Cautare

60405 de rezultate pentru "soferii botosaneni in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar" (8.13 secunde)
Noile radare intrate in dotarea Serviciului Politiei Rutiere (SPR) la sfarsitul lunii martie s-au transformat in adevarate sperietori pentru cei mai multi dintre soferi. In cele cinci luni de cand au fost scoase in trafic, radarele au facut peste 7.800 de "victime".
Cheile de la magazie In seara protestelor de la Pungesti, un tanar protestatar din Piata Universitatii, intervievat de nu mai stiu care televiziune, explica rostul prezentei sale in piata.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Senatorul Constantin Popa a sustinut o declaratie politica intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice In declaratia de astazi voi vorbi despre o masura prin care s-a facut dreptate la zeci de mii de romani.
Avertisment OZN in criza rachetelor cubaneze?
Pe primarul municipiului Botosani l-a binecuvintat Dumnezeu cu trei baieti la care tine ca la ochii din cap. Ii iubeste la fel ca noi toti, care ne iubim copiii si am face orice pentru ei.
E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite. Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele.
Cel mai urmarit manelist pe YouTube, Dani Mocanu a inchiriat un vehicul armat cu care sa filmeze un videoclip in Valcea. In timp ce Dani Mocanu era catarat pe turela, vehiculul condus de un prieten a lovit doua masini parcate pe marginea drumului.
Politia rutiera s-a uitat un pic pe strazi si de aici au iesit zeci de soferi amendati ca si-au parcat masinile aiurea plus ceva maxitaximetristi. ... Ieri masinile erau parcate exact in aceleasi locuri, pe trotuare, in intersectii, pe treceri de pietoni, oriunde.
In stanga masini, in dreapta masini, cele mai multe parcate la intamplare. Este imaginea Bucurestiului cu care noi ne-am obisnuit si pe care municipalitatea vrea s-o schimbe. Toate autoturismele parcate in loc nepermis vor fi ridicate de primariile de sector.
Un brad care s-a rupt din cauza vantului puternic si a cazut peste masinile parcate in Poiana Brasov a facut adevarate pagube.
Un pusti de 17 ani, baut, fiul unui consilier PDL din Tulcea, a facut prapad pe Calea Victoriei la volanul unei masini de lux Un adolescent de 17 ani, baut, la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten a facut prapad, marti noapte, pe Calea Victoriei unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati lovind trei masini parcate in fata unui hotel.
Politia Rutiera va avea voie sa ridice masinile parcate pe trotuar. Camera Deputatilor a votat legea in calitate de for decizional.
Deputatul clujean Petru Calian a initiat un proiect de lege ce prevede incurajarea si acordarea de facilitati pentru relansarea constructiei de case cu costuri minime. "Domeniul constructiilor din Romania a avut in ultimii ani o expansiune fulminanta, insa necontrolata.
Viteza excesiva, opriri neregulamentare si, nu in ultimul rind, lipsa atestatului. Acestea sint doar citeva dintre incalcarile legislatiei rutiere pentru care taximetristii galateni au fost sanctionati de lucratorii Serviciului Judetean al Politiei Rutiere.
Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
Din cauza ca Primaria Craiova nu a departajat serviciile de colectare, transport si depozitare a deseurilor, craiovenii nu stiu exact cat platesc pentru depozitarea gunoiului, adica firmei Eco Sud.
Dupa ce ca au facut greva timp de 90 de minute in partida cu Cetate Suceava, in care s-au jurat sa nu puna piciorul pe minge, poreclitii fotbalisti de la FC Botosani au mai pus de o greva si saptamina trecuta, cind nu s-au prezentat la antrenamente, fiindca nu li s-au dat o prima de joc pentru o victorie chinuita si obtinuta mai mult de arbitru decit de ei.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
Palatul Parlamentului se scufunda cu 6 milimetri/an. Ce spun specialistii romani despre anuntul facut de Agentia Spatiala Europeana Cea mai mare cladire administrativa de pe continentul Europa, Palatul Parlamentului din Bucuresti, se scufunda cu 6 milimetri pe an.
google-analytics.com