Cautare

60432 de rezultate pentru "soferii botosaneni in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar" (7.63 secunde)
Din cauza ca Primaria Craiova nu a departajat serviciile de colectare, transport si depozitare a deseurilor, craiovenii nu stiu exact cat platesc pentru depozitarea gunoiului, adica firmei Eco Sud.
Politistii botosaneni s-au suparat si unii se pensioneaza. Nu pentru ca siguranta cetateanului pare sa devina o gluma la Botosani, nici pentru ca Pietonalul Unirii devine simbata noaptea un soi de circuit de raliuri si, cu siguranta, nici pentru purcoiul de bani pe care il iau la pensionare.
5 greseli pe care le fac pana si cei mai experimentati soferi 1. Neatentia - activitati care te distrag de la condus. ... Nepastrarea distantei fata de masinile din fata 3. Neasigurarea in momentul efectuarii manevrelor de mers inapoi 4.
Palatul Parlamentului se scufunda cu 6 milimetri/an. Ce spun specialistii romani despre anuntul facut de Agentia Spatiala Europeana Cea mai mare cladire administrativa de pe continentul Europa, Palatul Parlamentului din Bucuresti, se scufunda cu 6 milimetri pe an.
Gigi Becali nu poate pleca deocamdata la Bruxelles pentru ca are interdictie sa paraseasca tara, in dosarul in care care e acuzat de lipsire de libertate. Judecatoria Sectorului 1 discuta, marti, cererea formulata de avocatii omului de afaceri de ridicare a interdictiei de a parasi tara.
In judetul Dolj, in ultimii cinci ani, propulsia multor automobile pe benzina sau motorina a fost schimbata pe gazul petrolier lichefiat (GPL). Alternativa aleasa de posesorii de autoturisme este pusa pe seama reducerii costului combustibilului.
De ce este extrem de periculos drumul european E85 si de ce o sosea de mare viteza ar salva multe vieti:
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Pe la inceputul anului trecut, cind incepuse deja batalia pentru un loc pe listele de candidati, unul dintre presedintii organizatiilor judetene de partid mi-a povestit cum a scapat el de sumedenia de membri care doreau sa candideze pentru primar. ... Nu mi-a raspunsul nici unul si s-au linistit ".
Volumul creditelor de consum este la Botosani, conform bancherilor, mult mai mic decit media pe tara. Altfel spus, cu mult mai putini botosaneni decit, spre exemplu suceveni, fac credit la banca pentru a-si cumpara bunuri de larg consum.
Ministerul Finantelor vrea ca firmelor care cumpara masini in leasing sa nu li se mai deduca TVA la ratele lunare. Companiile care au autoturisme nu vor mai beneficia de deductibilitate fiscala la cheltuielile cu combustibilii si cu intretinerea.
5 propozitii care s-ar putea sa te scape de amenda in discutia cu politistul rutier 1. ... Va multumesc ca va faceti datoria si ca ne tineti in siguranta Daca esti sofer e clar ca ai fost oprit in repetate randuri de agentii de la Rutiera.
Comerciantii de anvelope se intrec in promotii. Cumperi anvelope de iarna si primesti gazduire gratuit pentru cele de vara sau, la achizitionarea a patru anvelope, primesti diverse accesorii de iarna cadou.
Noi prevederi pentru soferi, in vigoare de azi COD RUTIER 2013: Conform noului cod rutier, care intra astazi in vigoare, daca transportati persoane in stare de ebrietate, sunteti pasibili de amenzi drastice. Nici biciclistii nu au scapat de schimbari.
Guvernul a decis sa mareasca semnificativ amenzile pentru cei care circula fara Raspunderea Civila Auto (RCA) sau fara Inspectia Tehnica Periodica (ITP). De la anul, cei gasiti in neregula trebuie sa plateasca amenzi intre 30 si 50 de milioane de lei si isi vor pierde si certificatele de inmatriculare.
Liderii botosaneni ai Partidului Romania Mare si-au prezentat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, bilantul activitatii desfasurate in acest an.
Zeci de mii de botosaneni retraiesc iarna 2002/2003 si dirdiie din nou de frig in case. Unii dintre ei sint bolnavi, altii au copii mici, unii tremura o noapte intreaga si a doua zi merg la scoala.
Romanii s-au decis, in sfarsit, sa-si duca masinile vechi la taiere. Asta datorita programului guvernamental prin care detinatorii rablelor primesc 30 de milioane de lei avans de la stat, ca sa-si cumpere autoturisme nou-noute. Societatile specializate in dezmembrarea fiarelor vechi au fost luate cu asalt, incepand de ieri.
Alexandra Svet initiaza prima "grassroots movement" (miscare spontana) de amploare din Romania. In cele ce urmeaza puteti citi relatarile presei despre noua revolutie ce pare sa se infiripe in ultimele zile printre romani. Autoarea manifestului online nominalizeaza 5 oameni pe care ea ii considera competenti si de valoare:
google-analytics.com