Cautare

707 de rezultate pentru "scoli postliceale clunapoca" (2.70 secunde)
Nu mai avem de mult timp de scoli. ... Doar ca ai mei muncesc ca zilieri, dorm pe unde apuca, pe cand ai vostri sunt la scoli.
Cu ajutorul PROFI, proiectul Tinerii Ambasadori in Lupta cu Schimbarile Climatice va continua si in anul urmator, ducand in scoli un mesaj clar despre importanta protectiei mediului.
Sunt oferte multiple de locuinte, de scoli si de locuri de relaxare, dar e greu pentru cineva din alta tara sa aleaga.
Raluca Brodner) In Romania sunt 16.403 biserici ortodoxe si 19.540 de scoli, conform statisticilor oficiale.
- Atacand violent Educatia pentru slaba dotare, in urma accidentului in care un copil de trei ani s-a inecat in fosa septica a toaletei improvizate a unei scoli din Buda (!) Iohannis se bate cu pumnul in piept pentru faptul ca la insistentele lui, de trei ani se aloca 2% din PIB pentru Aparare.
Trebuie sa fie un proiect adecvat, cu dotarea adecvata, cu totul adecvat in scoli si cu un mod de pregatire continuu a profesorilor care vor tine acest cursuri, a spus Arafat.
Ministrul interimar al educatiei, Sorin Cimpeanu, explica rata scazuta de vaccinare din unele scoli prin faptul ca cel mai probabil directorii acelor unitati de invatamant sunt antivaccinisti si dau un exemplu prost.
Vermont este primul stat american care distribuie prezervative in scoli. Romania este pe primul loc la numarul mamelor minore din Uniunea Europeana.
Joia viitoare ar putea fi prima zi de testare a elevilor in scoli, a declarat ministrul interimar al Educatiei, Sorin Cimpeanu, luni seara, la Digi24.
Testele de saliva nu ajung in scoli saptamana aceasta, asa cum spunea Ministrul Educatiei la inceputul lunii. Testele au fost cerute inca din februarie.
Testarea in scoli, amanata. Testele anti-COVID inca nu exista
Reactia lui Sorin Cimpeanu, dupa ce un senator USR a acuzat ca testele de saliva pentru scoli sunt ambalate neconform
Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a scapat pe jos o parte din proba de saliva colectata de la un elev de clasa a IV-a, intr-un clip in care vrea sa demonstreze cat de usor pot fi administrate aceste teste acasa sau in scoli, de catre personal nespecializat.
Alexandru Rafila si Sorin Cimpeanu ofera informatii despre cum se face testarea. Tutorialele sunt dedicate atat parintilor cat si elevilor si parintilor. Testarea in scoli trebuie sa inceapa pe 2 decembrie.
Politia Capitalei dezminte, luni, ca agentul care a accidentat-o mortal pe Raisa, fetita de 11 ani, mergea sa predea Educatie rutiera in scoli. Potrivit unor surse citate de Antena 3, agentul, care purta si vesta reflectorizanta in momentul accidentului, mergea insa in scoli sa-i invete pe elevi Educatie rutiera.
La doua saptamani de la inceperea anului scolar, scoli cu nume mare din buricul targului nu au profesori de limbi straine, concursul fiind organizat de-abia in aceste zile. ... Acum, daca iti tocesti coatele in scoli si biblioteci, ajungi un paria al societatii.
In mod aproape sigur acest precedent va conduce la un val de proteste in randul grupurilor de elevi de la multe scoli si licee din Romania, motivele acestor manifestatii fiind mai putin importante.
Nu pentru salariile bugetarilor, scoli, spitale sau autostrazi. ... noi nu ne ocupam de scoli, autostrazi, lupta impotriva saraciei, locuinte, apa, canalizare, gaze.
Se ignora faptul ca majoritatea cladirilor care adapostesc spitale (ca si scoli, de altfel) sunt foarte, foarte vechi si intr-o stare de degradare avansata.
Asa ca, in anul de gratie 2007, vom intra cu scoli in care elevii nu au apa, nu au unde-si face nevoile decit intr-un fel de gropi, pompos denumite wc-uri, si unde au sanse mari sa se imbolnaveasca.
google-analytics.com