Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.66 secunde)
ßoferii trebuie sa fie foarte atenti la data expirarii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto (RCA) pentru ca daca inainte cu o luna nu denunta contractul, vor ramane si anul viitor legati de aceeasi societate de asigurare.
Tot din 2007, odata cu liberalizarea totala a acestui tip de asigurari e posibil ca soferii sa-si poata face asigurarile in orice luna a anului si nu doar de la 1 ianuarie.
Guvernul a decis sa mareasca semnificativ amenzile pentru cei care circula fara Raspunderea Civila Auto (RCA) sau fara Inspectia Tehnica Periodica (ITP).
Halal trai bun", striga indignat unul dintre soferii care intentionau sa tranziteze zona Vaii Oltului. Astfel ca, la plecarea coloanei oficiale, presedintele statului a fost nevoit sa suporte huiduielile soferilor.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA).
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) le cere proprietarilor de autovehicule, care au asigurare obligatorie de raspundere civila auto (RCA) valabila, sa verifice daca societatile de asigurare la care au incheiat respectiva polita au transmis corect datele catre CEDAM.
Proprietarii de autovehicule din Oltenia vireaza anual la bugetul de stat taxe de drum de 490 de miliarde de lei vechi.
Oficialul CSA ne-a mai spus ca, desi societatile de asigurare au primit de la Imprimeria Nationala circa 3 milioane de viniete pentru posesorii de RCA, soferii ezita inca, nu se stie din ce cauza, sa le lipeasca pe parbrizul autoturismelor.
In timp ce unora, in special directorilor, le-ar surade ideea de a vinde macar jumatate din autogara, iar banii sa fie folositi pentru investitii, soferii, care sunt si actionari, sunt mult mai greu de convins.
Bolidul cu doua locuri a mai crescut un pic si acum poate fi condus si de soferii ceva mai bine facuti.
In prezent, soferii romani trebuie sa prezinte la frontiera polita de tip Carte Verde, o asigurare de raspundere civila auto valabila in strainatate.
Insa, soferii care nu au alcoolemia zero la mie sunt sanctionati cu amenzi cuprinse intre 830 si 1.720 de euro (25.000-50.000 de coroane).
Moda europeana, in special italiana, isi face simtita prezenta si in cazul asigurarilor CASCO de pe piata romaneasca. Astfel ca, valoarea primelor se va calcula si in functie de caracteristicile conducatorilor auto si vor fi individualizate.
Dupa un sir de scumpiri la benzina si o serie de informatii constante cu privire la scumpirea gazului, ieftinirea carburantilor este binevenita", a declarat Mirel M., unul dintre soferii craioveni multumiti de decizia companiei de a scadea pretul benzinei.
Din cauza amplasarii gresite a intrarii in supermarket, de cand acesta a fost dat in folosinta, traficul in zona a devenit un adevarat chin pentru soferii care aveau drum in respectiva zona.
Acesta abordeaza un sistem nou, prin care soferii sunt amendati cu puncte de penalizare, cumularea unui numar de 15 atragand automat suspendarea permisului de conducere.
Soferii de microbuze, autobuze, alaturi de birjarii de atelaje de agrement vor primi tot cu aceasta ocazie regulamente imbunatatite, in timp ce Scolii "Gala Galaction" ii va fi retras dreptul de administrare al unei parti din imobilul in care se desfasoara cursurile, care a fost solicitat spre retrocedare de catre fostul proprietar.
Unul din cinci fara RCA Conform unor estimari ale firmelor de asigurari, in acest moment circa o cincime dintre soferii romani circula fara RCA.
Licitatia pentru tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei (19,5 km) al autostrazii Bucuresti-Brasov a fost amanata cu o saptamana la cererea mai multor companii care au achizitionat caietul de sarcini, anunta The Money Channel, care citeaza surse din cadrul Ministerului Transporturilor.
Orice discutie vizind vestele reflectorizante nu-si mai are rostul, acestea fiind obligatorii doar pentru soferii care conduc autovehicule de peste 3,5 tone.
google-analytics.com