Cautare

707 de rezultate pentru "scoli postliceale clunapoca" (3.30 secunde)
Intorcandu-ma la icoane, sa inteleg oare ca pe adeptii evacuarii lor din scoli ii deranjeaza, cand intra in marile muzee, salile unde sunt expuse operele Renasterii, pline de scene sacre?
Legea educatiei sexuale in scoli a fost adoptata in Parlament. Orele de educatie sexuala incep in clasa a VIII-a, numai cu acordul parintilor.
Pentru ca in multe joburi meseria se invata practic la locul de munca, cunostintele teoretice dobindite prin scoli ajuta, dar nu sint suficiente.
Astfel, pentru ei, desi initial l-au premiat ca fiind "educativ", filmul este "prea dur" pentru a fi difuzat in scoli, licee si cinematografe franceze si singura concesie pe care i-o pot face deocamdata este aceea de a-i fi permis sa apara insotit de un mesaj de avertisment care sa atentioneze spectatorii asupra scenelor care ar putea dauna francezilor sensibili si tinerilor.
Din pacate toate acestea sunt rapid uitate cand oamenii pun mana pe ciolan, iar in acest timp scolile se degradeaza din ce in ce mai mult, mii de copii, daca nu zeci de mii, invata in scoli fara apa curenta si care au toalete stricate sau, si mai rau, nu le au de loc.
Ore mai scurte la mai multe scoli din Gorj. Ca sa faca economie la gaze si la electricitate, mai multi directori au propus scurtarea orelor de curs de la 45, la 40 de minute.
E laudabila initiativa deputatului clujean privind interzicerea produselor de tip fast-food in scoli, pentru formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase generatiei tinere.
Numarul cazurilor de violenta in scoli a crescut cu aproximativ 2000 fata de anul precedent. Este vorba de atacul la persoana, violenta sau distrugere de bunuri care apartin unitatilor de invatamant.
Satui sa mai stea in frig, elevii unei scoli din Drobeta Turnu Severin au organizat un targ de Craciun pentru a cumpara o centrala.
Italia scoate mobilul din scoli. Ministrul Educatiei din Italia atrage atentia asupra distragerii atentiei copiilor. Regulile difera de la o scoala la alta - unele permit elevilor sa vina cu telefoanele mobile, dar sa le predea la intrare.
Elevii si prescolarii de la mai multe scoli si gradinite din Constanta invata in frig. Avariile de la reteaua de termoficare sunt tot mai dese, asa ca unele unitati scolare au decis sa reduca durata orelor de curs.
In Romania sunt 118 scoli incadrate cu risc seismic de clasa 1. Premierul Nicolae Ciuca a cerut reabilitarea imediata a acestor scoli.
Peste 100 de elevi ai unei scoli din judetul Bacau au fost relocati deoarece cladirea in care invatau era incadrata in categoria de risc seismic unu.
Situatia este alarmanta din scoli, unde multi elevi par sa nu mai poata iesi din caracatita drogurilor. Situatia este cu atat mai greu de gestionat cu cat parintii nu accepta realitatea.
Ron DeSantis a dat o lege care interzice Shakespeare in scoli Romeo si Julieta este interzisa copiilor in scolile din Florida Discutiile despre gen si sex sunt interzise in scolile din Florida
Propunerea ca elevii sa fie testati antidrog in scoli a starnit controverse, dupa ce a fost lansata in spatiul public.
Sustinatori culesi din scoli si institutii In parcare au fost circa 4.000 de oameni. Liderilor judeteni ai PSD li s-a cerut de la centru sa aduca macar 20.000 oameni, insa, in ciuda eforturilor, rezultatul nu a fost tocmai cel asteptat.
Liderul PNTCD, Gheorghe Ciuhandu, a prezentat ieri un program pregatit special pentru tineri prin care sa incurajeze participarea lor in proiecte ale comunitatii din care fac parte.
Reprezentantii BEJ Constanta au decis ca acestea sa functioneze in liceele teoretice din orasele Baneasa si Basarabi si casele de cultura din Harsova si Ovidiu, la doua scoli generale din Negru Voda si Cernavoda, la hotelul Traian din Eforie si Casa Casatoriilor din Navodari.
Tot acestia promit "scoli si parcuri in siguranta ", dupa ce la Botosani chiar in aceasta toamna doi elevi de la Grupul Scolar "Elie Radu " si Scoala de Cooperatie au fost spitalizati in urma unor batai bestiale pe care le-au incasat chiar in timpul orelor.
google-analytics.com