Cautare

257 de rezultate pentru "seminar" (2.95 secunde)
Secretarul de stat din MAE pentru afaceri strategice, Bogdan Aurescu (foto), care a participat miercuri la un seminar pe teme energetice la Baku, a sustinut, in interventia sa, ca NATO trebuie sa joace un rol in ceea ce priveste securitatea energetica, mai ales din perspectiva protejarii infrastructurii.
Informatiile au fost date publicitatii joi de seful Serviciului Coordonare Asociatii de Proprietari, din cadrul Primariei Craiova, Marian Giubelan, la un seminar organizat de Camera de Comert si Industrie "Oltenia" si Deko Professional.
Biroul Regional pentru Cooperare Transfrontaliera Romano-Bulgara si Prefectura Constanta au organizat ieri un seminar de informare privind accesarea fondurilor structurale.
Aceasta se pare ca este concluzia mediului de afaceri din vestul tarii, exprimata in cadrul unui seminar organizat de curand la Timisoara.
Totul a inceput de la Traian Basescu, care, la un seminar desfasurat la sediul BNR, a declarat ca "romanii trebuie sa se obisnuiasca sa munceasca bine ca sa traiasca bine si sa traiasca mai putin bine daca muncesc mai putin bine".
A fost profesor la Seminarul Teologic din Caransebes din 1976, apoi directorul acestui seminar in perioada 1978-1981. Din 1981 pana in 1991 a fost consilier economic la Mitropolia Banatului.
Se pare ca va si trece", a spus Ponta la Palatul Parlamentului, dupa participarea sa la un seminar organizat de Blocul National Sindical.
Habitat for Humanity Romania organizeaza maine, la Craiova, in parteneriat cu Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta(IGSU) si Petrom seminarul cu tema "Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta".
La acest seminar, si-au anuntat prezenta atat lideri din statele membre UE, precum si reprezentati de mari companii la nivel mondial.
Oferind unele detalii privind criteriile care au stat la baza delimitarii regiunilor si modul in care este prevazuta, in actuala legislatie poloneza, distribuirea competentelor la nivel local, domnul ambasador Marek Szczygiel a propus organizarea unui seminar, in perioada urmatoare, la care sa fie invitati si experti din diferite regiuni/voievodate ale Poloniei.
Structurile regionale au fost cele mai eficiente in efectuarea de proiecte si absorbtia fondurilor europene, mult mai eficienta decat structurile nationale", a spus Ponta la un seminar pe tema regionalizarii.
Joi, 18 noiembrie a.c., in cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra” va avea loc un seminar pe tema "Tinerii din Mangalia si administratia publica locala”, organizat de Primaria Municipiului Mangalia, Colegiul Economic Mangalia, C.R.A.M.N.
“Tendinta este de crestere in ceea ce priveste creditele restante pentru ca bancile au crescut valoarea maxima a creditelor de consum“, a spus presedintele Asociatiei Colectorilor de Creante Comerciale, Cristian Ionescu, in cadrul unui seminar organizat de Finmedia.
La acest seminar au fost prezenti, subprefectul Constantei Adrian Nicolaescu care si-a anuntat prezenta si in seminarul de astazi, reprezentanti ai institutiilor constantene care sunt in legatura directa cu angajatorul sau cu angajatul si trebuie sa asigure o protectie a muncii adecvata si un dialog social, institutii precum Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Casa de Pensii.
Ambasadorul SUA in Romania, Jack Dyer Crouch II, si-a spus ieri, in cadrul unui seminar, parerea cu privire la cateva probleme importante, cum ar fi reforma Codului Muncii si dezvoltarea IMM-urilor.
Daca in aprilie, pentru ca vine Pastele, vanzarile nu vor scadea, din mai si iunie este clar ca vanzarile vor fi mai reduse“, a declarat Romulus Dascalu, presedintele Organizatiei Patronale a Industriei Alcoolului si Bauturilor Alcoolice - GARANT, in cadrul unui seminar international cu tema “Taxarea alcoolului si bauturilor alcoolice in Romania in perspectiva integrarii in Uniunea Europeana“.
Evolutiile recente din mediul economic romanesc si impactul lor asupra afacerilor au constituit tema unui seminar desfasurat recent la Bursa din Londra, unde au participat si oficiali ai Ministerului roman de Finante, ai Bancii Nationale a Romaniei si ai Bancii Comerciale Romane.
Continuarea acordului cu Fondul Monetar International este lipsita de semnificatie pentru momentul aprilie, cand va fi semnat tratatul de aderare cu Uniunea Europeana, dar este necesara in perspectiva raportului de tara din aceasta toamna, a declarat ieri presedintele Comisiei de Buget Finante si Banci din Senat, Varujan Vosganian, in cadrul unui seminar economic pe tema liberalizarii contului de capital.
Cred ca in Romania 20-25% dintre firme vor avea aceeasi soarta pentru ca nu vor face fata concurentei“, a precizat Nicolescu in cadrul unui seminar organizat de Finmedia.
Siguranta alimentara a reprezentat tematica celui de-al treilea seminar din cadrul Programului "Jurnalisti in Uniunea Europeana” organizat de Romania Gateway si British Council Romania la sediul din Bucuresti al acestei din urma institutii britanice.
google-analytics.com