Cautare

60405 de rezultate pentru "soferii botosaneni in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar" (6.10 secunde)
Decizia instantei supreme prin care se stabileste ca procedurile de ridicare a masinilor parcate neregulamentar sunt emise ilegal, prin hotarari ale consiliilor locale, a intrat in vigoare din aceasta saptamana, dupa ce miercuri actul a fost publicat in Monitorul Oficial.
Soferii botosaneni, in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, pot apela la Asociatia Soferilor si a Drepturilor acestora din Romania (ASDR), infiintata cu scopul de a denunta abuzurile impotriva soferilor.
Liderul organizatiei municipale a social-democratilor, deputatul Costica Macaleti, a declarat ca va depune o cerere publica la Primarie prin care va cere publicarea documentului cu conditiile de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, in care ar fi implicata si Politia Comunitara.
Se fura benzina din rezervoarele masinilor parcate langa bloc! Preturile mari la combustibil au facut ca benzina din rezervoarele masinilor parcate langa bloc sa devina o prada interesanta pentru hoti. Cel mai adesea, hotii actioneaza noaptea, cand proprietarii masinilor dorm linistiti.
Autocarul isi tureaza motoarele, iar pe linga el dorohoieni, derscani si botosaneni din mai tot judetul isi ascund cu greu lacrimile. ... tu, doar ti-am zis cred de o mie de ori ca-ti dau telefon. Cumpar o cartela din aia pentru Europa de Est ".
Pentru initierea unui proiect legislativ impotriva "hingherilor" de masini sunt necesare 100.000 de semnaturi b365.realitatea.net informeaza: Campanie anti-ridicarea masinilor in Capitala VEZI UNDE (Autor :
Suspendarea contractului cu firma Hi Speed Recovery (HSR), masura anuntata de primarul Catalin Flutur la finele lunii mai pentru a veni in sprijinul populatiei, nu mai este posibila.
Se da verde la ridicarea masinilor. In ce situatii puteti ramane fara autoturism (Autor: Iulian Tudor) MAI a pregatit un proiect de lege, aflat in dezbatere publica, care indica conditiile in care vor putea fi ridicate masinile parcate ilegal.
Ministerul Transporturilor a "gandit" un proiect de ordonanta prin care soferii sunt obligati sa isi "incalte" masinile cu anvelope de iarna, altfel se vor alege cu amenzi usturatoare.
Nu doar in perioada Sarbatorilor resedinta judetului devine un oras cu strazi aproape necirculabile. Acest fapt l-a constatat si il constata zilnic oricine circula, cu automobilul sau pe jos - cind incearca sa traverseze de pe un trotuar pe altul.
SURPRIZA CARE II AVANTAJEAZA PE SOFERI: Te poate opri sau nu politistul rutier fara motiv in trafic? Pe vremuri, cand aveam militieni, acestia reprezentau legea si nimeni nu clintea in fata lor.
Soferii Capitalei trebuie sa fie atenti de acum unde isi parcheaza masinile. Autoturismele parcate neregulamentar in statiile STB, pe trecerile de pietoni sau in intersectii vor fi ridicate de politistii locali.
Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, „baronul“ PSD Marian Oprisan (foto), s-a ales cu o amenda contraventionala de la Politia Rutiera dupa ce si-a parcat neregulamentar masina.
La pomul laudat sa nu te duci cu sacul, spune o vorba din batrani care se potriveste relatiei dintre bancile comerciale si unii dintre clientii lor.
Politistii locali din Banie au dat in ultima luna 858 de amenzi, au dispus ridicarea a 294 de autoturisme si au aplicat 2.049 de puncte de penalizare De cand Politia Locala din Craiova a primit aceleasi atributii ca si cea Rutiera, institutia din subordinea primariei a dat amenzi in valoare totala de 165.172 de lei.
Fostul senator Dinu Secrieru pare sa fi devenit favorit pentru ocuparea functiei de prefect al judetului. Simbata s-a intrunit biroul permanent judetean al PNL pentru a discuta inlocuirea demisionarului Ion Diaconu, iar in urma rezultatului votului intern ex-parlamentarul a intrunit cele mai multe sufragii.
Eva.ro a sarbatorit 16 ani de existenta, in cadrul unei gale unice, gazduita de Avenue 48, o locatie exclusivista din zona de nord a capitalei. Peste 650 de invitati, dintre care zeci de personalitati publice din showbiz-ul romanesc au dat curs invitatiei lansate de eva.ro.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Transportatorii aradeni acuza din nou autoritatile ungare ca "ii vaneaza" pe soferii romani de automarfare imediat ce trec frontiera si ca le aplica sanctiuni pentru orice, amendandu-i cu sumele maxime prevazute de legislatie, iar dovada sunt statisticile oferite chiar de autoritatile ungare.
SOFERII VOR FIERBE in suc propriu ! ... Pedepse drastice pentru soferii care nu respecta regulile !
google-analytics.com