Cautare

257 de rezultate pentru "seminar" (3.51 secunde)
primul seminar regional organizat de Organizatia Maritima Internationala (IMO) referitor la sistemele anti-vegetative. ... Evenimentul organizat de IMO in colaborare cu Autoritatea Navala Romana doreste sa extinda interdictia folosirii vopselei toxice si in toate statele din regiunea sud-est europeana, participante la seminar.
SEMINAR BUCURESTI - 18 IANUARIE 2015 In perioada 17-19 Ianuarie 2015, voi fi prezent la Bucuresti. Duminica 18 Ianuarie, la orele 11, voi sustine un seminar cu tema 2015 - Anul Oamenilor-Ingeri. ... Taxa de participare, atat pentru seminar, cat si pentru terapiile individuale, este de tip Donatie.
Reprezentanti din mass-media locale s-au reunit, la sfarsitul saptamanii trecute, la Paraul Rece, judetul Brasov, la un seminar organizat de Freedom House Romania, in cadrul proiectului "Initiativa pentru o Justitie Curata", si finantat de CEE Trust.
Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR) si Centrul de Consultanta si Management al Proiectelor Europroject organizeaza un seminar informativ la Slatina, in cadrul caruia vor fi dezbatute teme legate de Parlamentul European si importanta implicarii tinerilor in alegerile europarlamentare din iunie 2009.
La Sky Bar a avut loc recent un seminar adresat jurnalistilor din online, despre cum sa scriem despre talasemie, eveniment realizat cu sprijinul NOVARTIS ONCOLOGY.
Tinerii democrati au fost invitati, in cursul zilei de sambata, 29 iulie a.c., sa participe la un seminar desfasurat pe trei directii de dezbatere:
Edili locali si oameni de afaceri au participat ieri la un seminar organizat la Craiova, unde s-a discutat despre modernizarea si eficientizarea administratiei publice locale din Romania.
Dezvoltarea infrastructurii locale din Romania are nevoie, pana in 2018, de investitii estimate la 27,5 miliarde de euro, sunt de parere specialistii reuniti ieri in cadrul unui seminar cu tema "Solutii spaniole pentru provocari cu care se confrunta Romania:
Inspectoratul de Concurenta Constanta a pregatit pentru saptamana viitoare, mai exact pentru data de 19 septembrie, un seminar cu tema "Concurenta si ajutoarele de stat in contextul aderarii Romaniei la Uniunea Europeana".
Baza de date cu informatii pozitive transmise de banci Biroului de Credit cu privire la clientii proprii va putea functiona din ultimul trimestru al anului, a declarat ieri presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Gratian Ghetea, prezent la un seminar economic.
Acest seminar face parte dintr-o serie de evenimente pe teme de fiscalitate internationala cu participarea mai multor experti din tarile membre UE, fiind initiate de CCF inca din anul 2009. ... Printre speakerii acestui seminar, se numara:
Ieri, in cadrul unui seminar cu tema “Perspective asupra prosperitatii Romaniei“, el a spus ca generalizarea declaratiilor de avere are ca scop dimininuarea evaziunii fiscale si eliminarea unor practici deja incetatenite - bacsisul si spaga.
Primul Seminar International Media organizat de inforusia.ro se va desfasura in perioada 28 - 29 noiembrie 2010, la Bucuresti.
Ion Stoia" Bucuresti, a vorbit in cadrul acestui seminar despre artrita reumatoida. ... Rozalina Lapadatu - presedinte APAA, a abordat ca tema "Rostul unei asociatii de pacienti", in cadrul acestui seminar.
Primarii din judetul Constanta au participat, ieri, la un seminar cu tema “Programe de finantare in gestiunea Ministerului Mediului”, organizat de Consiliul Judetean Constanta.
Romania gazduieste miercuri si joi un seminar la care participa tari din Europa Centrala si de Sud-Est si care vizeaza identificarea celor mai bune practici in implementarea sanctiunilor financiare impotriva terorismului, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Externe.
Ieri, in cadrul unui seminar, mai multe firme cunoscute pe plan international s-au intrunit cu reprezentantii REACT (Asociatia Romana Anticontrafacere), ai Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV) si ai Imprimeriei Nationale, pentru a discuta problemele legate de produsele contrafacute din Romania.
Banca Nationala a Romaniei va continua politica de reducere a dobanzilor, dar acest proces trebuie corelat in raport strict cu evolutia inflatiei, a declarat ieri in cadrul unui seminar Cristian Popa, viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Managerii zonali aveau misiunea de a racola jucatori, carora li se solicita participarea la un seminar de trei ore, contra sumei de 700.000 lei.
Specialistii in finante-banci prezenti zilele trecute la un seminar pe probleme financiar-bancare au facut o analiza a perspectivelor pietei valutare in contextul liberalizarii contului de capital, adica a accesului nerezidentilor la depozitele in lei, apreciind ca in 2005 ar putea intra in Romania capitaluri de doua-patru miliarde de euro, iar in aprilie-iunie dobanzile de pe piata bancara ar putea cobori pana la 10-12 la suta.
google-analytics.com