Cautare

257 de rezultate pentru "seminar" (5.06 secunde)
Declaratia presedintelui CNPAS a fost facuta la un seminar privind pensiile private, organizat de "Ziarul Financiar" si de ING Asigurari de Viata.
Problema care se ridica este aceea a proiectelor pe care trebuie sa le propuna romanii pentru a putea cheltui aceste fonduri. Aceasta a fost si tema unui seminar or-ganizat recent de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB).
Oficialul olandez a afirmat la un seminar privind energia regenerabila ca Olanda va cumpara aceste emisii la pretul pietei, care variaza intre 12 si 30 de dolari pe tona.
Nivelul TVA de 19% si al cotei unice de 16% nu se vor modifica pana in 2008, dar anul viitor vor creste impozitele secundare, cum ar fi cele pe proprietate, a declarat ieri ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, la un seminar pe tema Codului Fiscal.
Jonathan Scheele si Leonard Orban au vorbit despre cum va arata piata muncii dupa aderarea Romaniei la UE in cadrul unui seminar Team Europe organizat recent.
Problema preturilor la imobiliare a fost abordata de curand si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unui seminar privind inflatia.
Organizatorii au promis ca in toamna vor avea o noua intalnire cu participantii la seminar pentru a vedea daca si in ce masura acestia s-au implicat in rezolvarea problemelor indicate ca prioritati ale orasului.
Declaratia vine ca urmare a precizarilor facute de guvernatorul bancii centrale, Mugur Isarescu, joi, in cadrul unui seminar privind inflatia, in care atragea atentia asupra faptului ca valoarea terenurilor si caselor, in special in zona de nord a Bucurestiului, este deja exagerata, ceea ce va determina o monitorizare mai atenta la evolutia preturilor activelor din partea bancii centrale.
La seminar participa atat reprezentanti ai autoritatilor romane implicate in turismul romanesc in zona Marii Negre, cat si experti germani, din acelasi domeniu.
Prezent la un seminar organizat de "Ziarul Financiar", Ghetea a aratat ca "limita de 30% va fi depasita". In opinia bancherilor, "acest lucru este pozitiv".
Cel putin asa sustine un expert european in domeniul siguran-tei alimentelor, care afirma in cadrul unei seminar organizat la Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) ca legislatia UE va reglementa peste 80 de domenii separate, dupa un nou principiu, de la ferma la furculita.
La Hotelul Capri din Constanta s-a desfasurat ieri un seminar dedicat resurselor de energie regenerabila organizat de CCINA si Centrul ENERO.
Acestia si-au expus punctele de vedere in cadrul unui seminar organizat ieri la sediul Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Printre principalele masuri menite sa redreseze piata, identificate de participanti, se numara introducerea sistemului privat de pensii.
Obiectivele Agendei Lisabona prin care Uniunea Europeana intentiona sa devina pana in anul 2010 cea mai dinamica si mai competitiva economie de pe mapamond bazata pe cunoastere, nu numai ca nu se prefigureaza a fi atinse in intervalul stabilit, insa decalajul dintre economia comunitara si cea a SUA sau unor extrem de dinamice state asiatice cum ar fi China a crescut si mai mult, in special in domeniul competitivitatii, a aratat Alexandru Lazescu, vicepresedinte al organizatiei Chelgate si unul dintre cei mai cunoscuti specialisti romani in domeniul problematicii UE, cu prilejul unui seminar organizat la Sinaia de catre Delegatia Comisiei Europene in perioada 13-15 iulie a.c.
"Noi, romanii, nu ne iubim locurile natale" Cu ocazia aceleasi invitatii de re-descoperire a litoralului romanesc, presedintele ANAT - Regiunea Sud-Est a adus aminte celor prezenti ca in urma cu putin timp a avut loc, la Mangalia, un seminar cu tema "De ce fug turistii germani de Romania", eveniment la care au participat tour-operatori si hotelieri.
Altfel spus, problema careia trebuie sa-i faca fata Romania este aceea de a fi capabila sa cheltuiasca inca din primul an al aderarii cat mai multi bani din fondurile europene alocate, fara a comite erori voluntare sau involuntare care sa conduca la impunerea de catre Uniunea Europeana a restituirii acestor bani, asa cum s-a intamplat in cazul Spaniei sau in cel al Greciei, s-a aratat ieri in cadrul unui seminar organizat la hotelul Ibis din Constanta de CCINA, firma Avangarde si ANIMMC.
La hotelul Dacia Sud din statiunea Mamaia s-a desfasurat ieri un seminar dedicat problematicii concurentei in contextul apropiatei aderari a Romaniei la Uniunea Europeana, manifestare organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura si de Inspectoratul de Concurenta Constanta.
Pentru a prezenta noile reglementari de igiena, in perioada 3-4 octombrie se organizeaza la Sinaia un seminar privind punerea in practica a noului pachet legisla-tiv de igiena.
Romtelecom va organiza un seminar cu tema "Preia controlul - Solutii pentru succesul afacerii tale", in care vor fi prezentate servicii de date si acces la internet.
Pornind de la un studiu european care face o analogie intre comportamentul persoanelor in privinta asigurarii unor mijloace financiare suplimentare pensiei de stat si cel al animalelor, compania AVIVA a prezentat ieri participantilor la seminar (reprezentantii unor firme constantene) concluziile acestui studiu.
google-analytics.com