Cautare

22252 de rezultate pentru "sclavii lui caratana" (3.46 secunde)
"Fiecare popor are credulii, prostii si ticalosii lui. Dar suma lor nu poate fi la noi suficienta pentru realegerea lui Basescu - o catastrofa, cum spune Crin Antonescu. ... Ma adresez in particular alegatorilor lui Crin. ... Crin este diametral opus lui Basescu.
Chiar si dupa ce PDL-istii s-au plictisit sa mai sustina aberatii Andrei Chiliman continua atacurile la adresa lui Antonescu si a conducerii PNL in media portocalie.
Piedicile ridicate in calea debarcarii lui Adrian Nastase din fruntea Camerei Deputatilor i-au determinat pe liberali si democrati sa-si schimbe strategia initiala. Ca urmare, in vederea neutralizarii lui Nastase, parlamentarii Aliantei vizeaza acum modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor astfel incat atributiile presedintelui sa fie restranse.
Proprietatea asupra celor 104 hectare de teren din jurul Baltii Craiovita cistigate in 2004 de Gigel Preoteasa, nepotul lui Mititelu, cu ajutorul judecatorului Gigi Traistaru, a devenit incerta.
Ion Cristoiu) Celor care nu m-au urmarit marti seara, la B1Tv, pronuntandu-ma despre textele postate pe Facebook de Carmen Gigina, mama politistului Gigina, reactie la decizia Senatului de a nu-i ridica imunitatea lui Gabriel Oprea, ceruta de DNA, le pun la dispozitie textul.
Doctor in Filologie cu teza POEZIA DE INSPIRATIE RELIGIOASA A LUI V.
Un an mai tarziu, la 12 ianuarie, dupa trecerea la cele vesnice a lui Aron Pumnul, este tiparita o brosura dedicata acestuia, in care Eminovici semneaza una din poezii, La moartea lui Aron Pumnul.
Trimiterea materialelor de pe Terra ar fi scumpa, de aceea acestea ar putea fi trimise de pe Luna, NEO (Near Earth Object= asteroizi, comete) sau Phobos si Deimos, lunile lui Marte. ... Mai departe, se crede ca asteroizii lui Jupiter ar avea apa inghetata si elemente volatile.
Printre distinctiile lui Remus Cernea se numara:
Evazionismul politic al lui Traian Basescu a inregistrat un nou si usturator esec: ... Si, ca sa nu lungim vorba, as vrea sa spun de la inceput ca, inainte de a se ocupa de intoarcerea lui Hayssam, Basescu trebuie sa dea un raspuns despre fuga lui Hayssam!
Ponta ar vrea suspendarea lui Geoana", pe care il puteti citi in continuare. ... Cum predecesorul sau facea des uz de astfel de plimbari la mare altitudine, liderul PSD Victor Ponta nu a ezitat nici el sa apeleze la abordari similare pentru a sapa putin groapa lui Mircea Geoana.
Drama este ca esecurile lui Geoana au devenit, intotdeauna, esecurile PSD, iar partidul care altadata domina scena politica a ajuns sa piarda pe linie toate bataliile.
Drama este ca esecurile lui Geoana au devenit, intotdeauna, esecurile PSD, iar partidul care altadata domina scena politica a ajuns sa piarda pe linie toate bataliile.
Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
In acest moment, nu stim decizia BPN reunit azi, care trebuie sa analizeze cazul Geoana, dar e suficienta reactia lui Iliescu dinaintea sedintei pentru a anticipa un scandal de proportii.
Cum planuiesc democrat-liberalii sa opreasca hemoragia partidului cu mana lui Ungureanu (Clarice Dinu) Bazandu-se mai mult pe faptul ca interesul lui Victor Ponta nu este acela de a prelua sefia guvernului acum decat pe calculele pe hartie care, in urma ultimelor plecari din partid, ar da ceva emotii guvernului Ungureanu la motiunea de cenzura, pedelistii fac planul de bataie post-alegerile locale.
Astfel, in data de 16 martie 2012, Marcel Sampetru i-a solicitat lui Vlad Mihai sa afle, in virtutea atributiilor sale de serviciu, daca un post telefonic este interceptat. Raspunsul lui Mihai Vlad a fost afirmativ. ... Sa-si vada de afaceri, sa-si vada de treburile lui, sa uite de mine!
Asta, pentru ca, aidoma unei ilustrate chinezesti de odinioara, bilantul lui profesional care a condus la etichetele sus pomenite, privit din alt unghi, arata un veritabil dezastru.
"Strigatul de disperare al lui Patriciu ". ... Traieste si el, de ceva vreme, drama pe care au trait-o, inaintea lui, Viorel Catarama ori Valeriu Stoica, oameni care au ajutat PNL in momente grele si au sfarsit prin a fi injurati de liberalii insisi.
Insa cercetarile lui dau la iveala un nou filon si, la cererea lui, inginerul minier James Starr reia exploatarea.
google-analytics.com