Cautare

573 de rezultate pentru "serban davidescu" (6.88 secunde)
Serban - Iglesias (Buhaescu ), Gorka Larrucea, N. ... Serban 74?) - Dav. Oprescu (Tranca 83?), Doman (cpt.)(Alexandre Oliveira 83?), Leata (Cr.
Serban Copot si-a aniversat unul dintre fii. Alex a implinit sapte ani si deja ii calca pe urme tatalui celebru.
Serban Copot si-a luat familia si a decis sa plece intr-o vacanta de zile mari in afara tarii. Actorul a trait una dintre cele mai frumoase experiente ale sale, cu toate ca, spune el, i-a fost teama de plecarea alaturi de micutii lui.
Madalin Serban a marturisit la XNS ca nu stie sa spuna cu exactitate daca trupa 5 Gang revine, pentru ca asta nu depinde numai de el, ci de toti fostii colegi.
Serban Mihailescu: Va promit ca voi da o lista publicitatii, cu fundatiile domnului Constantinescu, pana in 2010, cu fundatiile PNL-ului, cu contracte pana in 2010, care nu se pot vinde si cu alte fundatii care au ramas din fosta conducere.
Exemplu urmat indeaproape si de carasenii Ioan Tundrea, Ion Spanu si Radu Serban, fireste la ei in judet. Recordul absolut apartine insa candidatilor PSD Neamt care au inaugurat ieri dintr-o lovitura...
Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: "Cel mai mult ma deranjeaza faptul ca litoralul este aproape pustiu.
Premierul interimar Eugen Bejinariu, ministrii Ioan Mircea Pascu, Gheorghe Emacu, Serban Nicolae, Ionel Blanculescu si purtatorul de cuvant al Guvernului, Despina Neagoe, au tinut sa multumeasca presei acreditate la Guvern, la sfarsitul sedintei de ieri, oferindu-le o cupa cu sampanie.
Asistenta juridica gratuita Din componenta grupului pentru apararea drepturilor cetatenesti vor face parte Ion Neagu, Valer Dorneanu, Cristian Diaconescu, Antonie Iorgovan, Gabriel Oprea, Eugen Bejinariu, Nicolae Serban.
PSD i-a propus pe Antonie Iorgovan si pe Nicolae Serban. Din partea PRM au fost sustinuti Corneliu Vadim Tudor si Mihai Ungheanu.
Serban Mihaileanu nr. 2. Reamintim ca Traian Basescu a anuntat deja ca va cere anularea contractului de vanzare-cumparare a respectivei locuinte, chiar si in conditiile in care considera achizitionarea ei perfect legala.
In realitate, Nicolae Safta informase cu privire la incidentul serban Pretor, secretarul de stat agresat de doi lucratori ai SPP.
Documentele aduse de IPS Pimen, prezent la dezbateri, nu au reusit sa-i convinga pe senatori, mai ales pe cei ai PSD - Doru Ioan Taracila, Antonie Iorgovan si Serban Nicolae.
Mircea Aionesei, George Serban, doctor din Nicseni, si Marian Brichiseala. "Nu e nici o problema. Eu inteleg interesul presei, dar PNL e un partid democratic.
De asemenea, el a criticat in repetate randuri faptul ca unii politicieni, cum ar fi Adrian Nastase, Miron Mitrea si Serban Mihailescu, se ascund in spatele imunitatii parlamentare pentru a nu ajunge in fata procurorilor.
PETRU SERBAN MIHAILESCU • Zis Miky Spaga, cu dosar la DNA, l-a avut consilier pe denuntatorul Pavalache A candidat din partea PSD in Teleorman si a castigat datorita sprijinului primit de la Liviu Dragnea si organizatia locala.
Am lucrat in PSD in ultimii 7 ani - 2 ani am fost seful de cabinet al lui Serban Mihailescu, dupa care am trecut consilier la Cristian Diaconescu.
Senatorul PSD Serban Nicolae a precizat ca “este vorba despre o lege ordinara si sa nu mai revenim asupra votului“.
Unul dintre initiatorii proiectului, Aurelian Pavelescu, a spus ca, in cazul adoptarii acestei legi, la o prima evaluare, nu ar mai detine functii publice Ion Iliescu, Viorel Hrebenciuc, Octav Cozmanca, Nicolae Vacaroiu, Serban Mihailescu, Dan Ioan Popescu, Ioan Rus, George Copos, Theodor Stolojan, Emil Boc, Vasile Blaga, Corneliu Ciontu.
Propunerea retrimiterii a fost facuta atat de senatorul PSD serban Nicolae, cat si de senatorul PNL Nicolae Vlad Popa, argumentele acestora referindu-se la complexitatea si importanta legii.
google-analytics.com