Cautare

257 de rezultate pentru "seminar" (3.31 secunde)
Punerea in functiune a reactorului 2 de la Centrala Nuclearelectrica (CNE) Cernavoda a mentinut pretul energiei electrice, a declarat vineri ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, in cadrul unui seminar pe teme economice."Reactorul 2 de la Cernavoda a permis mentinerea pretul energiei electrice.
Primul seminar a avut loc in perioada 11- 13 iulie in statiunea Venus.
Camera de Comert si Industrie Bihor organizeaza, in perioada 2-5 septembrie, impreuna cu Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, la Mangalia un seminar privind protectia marcilor.
Ministerul Muncii a anuntat ieri ca al doilea seminar privind "Rolul Fondului Social European in relansarea economica", in care managerii firmelor din Romania vor afla cum pot face cererile de finantare pentru cresterea personalului angajat, va fi organizat pe 5 martie, la Craiova.Primul seminar pe aceasta tema va avea loc la Timisoara, astazi, potrivit datelor Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS).Firmele din Romania vor putea depune din 30 martie cereri de finantare pentru mentinerea sau cresterea numarului de salariati, precum si pentru imbunatatirea formarii profesionale si a conditiilor de munca.Companiile, inclusiv IMM-urile, si persoanele fizice autorizate vor putea aplica pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, iar valoarea maxima a subventiei este de doua milioane de euro, pentru ocupare sau formare profesionala, si de 200.000 de euro pentru sanatatea si siguranta la locul de munca.
, in statiunea Venus, la Hotel Dana va avea loc seminarul InteRUm, singurul seminar in domeniul capitalizarii resurselor umane din tara, au precizat organizatorii seminarului.
"Infiintarea unei companii energetice nationale sau a unei asociatii de firme energetice romanesti, care sa sustina si sa promoveze companiile autohtone la nivel international, ar putea constitui o solutie din care intreaga industrie energetica romaneasca ar avea de castigat", este concluzia lui Ion Andronache, presedintele companiei romanesti de automatizari industriale si sisteme de masura Syscom 18, care a sustinut azi o prezentare in cadrul unui seminar pe teme energetice, organizat de publicazia "Focus Energetic".
In aceasta calitate, cei doi sustin miercuri, 10 aprilie 2013 , un seminar de educatie medicala cu tema "Excelenta in HIV" in aula Academiei din cadrul Institutului National de Boli Infectioase " Prof.
Cine va sustine acest seminar? ... Cine revine a doua oara la aceelasi seminar va achita 50% din valoarea lui. Pentru detalii si informatii:
Daca ii cauti pe la birouri, toti sunt plecati pe la cate o conferinta sau seminar ori pe la nu stiu care ceremonie aniversara.
Asta a fost una dintre concluziile unui seminar in cadrul caruia s-a discutat de ce nu mai vin nemtii pe litoralul romanesc...
Scoala junilor pesedisti continua sambata cu un seminar "Strategii de campanie", urmat de o conferinta de presa sustinuta de Ion Iliescu, Ecaterina Andronescu si Victor Ciutacu.
Orice guvern care va veni va gasi tot felul de tertipuri sa o amane, sa o fragmenteze", a spus Vosganian, la un seminar organizat de MEF la Sinaia.
La 22 aprilie 2008, a avut loc la, Paris, primul seminar interguvernamental romano-francez prezidat de cei doi prim-ministri si a fost lansata "Foaia de parcurs", document menit sa asigure mecanisme concrete de implementare a prevederile Parteneriatului strategic romano-francez, pentru urmatorii 5 ani.
CCINA a gazduit ieri seminarul de informare organizat de EXIMBANK - Sucursala Constanta, privind mijloacele prin care clientii pot apela la serviciile pe care Eximbank le pune la dispozitie pentru sprijinirea mediului de afaceri.
Presedintele Traian Basescu a declarat, la acelasi seminar, ca Romania trebuie sa rezolve problema minoritatii rrome, in cazul careia exista aspecte legate de educatie.
„Romania a facut in ultimii ani pasi importanti in directia prevenirii si combaterii fenomenului discriminarii“, a declarat vicepremierul Markó Béla in cadrul unui seminar pe tema legislatiei in domeniul antidiscriminarii.
Social Responsibility Seminar, Comunicare, Finante, Vanzari&Negociere si Resurse Umane, se anunta pe site-ul oficial al organizatiei. In cadrul AIESEC University, vor fi workshop-uri interactive si creative, precum si nume importante din domeniile enumerate mai sus, promit organizatorii.
Oficialul european va purta discutii si cu Mircea Geoana, presedintele PSD, si va tine un discurs in cadrul unui seminar dedicat Agendei Lisabona, organizat de Presedintia Britanica a UE si de Guvernul Romaniei.
google-analytics.com