Cautare

514 de rezultate pentru "serhan naim pitesti" (6.05 secunde)
As propune o mai multa prudenta in abordarea disputelor firesti, ideologice, cu cei care se afla, de asemenea, in opozitie, si sa gasim un limbaj comun in eforturile noastre‘‘, a spus Iliescu, in cadrul sedintei Comitetului Executiv National al PSD, desfasurat la complexul Bascov, langa Pitesti.
Premierul a mai completat ca pana la sfarsitul anului partea de nord a centurii Capitalei va fi finalizata si ca de la 1 iulie 2011 soferii vor putea circula pe autostrada, de la Pitesti la Constanta.
Le-a filmat cineva cu un telefon mobil care e la Pitesti. Ce-au cautat ei in biroul meu de parlamentar european.
Si sa nu mi se ceara sa ma "reeduc". Regimul Basescu reprezinta triumful fenomenului Pitesti, dar acelasi triumf l-ar reprezenta tovarasia cu Ion Iliescu. Neconditionata.
Senatorul social-democrat Serban Valeca a anuntat, vineri, la Pitesti, ca a initiat, alaturi de ceilalti sase parlamentari de Arges ai PSD, un proiect legislativ ce vizeaza, printre altele, introducerea prezentei obligatorii la vot.
Oriunde pui degetul apar elemente de coruptie, fie ca vorbim de permisele auto la Pitesti, fie ca vorbim de frontiere, fie ca vorbim de intelegeri cu grupuri de crima organizata la nivel local.
Noi aflam ultimii ce vrea sa faca." Un alt membru al echipei Blaga, care a vorbit celor adunati la Pitesti, Cezar Preda a pus punctul pe "i":
Deputatul Andrei Gerea explica de ce Opozitia trebuie sa continue campania de "racolare" a parlamentarilor Puterii Deputatul liberal Andrei Gerea a afirmat joi, la Pitesti, ca opozitia trebuie sa continue campania de "racolare" a parlamentarilor din coalitia aflata la Putere, pentru a putea inlatura in cel mai scurt timp actualul guvern.
Pentru presedinte, ideea cu referendumul e un fel de hopa-mitica pe care il scoti din buzunar cand iti convine si il pitesti iute cand se aduna nori negri la orizont.
Arad, Bacau, Baia Mare, Barlad, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Hunedoara, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Stalin, Suceava, Timisoara si, pentru prima data dupa unire, o entitate administrativa creata pe criterii etnice, Regiunea Autonoma Maghiara.
Acum ma mai cheama si pe mine la Bucuresti, e aproape, dar sa ma cheme acum la Ploiesti sau, daca o fi, la Pitesti, si asa mai departe, fac trei ore jumatate dus si inca atat la intoarcere.
Ovidiu Cretu - Bistrita Cornel Briscaru - Targu Mures Iulian Badescu - Ploiesti Marius Oprescu - Slatina Florin Carciumaru - Targu Jiu Gheorghe Nichita - Iasi Paval Vasile - Vaslui Radu Mazare - Constanta Gabriel Ionascu - Slobozia Aurel Simionescu - Braila Constantin Boscodeala - Buzau Tudor Pendiuc - Pitesti Catalin Leonte - Brasov Oprisan Gabriel - Botosani Victor Dragusin - Alexandria Pesedistii vor mai avea candidati pentru primariile din Drobeta Turnu Severin, Resita, Miercurea Ciuc, Neamt si Targoviste.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
S-ar putea sa nu avem alegeri in 2012, nici in 2013, daca se accepta amanarea localelor Presedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat miercuri, la Pitesti, ca in situatia in care se accepta amanarea alegerilor locale se va crea un precedent periculos, care ar putea ameninta sistemul democratic din Romania.
Prim-vicepresedintele democrat-liberal afirmase sambata, la Pitesti, ca PDL trebuie sa fie un partid de centru-dreapta, popular si sustinut ‘de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste‘, pentru a avea succes in urmatoarele confruntari electorale.
Prim-vicepresedintele democrat-liberal afirmase sambata, la Pitesti, ca PDL trebuie sa fie un partid de centru-dreapta, popular si sustinut ‘de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste‘, pentru a avea succes in urmatoarele confruntari electorale.
Baconschi perora pe la Pitesti ca "numai munca asidua a romanilor harnici va scoate tara la liman". Sigur! Sunt de acord cu domnia sa!
Din motive ramase controversate, Regele si cei din suita sa au fost insa intorsi din drum pe autostrada Bucuresti-Pitesti si expulzati.
Cristian Popescu Piedone si-a obtinut permisul auto fraudulos Primarul Sectorului 4 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, este unul din cei care si-au luat permisul in mod fraudulos la Pitesti.
Ion Iliescu recunoaste ca nu exista majoritatea necesara pentru suspendarea presedintelui Anuntul privind posibila suspendare a presedintelui Traian Basescu este mai degraba o actiune tactica, intrucat opozitia nu dispune de suficiente voturi in Parlament pentru ca un astfel de demers sa aiba succes, a afirmat, joi, la Pitesti, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
google-analytics.com