Cautare

750 de rezultate pentru "serban enescu" (4.38 secunde)
Eurocandidatul liberal pentru Parlamentul European Marius Enescu a tinut sa se abata ieri de la traseul caravanei sale electorale pentru a sta circa o ora printre doctorii si pacientii Sanatoriului Balnear din Mangalia.
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. ... La cativa ani dupa ce l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko si-a refacut viata sentimentala si are multe proiecte profesionale. - Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, compozitorul Serban Georgescu?
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor. ... Idolul lui Serban este Howard Stern.
Concursul "Remember Enescu", un eveniment organitade Fundatia Culturala "Remember Enescu", sub directoratul celui mai cunoscut si mai apreciat violonist al momentului - Alexandru Tomescu.
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Google aniverseaza 130 de ani de la nasterea muzicianului roman George Enescu Google ne intampina cu un logo animat care aminteste ca s-au scurs 130 de ani de cand s-a nascut marele muzician si compozitor roman, George Enescu.
Pictor Arthur Verona 13-15) la evenimentul de lansare al celui mai nou proiect semnat ADRIAN ENESCU: ... Adrian Enescu a completat albumul cu alte muzici electronice, instrumentale sau vocale, compuse intre 1978 si 1985, o piesa din 1993 si o alta compusa chiar in 2014.
Concerte din cadrul Festivalului George Enescu ascultate in direct pe Bulevardul Artelor Zece concerte din cadrul Festivalului International George Enescu, din ciclul Marile Orchestre ale Lumii prezente pe scena Salii Palatului din Bucuresti, vor putea fi ascultate in direct, in fiecare weekend, in perioada 30 august - 20 septembrie, in Piata Regiunilor de pe Bulevardul Unirii, informeaza un comunicat al Centrului Cultural Casa Artelor remis marti AGERPRES.
Pentru prima data, Centrul Cultural Casa Artelor si Primaria Sectorului 3 au transmis in direct, in duplex, in Parcul Artelor (Parcul Titan) si pe Bulevardul Artelor (Bulevardul Unirii) cConcertul de deschidere a Festivalului International George Enescu de pe scena Salii Palatului.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole. ... - Ati colaborat si cu compozitorul Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Dan Enescu (Autoare: Magda Marincovici) Academicianul Dan Enescu, managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu In numele celor peste 30.000 de copii cu varste intre o zi si 18 ani din toata tara, ingrijiti cu profund profesionalism de medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Dan Enescu ne prezinta o clinica unicat in Romania, destinata copiilor cu malformatii craniene si cardiace (Autoare: ... Dan Enescu, managerul Spitalului Grigore Alexandrescu, precizeaza ca echipa medicala, formata din neurochirurgi, cardiologi, chirurgi ardiovasculari etc., este pregatita in Israel si la Tg.
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
Magda Marincovici) Rechizitoriul, prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe doctorul Serban Bradisteanu pentru favorizarea infractorului, , Emanuel-Danut Georgescu.
Deputatul Andrian Mihei, Mihai Lupu si Marius Enescu sustin ca suspendarea lui Traian Basescu se doreste a fi un mod de a-l sanctiona pe acesta pentru "derapajele constitutionale", recunoscand ca PNL isi asuma in continuare riscul de a iesi de la guvernare, in eventualitatea unui vot negativ in Parlament al PSD, doar pentru a fi consecvent cu principiile sale.
google-analytics.com