Cautare

699 de rezultate pentru "scoli" (4.75 secunde)
Potrivit site-ului companiei, aceasta a executat lucrari de reabilitare a 40 de scoli din Dolj, cu fonduri de la autoritatile locale, alte scoli din Dolj si Olt - pe programul finantat de Banca Mondiala.
Multi copii din scoala generala sau din liceu sunt fortati din diverse motive, inclusiv din cauza lipsei unor scoli de meserii de nivel si de prestanta corespunzatoare, sa faca in continuare pregatire teoretica, desi ei au inclinatii, chiar au talent pentru o meserie.
"Se vând mai bine locuintele care au supermarketuri sau scoli în apropiere. ... Unii vor marketuri, altii vor sa aiba scoli în zona, în functie de prioritati.
"Se vând mai bine locuintele care au supermarketuri sau scoli în apropiere. ... Unii vor marketuri, altii vor sa aiba scoli în zona, în functie de prioritati.
Ministrii agriculturii din statele membre ale Uniunii Europene discuta în aceste zile, la Bruxelles, despre modificarea regulamentului privind distribuirea de alimente catre persoanele defavorizate si despre programul de distribuire gratuita a fructelor în scoli, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).Potrivit MADR, ministrii agriculturii din statele membre s-au întâlnit la Bruxelles, în cadrul reuniunii Consiliului Ministrilor Agriculturii si Pescuitului.
Multe dintre noile locuinte, scoli, dispensare, drumuri, alimentari cu apa nu au receptiile efectuate si nu au fost preluate inca de comunitatile locale.
In programul finantat din Fondul de Mediu (80%) si Consiliul Local (20%) au intrat noua scoli din municipiu si Sala Polivalenta.
Radio Romania Actualitati a estimat ca "pentru acoperirea programului de consum de fructe in scoli va fi nevoie de peste 300 de tone de mere pe zi sau circa 360 000 de tone pe an.
In 4 luni de concurs, copiii au trimis la UNIQA Asigura;ri aproape 600 de lucrari (desene, picturi, machete, colaje) ce sunt dovada creativitatii, ingeniozitatii si al simtului practic al scolarilor din cele peste 30 de scoli participante, dar si din alte scoli din tara.
Guvernul roman sustine financiar proiectul, in timp ce numeroase scoli si spitale sunt inchise in intreaga tara din lipsa de fonduri, se arata intr-un reportaj realizat televiziunea germana Deutsche Welle.
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari. ... Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
Conform proiectului, o parte dintre accesele in statii vor fi realizate pe terenuri proprietate privata sau chiar in curtea unor scoli si spitale din Capitala, scrie b365.ro.
Am fost incantat ca evenimentul a avut loc in Scoala Prems, o locatie deosebita, cum rar intalnesti astazi, si imi permit sa afirm acest lucru pentru ca timp de 30 de ani am colindat Europa si putine scoli am vazut ca aceasta.
Situatia se regaseste la nivel mondial, scoli din Canada au interzis deja utilizarea acestor echipamente. In contrast, Duke University din Carolina de Nord, a lansat un proiect in urma cu trei ani pentru a vedea cum pot aceste echipamente sa imbunatateasca performantele elevilor, oferind unora iPod-uri gratuit.
Peste 300 de cadre didactice participa în perioada 26-30 noiembrie la cursurile de instruire pentru Programul „Think.com“, o comunitate virtuala care conecteaza scoli, profesori si elevi din întreaga lume pentru a colabora în realizarea de proiecte.
De asemenea, este relevant faptul ca multi dintre acesti tineri specialisti in tehnologie renunta ei insisi la propriile produse, trimitandu-si copiii la scoli de elita din Silicon Valley unde sunt interzise dispozitivele precum iPhone, iPad si chiar laptopurile.
Ierarh a organizat adunarile bisericesti (implicand activ mirenii in viata bisericeasca) si scolile poporane romane, ca scoli confesionale pe langa parohiile ortodoxe.
In afara de faptul ca profesorii sunt atat de prost platiti incat sunt umiliti de elevii care sunt mai bine imbracati si vin cu niste masini si niste bijuterii de iti cade capul, mie mi se pare foarte ciudat ca nu se mai poarta uniforma in scoli.
Carturarii numesc aceste incinte scoli ale misterelor. ... In diferite epoci, tehnicile folosite de aceste scoli includeau privarea senzoriala, exercitii de respiratie, dansuri sacre, reprezentatii teatrale, substante halucinogene si diverse modalitati de redirectionare a energiei sexuale.
Destinul o duce alaturi de Ellie Wolf, printesa rebela a Maradovei, camera la Rosewood Hall, una dintre cele mai prestigioase scoli din Anglia.
google-analytics.com