Cautare

848 de rezultate pentru "salariu de tehnician" (3.55 secunde)
Zoo Calarasi, modernizare de 330.000 de euro pentru ore de biologie in aer liber (Autoare: Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva.
Farcas) Una dintre aceste intalniri a avut loc in Buzau, intr-o noapte de noiembrie a anului 1992. Trei elicoptere militare plecau in acea noapte intr-o misiune de zbor, in triunghi deasupra orasului Buzau.
Merg la Milano, la o intilnire cu numele de Global Progressive Forum, Forumul Global Progresist, si regasesc ceva din spiritul militant al adevaratei Europe progresiste.
Edi Iordanescu a fost caracterizat de Meme Stoica. ... Managerul general al ros-albastrilor l-a caracterizat pe Edi ca fiind un tehnician serios, foarte organizat si extrem de riguros.
Victor Piturca (65 de ani) s-a regasit printre candidatii la postul de selectioner al Romaniei, insa fostul tehnician al echipei nationale a dezvaluit ca FRF nu l-a contactat oficial niciodata in acest sens.
Antrenorul a vorbit despre echipa nationala, despre debutul lui Edward Iordanescu, dar si despre situatia prin care trece tatal sau, in calitate de tehnician al lui Dinamo Kiev.
Tehnicianul a explicat de ce nu a ajuns pe banca Rapidului si l-a intepat pe Adrian Mutu, actualul tehnician al giulestenilor.
Ioan Varga, patronul de la CFR Cluj, a facut o serie de declaratii tari la adresa lui Dan Petrescu, antrenorul care a cucerit patru titluri de campion cu formatia din Gruia de-a lungul ultimilor ani.
Mihai Pintilii (38 de ani) a condus de pe banca FCSB-ul la ultimele patru jocuri oficiale, dupa ce Nicolae Dica (42 de ani) si-a dat demisia din functia de antrenor principal.
Un agent de la Politia Bailesti este anchetat pentru ca ar fi furat doua roti de la masina unui concitadin.
Este acceptat tacit faptul ca cei de la varf nu traiesc din salarii", pe care il puteti citi in continuare.
Puteti citi in continuare a doua parte a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... nu-mi place ce fac acum, spunandu-le romanilor ca avem nevoie de austeritate.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica.
Patru deputati liberali, Catalin Micula, Cornel Popa, Cristian Boureanu si Relu Fenechiu, au depus la Parlament un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, proiect ce vizeaza indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului.
Desi dupa parerea unora edilii locali ar primi o remuneratie destul de ridicata incat sa-si mareasca avutul in mod considerabil, nu aceasta este si parerea primarilor constanteni.
alarii mari, bonusuri, prime la nivel de multinationala pentru angajati si directori. In peisajul economic romanesc exista o categorie de firme tratate cu delicatete si cu mare discretie de autoritati:
Nu te grabi sa iei decizii prea serioase, bucura-te de momentele placute alaturi de persoana iubita. ... Incearca sa te limitezi la lucrurile de care ai nevoie si sa nu faci achizitii extravagante. Este o saptamana linistita din punct de vedere financiar.
Deputatii gorjeni Pantelimon Manta (PC) si Marcel Romanescu (PD) nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" si presteaza la Camera Deputatilor prin cumul de functii, motivul fiind salariul mult mai mare de la facultate, cel putin in cazul deputatului conservator.
Fie ca sunt tineri ocupati care merg la cumparaturi o data pe saptamana sau sunt pensionari care iau zilnic pulsul pietei, craiovenii prefera atat luxul marilor magazine, cat si caietul de datorii din chioscul prafuit de langa bloc. Te indrepti cu cosul plin catre casa si calculezi de zor.
De la banii alocati comunelor pe criterii specifice pana la pretul motorinei achizitionate, alesii judeteni s-au certat cam pentru fiecare punct aflat pe ordinea de zi a sedintei.
google-analytics.com