, sectorul de afaceri (indicat de opt tari - Olanda, Danemarca, Norvegia, Luxemburg, Islanda, Portugalia, Spania si Elvetia) si partidele politice (sapte tari - Austria, Finlanda, Grecia, Ungaria, Israel, Italia si Marea Britanie).
12 Octombrie, Ziua Nationala a Spaniei Spania este in sarbatoare. ... Este data la care Cristofor Columb a descoperit America.12 Octombrie 1492 este data la care Spania a inceput procesul de colonizare in emisfera vestica.
Cei cu dare de mana prefera sa dea banii pe un pachet complet cu destinatia Egipt, Grecia, Spania sau Turcia, destinatii deja consacrate ale caror statiuni cu vedere la mare atrag tot mai multi romani.
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca organizeaza actiunea de inscriere in banca de date a solicitantilor de locuri de munca in Spania In perioada 22 august- 6 septembrie, la sediul din str.
Studiul realizat in primele sase luni ale anului trecut arata ca alte regiuni care se alatura Romaniei prin oportunitatile oferite investitorilor sunt nordul Africii si China, in timp ce statul cel mai convenabil din Europa Occidentala este Spania.
Lucia Frigar a adaugat ca romanii reprezinta a treia comunitate de straini din Spania dupa marocani si ecuadorieni, iar in Madrid se afla pe locul doi.
In partea de jos a clasamentului se situeaza sucursalele bancilor din Italia si Spania, ce au obtinut un punctaj foarte slab.
O companie privata va realiza curse externe catre Germania, Italia, Spania, Ungaria, Ucraina si Republica Moldova.
Piata aeriana din Romania s-a imbogatit in acest an cu sapte noi operatori aerieni autorizati pentru a opera servicii aeriene regulate, acestia provenind din Italia, Spania, Grecia si Ungaria.
Romanii prefera totusi SUA si Canada Desi muncesc in tari europene ca Italia, Spania, Franta si Italia, destinatiile preferate ale emigrantilor romani sunt insa Canada si SUA, taramul tuturor posibilitatilor. ... Cei mai multi, 400.000, locuiau in Spania.
Romania s-a situat pe locul sase dupa tari recunoscute pentru traditia lor in cresterea ovinelor si a caprinelor cum ar fi Spania, Marea Britanie, Grecia, Franta si Italia.
Astfel, circa 20.000 de romani din strainatate isi cauta, saptamanal, locuri de munca in Romania, printr-o agentie de recrutare online, printre tarile din care provin cei mai multi aplicanti pentru joburile vacante in tara fiind Italia, Spania si Germania, potrivit Agentiei NewsIn, citata de The Money Channel.
Potrivit acestuia, cei mai multi sunt tentati sa lucreze la negru si între timp sa-si rezolve problemele.„Solicita Italia si Spania“Potrivit consilierului EURES din Dolj, cei mai multi craioveni care vor informatii de la AJOFM Dolj solicita locuri de munca în Spania si Italia.
Potrivit acestuia, cei mai multi sunt tentati sa lucreze la negru si între timp sa-si rezolve problemele.„Solicita Italia si Spania“Potrivit consilierului EURES din Dolj, cei mai multi craioveni care vor informatii de la AJOFM Dolj solicita locuri de munca în Spania si Italia.
google-analytics.com