Cautare

60432 de rezultate pentru "soferii botosaneni in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar" (7.32 secunde)
SOFERII VOR FIERBE in suc propriu ! ... Pedepse drastice pentru soferii care nu respecta regulile !
Soferii astia cu masini galbene care nu dau prioritate, soferii astia profesionisti care-ti vara fumul in nas si pe Guta in urechi, soferii astia care te-njura in trafic cu bata de base-ball, astia care n-au niciodata rest si te fura cu "maimuta", ei bine, soferii astia de taxi care aleg intotdeauna drumul cel mai lung catre destinatie protesteaza.
Motivand ca doresc fluidizarea circulatiei, autoritatile locale au amenajat un sens giratoriu in centrul Craiovei, in interiorul caruia vor amplasa... ... Soferii sunt insa nemultumiti si spun ca in felul acesta circulatia este ingreunata. Primaria Craiova a trasat miercuri un sens giratoriu la intersectia strazilor Popa Sapca si Ion Maiorescu.
Textul pe care il puteti citi in continuare este preluat si adaptat dupa un articol excelent, intitulat Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat orasul, aparut pe site-ul ct100.ro (fara autor). xxx In decembrie 1984, Bernhard Goetz, un new yorkez din Manhattan, calatorea cu metroul.
ASTEPTARI, FRICI SI ILUZII De la debutul acestui an, reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei este una din temele care revine cu regularitate in discursurile politice si in dezbaterea publica.
In doua zile, peste 600 de pietoni din Capitala au fost amendati de politistii rutieri pentru ca au traversat neregulamentar strada. Traversarea neregulamentara reprezinta principala cauza de producere a accidentelor rutiere grave in Bucuresti.
Primaria Sectorului 2 ridica masinile parcate pe bulevarde. Soferii au fost anuntati din timp ca trebuie sa-si mute autoturismele insa multi au ignorat avertizarile.
Proiectul de lege privind solutionarea ridicarilor abuzive a autourismelor parcate "ilegal", de catre firmele de ridicari, a fost redepus la Camera Deputatilor, de social-democratul Florentin Gust Balosin. Mentionam ca proiectul a trecut de Senat dar a fost respins la Camera Deputatilor, care este camera decizionala.
De ce? ... In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei.
Ponturi de la politisti: 10 trucuri care te pot scapa de amenzi Fii respectuos. ... Renunta la apelative de genul Sefu. ... Nu il lua la rost pe agentul de circulatie. Nu face pe prostul Zilnic, in Romania, se dau mii de amenzi de circulatie.
Scene desprinse din filmele de groaza pe o strada Sibiu! Opt masini parcate au fost spulberate, aproape de miezul noptii, de un alt autoturism, inmatriculat in Bucuresti. Imaginile au fost suprinse de cateva camere video de supraveghere.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Soferii din Bucuresti se situeaza pe locul 9 in topul mondial in privinta agresivitatii la volan si a incalcarii regulilor de circulatie, conform Opentravel.com.
"Of, parcarea mea!", acesta este refrenul pe care l-ar putea fredona, cu nemultumire in glas, multi dintre galatenii care incearca sa parcheze pe Faleza Dunarii, in zona A-urilor din Tiglina 1 sau in zona bancilor Faptul ca in Galati, in anumite zone ale orasului, numarul parcarilor este total insuficient nu mai este un secret pentru nimeni, acest lucru fiind recunoscut si de primarul Dumitru Nicolae.
Necunoasterea prevederilor legale ii poate costa scump pe botosanenii care vor sa inscrie in circulatie o masina la mana a doua.
De ce? ... In anul 2001 am fost invitat in capitala Americii, la Washington D.C. de catre maestrul Placido Domingo, fiind selectionat din zeci de mii de concurenti pentru a canta in cadrul Operaliei.
Din ciclul "nu ne mai mira nimic in Romania", cea mai mare hotie legala la ora actuala din tara asta o reprezinta firmele de ridicari auto. E vorba de acele firme care ridica masinile parcate, chipurile, ilegal.
A fost nevoie de doar o noapte cu ceva mai multi fulgi si mai putine temperaturi in termometre pentru ca timp de cateva zile Galatiul sa semene cu un imens patinoar care a cuprins pana si Dunarea.
La mai putin de 24 de ore dupa ce oficialii Ministerului Economiei au dat asigurari ca iarna aceasta nu vom mai suferi din frig din cauza lipsei gazelor si ca la Botosani problemele s-au rezolvat, aproape intreg orasul a ramas fara gaz.
De Ziua Justitiei, procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a felicitat mai multi magistrati, patru dintre acestia fiind botosaneni. Printre cei felicitati se numara si seful Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, Cristian Popovici, dar si actualul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Saveni, Raluca Popa Stancescu.
google-analytics.com