Cautare

573 de rezultate pentru "serban davidescu" (4.12 secunde)
Actrita Eniko Georgescu, sotia regretatului compozitor Serban Georgescu, ne-a acordat in exclusivitate un interviu pentru www.estiri.ro. ... La cativa ani dupa ce l-a pierdut pe Serban Georgescu, Eniko si-a refacut viata sentimentala si are multe proiecte profesionale. - Cum l-ai cunoscut pe sotul tau, compozitorul Serban Georgescu?
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor. ... Idolul lui Serban este Howard Stern.
Serban Puiu Distributie: Bogdan Stanoevici, Marius Gilea, Anca Sigartau, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa Las' ca Stim Noi! ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie: ... In regia lui Serban Puiu - regizorul comediei Boeing Boeing. ... Serban Puiu Distributie:
Mariustuca.ro / Dragos Serban, autorul unei metode rapide de identificare a cancerului fara biopsie, decis sa-si continue studiile la o facultate din Anglia sau SUA (Autoare: Magda Marincovici) Dragos Serban este in ultimul an la Liceul Teoretic International de Informatica din Constanta.
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul. ... Celalalt, regia Carmen Vestemeanu, Pijamalele, regia Emi Parvu, Fantoma Dragostea mea, regia Puiu Serban. ... Monica Davidescu este casatorita cu Aurelian Temisan Calitati:
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole. ... - Ati colaborat si cu compozitorul Serban Georgescu, fostul sot al Madalinei Manole.
Printre cei care au comentat momentul muzical au fost Monica Davidescu, Aurelian Temisan, Mihai Margineanu si Vlad Enachescu. Monica Davidescu, cea care i-a acordat actritei Ileana Stana Popescu premiul pentru intreaga activitate, a scris pe Facebook:
Actorul Serban Ionescu a murit Doliu in lumea artistica Actorul Serban Ionescu a incetat din viata miercuri seara, la Spitalul Floreasca, decesul survenind in jurul orei 23.30.
Magda Marincovici) Rechizitoriul, prin care procurorii DNA l-au trimis in judecata pe doctorul Serban Bradisteanu pentru favorizarea infractorului, , Emanuel-Danut Georgescu.
Procurorii anticoruptie au cerut Camerelor aviz pentru începerea urmaririi penale fata de Adrian Nastase, Ioan Melinescu si Serban Mihailescu. În loc sa asteptam sentinta, reluam ancheta.
Senatorul Serban Radulescu ar putea parasi PDL In sesiunea legislativa care va incepe in septembrie 2011, este posibil ca PC sa aiba grup parlamentar la Senat. Senatorul PDL de Cluj Serban Radulescu este pe punctul de a pleca din PDL, au declarat, pentru Agerpres, surse democrat-liberale.
Serban Nicolae acuza presa ca i-a denaturat afirmatiile despre rezistenta anticomunista, Churchill si Stalin:
Tensiunile dintre Serban Huidu si Mihai Gainusa mocnesc de cateva luni. Pana ieri, cand "carcotasul" Serban Huidu a raspuns dur acuzatiilor aduse nu demult de fostul sau coleg de emisiune Mihai Gainusa.
Serban Copot, concurent la Splash! ... Viata bate filmul pentru Serban Copot (34 de ani) de la Animal X.
Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: ... Bejancu Serban: Don Pedro, Johannis o sa fumege. Este un narcisist.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat, luni, ca cererea de incepere a urmaririi penale pentru senatorul Serban Mihailescu a fost transmisa la Comisia juridica, in procedura de urgenta, termenul pentru prezentarea unui raport fiind stabilit la sfarsitul lunii septembrie.
Biroul Permanent al Senatului a avizat miercuri cererea procurorilor de anchetare a lui Serban Mihailescu. ... In urma cu doua saptamani, conducerea Senatului amanase dezbaterea avizului, motivand prin faptul ca Serban Mihailescu fusese internat in spital, in strainatate.
Serban Nicolae si-a facut numarul la motiunea de cenzura: ... Vlad Ciurdar) Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, in Parlament, unde a fost dezbatuta motiunea de cenzura a PNL, ca documentul care insumeaza aproximativ 20 de pagini, este maculatura, un text scris de un personaj schizoid, informeaza news.ro.
Valoarea despagubirilor morale in cazul accidentului provocat recent de realizatorul TV Serban Huidu va depinde de sentinta pronuntata de Judecatoria Brasov.
google-analytics.com