Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.58 secunde)
au facut ieri dupa-amiaza, in jurul orei 14.00, un raid prin cele mai aglomerate parcari din oras pentru a vedea cum se descurca soferii.
Soferii senatorilor au oprit lucrul intre orele 7.00 si 9.00, pentru a protesta fata de decizia conducerii Camerei superioare a Parlamentului de a impune un nou sistem de alimentare cu benzina.
Soferii de la Ministerul de Finante nu vor fi exclusi de pe lista celor care vor primi stimulente. ... Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat ieri ca si soferii pot primi stimulente.
Operatorii de transport privat sau soferii de maxi-taxi vor scoate mai putini bani din buzunar in cazul in care vor fi prinsi ca au incalcat anumite prevederi din regulamentul de organizare si desfasurare a serviciului regulat de transport public local de calatori in municipiul Galati.
De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Printre soferii constanteni, si nu numai, a aparut o noua metoda de a economisi banii de benzina. ... Cele mai dese astfel de fapte au loc, dupa cum era de asteptat, pe timpul verii, cand soferii profita de aglomeratie pentru a se face nevazuti fara a plati.
Nu toti soferii din statele membre vor avea in buzunar permisul de conducere UE foarte curind deoarece, dupa termenul limita 2012, pentru demararea emiterii la nivel european a acestui permis, guvernele nationale au la dispozitie 26 de ani pentru a inlocui toate permisele existente.
O alta varianta pentru care soferii opteaza, din ce in ce mai mult, este echiparea masinii cu anvelope de iarna second hand. ... Cum un punct amenda este de 60 de lei, soferii pot fi amendati cu sume cuprinse intre 540 de lei si 1.200 de lei.
Soferii, insa, vor plati amenzi daca vor provoca pagube din cauza nedotarii corespunzatoare a vehiculului. "Soferii nu sunt obligati sa aibe anvelope de iarna, dar daca vor provoca un accident, vor derapa sau vor bloca drumul vor plati amenzi, precum si cheltuielile de degajare a drumului.
Greseala pe care o fac toti soferii iarna cand pornesc motorul (Autoare: ... De asemenea, iarna este o greseala des intalnita ca soferii sa nu lase motorul sa functioneze 2-3 minute inainte de a pune masina in miscare.
Politistii si soferii deopotriva spun ca este imperativa grabirea construirii unei autostrazi care sa ofere atat siguranta cat si reducerea timpilor petrecuti pe ruta dintre Bucuresti si judetele Moldovei.
El a spus ca nici transportatorul nu isi explica cum s-a produs accidentul, sustinand ca autocarul si soferii erau in cea mai buna stare.
Ceea ce este absolut normal, altfel, soferii si-ar face de cap si ar fi un haos in trafic mai ceva ca in Botswana, iar numarul ranitilor si cel al deceselor ar exploda.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Poliistii de la directia permise pot amenda soferii care au doua permise, unul in Romania si unul in alta tara Soferii ar putea fi anuntati pe mail cand le expira rovinieta.
Toti soferii nu interzis sa circule pe acostamentul drumului, asa numita banda de urgenta. ... Soferii cu permis B au voie sa conduca tractoare cu masa maxima de 3,5 tone plus remorca, iar soferii cu permis C au voie si cu tractoare mai mari.
Unde sunt amplasate camerele video care vor depista soferii fara rovinieta Autoritatile au impanzit tara cu camere de supraveghere si nu mai iarta pe nimeni. ... Autoritatile au investit mult in ultimii ani in camerele de supraveghere, ca sa-i prinda pe toti soferii care circula fara rovinieta.
Potrivit noului cod rutier, soferii care sunt prinsi ca depasesc viteza legala cu 51 pana la 60 de kilometri pe ora risca intre 9 si 20 de puncte amenda, adica pana la 1.600 de lei.
Astfel, soferii care circula fara a achita rovinieta pe drumurile expres, drumurile internationale (fostele drumuri nationale europene), drumurile nationale principale si drumurile nationale secundare risca sa primeasca amenzi de pana la 4.500 de lei.
Nesemnalizarea directiei de mers Iata un top 5 al celor mai des intalnite greseli pe care le fac soferii in trafic: ... Soferii care vor sa faca o astfel de manevra ar trebui sa fie pilotati de o alta persoana.
google-analytics.com