Cautare

573 de rezultate pentru "serban davidescu" (3.14 secunde)
Emisiunea "Cronica Carcotasilor" va continua la Prima TV insa fara Serban Huidu, care intentioneaza sa se retraga din viata publica. ... "Serban Huidu va anunta, cel mai probabil miercuri, ca se retrage din viata publica", au declarat sursele citate.
Eugenia Serban risca sa ramana fara sani din cauza silicoanelor Actrita Eugenia Serban (43 de ani) trece prin chinuri inimaginabile. ... La cativa ani dupa ce a devenit mama, Eugenia Serban, una dintre cele mai frumoase actrite romance, si-a facut implant de silicoane la o clinica din Italia, scrie Click.
Medicul Serban Bradisteanu, ACHITAT in dosarul de coruptie privind dotarea spitalelor-penitenciar Medicul Serban Bradisteanu a fost achitat, marti, de Tribunalul Bucuresti, atat pentru abuz in serviciu, cat si pentru primirea de foloase necuvenite, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit mita 4 milioane de euro in contextul unei licitatii pentru echiparea spitalelor-penitenciar.
Serban Nicolae il pune la punct pe Iohannis si ofera detalii despre miliardele lipsa Senatorul Serban Nicolae a facut cateva precizari importante legate scandalul miliardelor care nu se regasesc.
Potrivit acestora, printre cei care au avut probleme cu Ovidiu Marian s-a numarat inclusiv seful Sindicatului Functionarilor Publici Parlamentari, consilierul parlamentar Florin Davidescu.
"Nu va mai fi nevoie ca salariatii nostri sa ia la bani marunti fiecare dosar, ci, pe masura ce acesta este introdus in sistem, se semnaleaza daca, spre exemplu, unul dintre membrii familiei a implinit 18 ani, iar dosarul nu a fost reactualizat de catre salariatii primariei", a declarat directorul executiv al agentiei, Catalin Davidescu (foto).
Indragitul artist Aurelian Temisan a postat pe pagina sa de facebook cateva fotografii de la un botez unde artistul si sotia sa, actrita Monica Davidescu, au fost nasii unui baietel.
La campanie s-au alaturat Manuela Harabor, Magda Catone, Lamia Beligan, Monica Davidescu, Raluca Moianu, Geanina Corondan, Claudia Pavel, Cristina Balan, Vlad Mirita si Andreea Stroe, care au vorbit pe 7 decembrie, la Palatul Mogosoaia, despre nevoile celor ce duc o lupta existentiala cu boala si au contribuit la o strangere de fonduri in acelasi scop.
Boc, atac la Serban Nicolae: Lingeai usile sa intri in Guvern Fostul premier, Emil Boc, a avut o altercatia cu senatorul PSD, Serban Nicolae, intr-o interventie telefonica la RTV. ... Ca bucurestean neaos, senatorul PSD Serban Nicolae s-a autosesizat. ... Serban Nicolae a continuat discutia in acelasi mod.
AGERPRES / Sorin Bota il sustine pe Serban Nicolae la sefia senatorilor PSD Senatorul social-democrat Sorin Bota considera ca experienta politica si parlamentara trebuie sa fie atuul noului lider al senatorilor PSD si propune ca aceasta functie sa-i revina senatorului Serban Nicolae in conditiile in care, actualul lider, Ilie Sarbu, intentioneaza sa se retraga din acest post la inceputul sesiunii parlamentare.
Senatorul Serban Nicolae, liderul Grupului parlamentar PSD, a avut o interventie la dezbateri generale care a fost apreciata si aplaudata de senatorii prezenti. ... Puteti citi in continuare cuvantul integral al senatorului Serban Nicolae: ... La dezbateri generale, domnul senator Serban Nicolae. ... Domnul Serban Nicolae:
Serban Nicolae: ... sanctiunea - nedreapta Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru AGERPRES, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.
Mai mult de jumatate din teren (3,18 hectare) a fost cumparat în ultimii ani de Ion Serban, un localnic care are în oras o mica afacere cu frigidere.
'Serban Huidu s-a nascut in Bucuresti, dar nu se lauda cu asta. ... In 1995, Serban s-a angajat la Radio 21, unde a lansat emisiunea "Cronica Carcotasului", un pamflet la adresa politicienilor vremii.
Cronica Carcotasilor va continua, dar nu se stie in ce formula Aseara am avut parte de o editie speciala destul de mohorata a emisiunii Cronica Carcotasilor, menita totusi a aduce argumente pro si contra continuarii fara Serban Huidu.
News Serban Nicolae o desfiinteaza EXEMPLAR pe Kovesi si critica vizita lui Klemm la ministrul Justitiei Senatorul PSD Serban Nicolae da dovada din nou ca este omul potrivit, la locul potrivit.
Serban Puiu Actori: Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc • Pierrot Lunatecul Teatrul Masca - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia: ... Andreea Birsan, Alexandra Fasola, Serban Gomoi, Ioan Cortea • Cafeneaua Teatrul de pe Lipscani - 9 iun 2014, ora 21:00 Regia:
Marc Camoletti Regie: Puiu Serban Distributie: ... Serban Puiu Distributie: Aurelian Temisan, Lucian Ghimisi, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa
Procesul de formare al noului partid popular crestin-democrat se va incheia, potrivit vicepresedintelui PNTCD, Serban Bubenek, in jurul datei de 1 martie 2005.
Chiar daca in ultimul timp Mihaela Serban a fost extrem de ocupata cu filmarile si cu terminarea unui master diplomatic, Mihaela Serban nu si-a uitat pasiunea pentru a preda la Catedra in tot acest timp.
google-analytics.com