Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.46 secunde)
Pe toate vitrinele magazinelor sunt fie postere fie cu Ahmadinejad, fie cu Mussavi, iar parbrizele masinilor sunt uneori asa de pline ca soferii abia vad pe unde merg.
Despre Constanta, consilierul ministrului Transporturilor spune ca podul de la IPMC, atat de "cantat" de administratia publica locala, dar si de soferii care circula pe el, poate fi reparat doar de minister.
Diplomatii, secretarele, bufetierele si soferii - ofiteri si subofiteri sub acoperire -, sopteau complice pe la colturile Ministerului Afacerilor Externe:
32 din Codul Rutier mentioneaza ca, atunci cand vad girofaruri de culoare rosie, soferii celorlalte masini sunt obligati sa traga pe dreapta "cat mai aproape de marginea drumului", iar lumina albastra ii obliga pe participantii la trafic "sa acorde prioritate de trecere".
In doar trei luni de functionare, dispeceratul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri (DJDP) a inregistrat 1.200 de apeluri de la soferii care au cerut informatii privind starea drumurilor si conditiile de trafic pe arterele rutiere ale judetului.
Premierul a mai completat ca pana la sfarsitul anului partea de nord a centurii Capitalei va fi finalizata si ca de la 1 iulie 2011 soferii vor putea circula pe autostrada, de la Pitesti la Constanta.
La Craiova este nevoie ca aceste lucruri sa fie stabilite, fiindca altfel soferii se pot trezi oricand cu o intersectie in sens giratoriu si semaforizata, asa, ca in Piata Universitatii din Capitala.
In fata valului de acte de violenta in trafic, politistii de la Circulatie au propus unele masuri de pedepsire, inspirate din modelul spaniol.
Iar soferii care doresc sa treaca trebuie sa apese o sonerie si sa astepte pana cand cineva binevoieste sa opreasca instalatia.
Soferii vor fi sanctionati, insa, numai daca sunt depistati fara cauciucuri de iarna pe un drum acoperit cu zapada, gheata sau polei.
Soferii coboara din cabine si incing un dans cu strigaturi: "Musetel si rostopasca/ Salvatorul sa traiasca!" In plan detaliu, telefonul de pe biroul Premierului suna lung.
"In perioada urmatoare vom institui echipe mixte pentru a verifica, atunci cand e polei, daca soferii au cauciucuri de iarna sau macar lanturi.
"In perioada urmatoare vom institui echipe mixte pentru a verifica, atunci cand e polei, daca soferii au cauciucuri de iarna sau macar lanturi.
"In perioada urmatoare vom institui echipe mixte pentru a verifica, atunci cand e polei, daca soferii au cauciucuri de iarna sau macar lanturi.
Cazierul de conduita profesionala, o adaugare la legea existenta, este de fapt o inlocuire a fostelor ,,recomandari’’scoase din legea/2007, prin care toti soferii sunt obligati sa prezinte la angajare, angajatorului, cazierul de conduita profesionala, cazier eliberat de catre Asociatiile Profesionale Reprezentative la nivel national, conform legii taximetriei si nu conform celorlalte legi ce definesc reprezentativitatea.
In ce-i priveste pe soferii profesionisti, despre care multi spun ca sunt printre cei mai agresivi participanti la trafic, mai ales cei care conduc autovehicule de gabarit mare, nu exista niciun temei rezonabil pentru a le aplica un regim de discriminare pozitiva.
In toate aceste cazuri, soferii masinilor ramin fara certificatele de inmatriculare, retinute de politisti. "In general, cei care sint nevoiti sa foloseasca masini mai vechi sint oameni necajiti.
O noua taxa bagata pe gat pe ultima suta de metri de guvernarea pesedista ar putea scoate soferii la proteste in strada.
Federatia Nationala a Sindicatelor Soferilor din Romania (FNSSR) ameninta cu declansarea unor actiuni de protest, in cazul in care taxa de drum (rovinieta) nu va fi anulata.
Astazi este ultima zi in care soferii isi pot asigura masina pentru a doua parte a anului fara sa aiba nici o problema cu politia.
google-analytics.com