Cautare

707 de rezultate pentru "scoli postliceale clunapoca" (3.66 secunde)
Toate lucrurile si legile bune pentru oameni pe care le-am facut pentru oameni, fie ca vorbim despre cresterea salariilor, reducerea TVA, subventii marite si platite in agricultura, grija pentru scoli si pentru spitale mai bune, toate vestile bune din economie sunt apreciate de catre romani, pentru ca nu au fost doar niste masuri de care s-a auzit prin presa, ci ele s-au simtit direct in buzunar si in nivel de bunastare.
In ceea ce priveste anul 2006, primarul Navodariului a precizat ca are in vedere amenajari ale aleilor pietonale, executia retelei de apa si canalizare in zonele strazii Ciocarliei, in valoare de 2.300.000 RON, constructia unei scoli noi - Scoala nr.
La evenimentul care va avea loc pana la 12 aprilie participa reprezentanti din 220 de gradinite si scoli generale din Bucuresti. ... Discutiile cu parintii prezenti la eveniment au aratat ca exista cateva criterii de alegere a unei scoli sau gradinite, dupa caz.
In ceea ce priveste energia termala, in 10 scoli din tara vor fi introduse pompe de caldura (care capteaza apa termala si o pompeaza in instalatiile de cal-dura din scoli).
Meseria de instructor auto nu mai apare in codul CAEN Pe langa efectele directe pe care le va avea asupra preturilor, un alt efect este acela ca foarte multe scoli vor disparea de pe piata.
In Romania sunt aproximativ zece mii de scoli, dintre care doar circa trei mii au montat deja internet. Acest lucru inseamna, daca hotararea va fi adoptata, ca Romtelecom va avea sapte mii de noi abonati.
La nivel european exista deja o masura de subventionare a laptelui in scoli, care poate fi aplicata si in Romania, odata cu aderarea la UE.
Conducerea Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) anunta ca se pot depune cereri pentru obtinerea de fonduri UE care sa acopere o parte dintre cheltuielile aferente distribuirii gratuite a produselor lactate in scoli primare si gradinite in primul semestru al anului scolar urmator, termenul limita fiind 30 iunie.
cartierele vechi au o infrastructura bine pusa la punct, drumuri asfaltate, mijloace de transport in comun in apropiere si, mai mult decat atat, foarte multi oameni sunt legati sentimental de cartierele metropolei in care s-au nascut, de scoli, gradinite, parcuri si biserici, ba chiar si de piata si de locul in care isi platesc telefonul.
Potrivit site-ului companiei, aceasta a executat lucrari de reabilitare a 40 de scoli din Dolj, cu fonduri de la autoritatile locale, alte scoli din Dolj si Olt - pe programul finantat de Banca Mondiala.
Multi copii din scoala generala sau din liceu sunt fortati din diverse motive, inclusiv din cauza lipsei unor scoli de meserii de nivel si de prestanta corespunzatoare, sa faca in continuare pregatire teoretica, desi ei au inclinatii, chiar au talent pentru o meserie.
"Se vând mai bine locuintele care au supermarketuri sau scoli în apropiere. ... Unii vor marketuri, altii vor sa aiba scoli în zona, în functie de prioritati.
"Se vând mai bine locuintele care au supermarketuri sau scoli în apropiere. ... Unii vor marketuri, altii vor sa aiba scoli în zona, în functie de prioritati.
Ministrii agriculturii din statele membre ale Uniunii Europene discuta în aceste zile, la Bruxelles, despre modificarea regulamentului privind distribuirea de alimente catre persoanele defavorizate si despre programul de distribuire gratuita a fructelor în scoli, informeaza Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR).Potrivit MADR, ministrii agriculturii din statele membre s-au întâlnit la Bruxelles, în cadrul reuniunii Consiliului Ministrilor Agriculturii si Pescuitului.
Multe dintre noile locuinte, scoli, dispensare, drumuri, alimentari cu apa nu au receptiile efectuate si nu au fost preluate inca de comunitatile locale.
In programul finantat din Fondul de Mediu (80%) si Consiliul Local (20%) au intrat noua scoli din municipiu si Sala Polivalenta.
Radio Romania Actualitati a estimat ca "pentru acoperirea programului de consum de fructe in scoli va fi nevoie de peste 300 de tone de mere pe zi sau circa 360 000 de tone pe an.
In 4 luni de concurs, copiii au trimis la UNIQA Asigura;ri aproape 600 de lucrari (desene, picturi, machete, colaje) ce sunt dovada creativitatii, ingeniozitatii si al simtului practic al scolarilor din cele peste 30 de scoli participante, dar si din alte scoli din tara.
Guvernul roman sustine financiar proiectul, in timp ce numeroase scoli si spitale sunt inchise in intreaga tara din lipsa de fonduri, se arata intr-un reportaj realizat televiziunea germana Deutsche Welle.
Cei mai multi bani vor fi folositi pentru reabilitarea termica a blocurilor, crese, scoli si gradinite, constructia de locuinte sociale si parcari. ... Mai multe scoli si gradinite La capitolul educatie, primaria si-a propus ca, in acest an, sa demareze lucrarile de extindere, consolidare si restaurare la Gradinita nr.
google-analytics.com